perjantai 2. kesäkuuta 2017

Seksimyytinmurtajat

Seksiin liittyy paljon kaikenlaisia harhaluuloja, vanhan kansan uskomuksia ja urbaanilegendoja, joista suurin osa on täyttä palturia. Osa uskomuksista on hölmöydessään vain lähinnä huvittavia, mutta jotkut voivat aiheuttaa ihan kunnon riskitilanteita tai vähintäänkin pahaa mieltä ja turhaa huolta. Nytpä siis kumotaan muutama seksiin liittyvä myytti, jotta maailma olisi taas pikkuisen parempi paikka elää! 

Huomioittehan, että vaikka vastaukseni perustuvatkin ihan vedenpitäviin faktoihin, on mukana myös pikku ripaus huumoria. Höpötyksiäni ei siis pidä ottaa minään virallisina asiantuntijan lausuntoina, joita noudatetaan kuin Raamattua konsanaan.

Miehellä pitää olla iso muna, jotta se tuntuu seksissä joltain

Tarua, vaikka vähän myös totta

Okei, todetaan heti kättelyssä, että jos siellä kalsareissa majailee pikkuruinen babyporkkana, niin eihän se välttämättä tuo sellaista "täyttä" tunnetta samalla tavalla kuin vähän isompi kaveri. Mutta jos kyseessä on sellainen suht normaalin kokoinen penis, niin ei pitäisi olla mitään ongelmaa. Kokoasiat ovat makuasioita, toiset tykkäävät isommasta ja toiset vähän pienemmästä. Lisäksi pienempimunaisten hyväksi on sanottava se, että he ovat sängyssä usein tosi huomaavaisia ja suht taitaviakin, kun taas isommalla meisselillä varustetut saattavat olla vähän laiskoja ja luottavat siihen, että mahtimela hoitaa homman kotiin.

Peniksen koon ympärillä pyörivää vouhkausta rauhoittaisi ehkä se, että muistettaisiin ettei se penetraatio ole kaiken a ja o ja että seksissä on tosi paljon kaikkea muutakin kivaa, jota voi tehdä ehkä vähän enemmän jos siitä penetraatiosta ei saa niin kauhean suurta tyydytystä.

kurkku penis

Nainen voi saada kaksi erilaista orgasmia, klitorisorgasmin ja emätinorgasmin

Höpönlöpöä

Valitettavasti en löytänyt mitään hyvää lähdettä tähän liittyen, koska naisen orgasmia on tutkittu edelleen todella vähän. Sen verran tästä kuitenkin tiedän, että koko emätinorgasmin käsite on melkoisen harhaanjohtava. Tosiasiassa sellaiset orgasmit, jotka usein ajatellaan emätinorgasmeiksi, saattavat hyvinkin olla klitorisorgasmeja. Klitoris kun on muutakin kuin se pikkuruinen nyppylä, se on iso elin joka haarautuu emättimen aukon molemmille puolille. Joten klitorishan se siinäkin stimuloituu, kun sitä munaa sahataan ees taas siinä aukossa ja nuo paisuvaiskudoksesta muodostuneet haarat saavat mukavasti hierontaa. Puhumattakaan siitä, että joskus yhdynnässä klitoriksen huppu hankautuu mukavasti kumppania vasten.

Jotkut varmaan voivat saada orgasmin ilman klitoriksen kosketteluakin ja hyvä heille, mutta pidän vahingollisena sitä, että emätinorgasmia pidetään jotenkin parempana kuin klitorisorgasmia ja naiset kokevat itsensä vaillinnaisiksi ja huonoiksi kun he eivät sellaisia onnistu saamaan. Senkin voi ehkä yhdistää siihen yhdyntäkeskeiseen ajatteluun, jossa ihanteena on kumppanien yhtäaikainen orgasmi yhdynnän päätteeksi. Hyvät naiset, muistakaa että jokainen orgasmi on yhtä hyvä ja oikea, saavutti sen sitten millä keinoin tahansa.

(Sen olen tosin itse huomannut, että orgasmit tuntuvat joskus erilaisilta riippuen siitä miten se tulee. Kivoja ne ovat silti kaikki.)


Keskeytetty yhdyntä on hyvä ja toimiva ehkäisykeino

Pötypuhetta

Vaikka sivuutettaisiin kokonaan seksitautien riski, keskeytetty yhdyntä on siltikin kovin epävarma ehkäisykeino. Kuulin tosin itse juuri, että toisin kuin terveystiedon tunneilla opin, touhutipat eivät kuulemma sisälläkään siittiöitä. Siitä huolimatta on riski että muutama siittiö pääsee jo panemisen aikana livahtamaan sisään, eikä sekään ole varmaa ehtiikö jätkä vetäistä munansa ulos ennen h-hetkeä. Ja sehän me kaikki tiedetään, että hedelmöittymiseen tarvitaan tasan se yksi onnekas veijari.

Naisen alapää on miesten mielestä ruma

Tuskinpa vaan

En ole koskaan kuullut, että kukaan olisi jättänyt harrastamatta seksiä jonkun naisen kanssa siksi, että tällä olisi ollut ruma pimppi. Luulenpa, että siinä merkitsee enemmän sisäinen kauneus. Ulkonäköä enemmän merkitystä on pimpin hajulla ja maulla, sellainen mädän kalan hajuinen ei välttämättä ole kovin houkutteleva kenenkään mielestä. Mutta terveen ja puhtaan pimpin pitäisi olla melko neutraalin tuoksuinen ja makuinen, eli eipä pitäisi olla mikään kynnyskysymys.

Mainittakoon kuitenkin vielä, että nykyinen karvattomuuden ihanne aiheuttaa joskus sellaisia tilanteita, ettei se alapää välttämättä ole kovinkaan nätin näköinen. Karvanpoiston lopputuloksena kun ei välttämättä ole aina se suloinen ja pehmoinen posliini, vaan petolinnun persettä muistuttava näppyläinen, punainen ja kutiseva haaroväli. Pieni vinkki vitonen siis: jos ihonne ei kestä sheivausta, ei kannata sheivata. Terve puska on aina kauniimpi kuin ruttotautisen näköinen karvaton yksilö.

Sooloseksi ei kuulu parisuhteeseen

Väärin, oi niin väärin

Parisuhdeseksin ei ole tarkoitus korvata sooloseksiä. On väärin kieltää omalta kumppaniltaan sooloseksin harrastaminen, ja melkoisen typerää loukkaantua siitä. Sooloseksi ei ole millään tavalla pois kumppanilta tai siltä parisuhdeseksiltä. Jokaisella meistä on kuitenkin ihan ikioma seksuaalisuus, josta ei parisuhteessakaan tule kenenkään toisen omaisuutta.

Annetaanhan toisillemme runkkurauha, eikös?

Mies on aina valmis seksiin

Taas väärin

Kaikilla on joskus fiilis, ettei tee mieli. Silti miehiltä odotetaan valmiutta ja halukkuutta seksiin tilanteessa kuin tilanteessa. Jotkut naiset ottavat henkilökohtaisena loukkauksena sen, jos mies kieltäytyy seksistä. Ei kenenkään, miestenkään, tarvitse haluta koko ajan tai olla valmiina auttomaattisesti ilman mitään lämmittelyjä. Joskus miehilläkin saa olla pää kipeä tai stressaantunut olo. Tuntuu typerältä, että tällainen asia pitää edes sanoa ääneen, kun sen pitäisi olla itsestään selvää.

Myös se on täysi myytti, että naiset haluaisivat seksiä vähemmän kuin miehet. On tosin tutkittu, että pitkässä parisuhteessa naisten seksihalut hiipuvat nopeammin kuin miesten, mutta minusta se kertoo enemmänkin siitä, että yksiavioinen parisuhde sopii naisille miehiä huonommin.sex meme tamagotchi men


Peppuseksistä tykkäävä mies on automaattisesti homo

Ööö.. Mitä?

En kerta kaikkiaan ymmärrä tätä ajatusta. Jos heteromies tykkää siitä, että nainen laittaa vaikkapa sormen hänen pyllyynsä, niin miksi se tekisi hänestä homon? Käsittääkseni homous tarkoittaa sitä, että ollaan seksuaalisesti kiinnostuneita saman sukupuolen edustajista, eikä sitä, mihin ruumiinaukkoon tykkää laittaa asioita?

Samalla logiikallahan voisi sanoa, että kaikki naiset, jotka tykkäävät pillun nuolemisesta, ovat lesboja, koska lesbot nuolevat pillua.

Peniksen koon voi päätellä miehen käsien/jalkojen/nenän tms. koosta

Juu ei

Ei sitä voi päätellä mistään, paitsi housuihin kurkkaamalla. Kuulemma miehen pituus saattaa joskus antaa vihjettä siitä, että housuistakin löytyisi hieman pitempi kaveri, mutta ei aina (voin vaikka todistaa, että todellakaan ei aina mene pituuden kanssa käsi kädessä nämä jutut, terveisin 195cm ja pikkiriikkinen veitikka).

Tiedän kyllä yhden jutun, joka saattaa antaa vihiä siitä jos miehellä on pieni. Jos mies on hyvännäköinen, mukava, tasapainoinen, fiksu ja kaikin puolin melkein liian hyvä ollakseen totta, niin sitten sieltä housuista joskus paljastuu pikkuruinen yllätys. Tai sitten tyyppi on muuten vain törkeän huono sängyssä. Parempi se on kyllä kuin kuuma ja isomunainen kusipää, jos minulta kysytään.

Pillu löystyy käytössä

Höpsis pöpsis

Synnytyksessä voi vähän löystyä, mutta siitäkin palautuu. Seksin harrastaminen ei kuitenkaan löysytä pillua mitenkään, se pystyy nimittäin laajentumaan uskomattomiin mittoihin ja palautumaan siitä takaisin saman tien. Lantionpohjan lihasten kunto on ratkaiseva tekijä tiukkuuden suhteen ja lihaksiaan kannattaa treenailla, koska se sekä helpottaa orgasmin saamista että voimistaa sitä ja vaikuttaa myös kumppanin nautintoon. Ja estää virtsankarkailua vanhempana.


sitruuna vagina emätin


Seksi = yhdyntää

Ei näin

Sitkeässä se käsitys meissä vaan istuu, vaikka sitä kuinka yrittäisi tolkuttaa. Myönnän itsekin, että yhdistän neitsyyteni menettämisen ensimmäiseen yhdyntäkertaani, enkä laske seksikumppaneiksi tyyppejä joiden kanssa en ole edennyt yhdyntään asti. Totuus on kuitenkin se, että seksiä on niin moni muukin asia kuin pelkkä penetraatio ja ihan oikeaa seksiä, ei pelkkää esileikkiä tai lämmittelyä tai jotain muuta koskettelua tai hipsuttelua. Seksiaktiin ei tarvitse kuulua yhdyntää välttämättä ollenkaan. On ikävää, että monelle yhdyntä on se ensisijainen seksin harrastamisen muoto ja että koko seksisessio tähtää siihen, koska ei se kaikille ole millään lailla nautinnollisin tai tyydyttävä seksin harrastamisen tapa.

Noin. Nyt on taas parannettu maailmaa ja korjattu yhteiskunnan epäkohtia oikein olen takaa. Ei muuta kuin seksintäyteistä viikonloppua, hyvät lukijat! <3

Ei kommentteja: