tiistai 14. maaliskuuta 2017

Munanlutkuttajan käsikirja

Tiesittekö, että tänään on kansainvälinen Steak & Blowjob Day? Se ei ole ihan yhtä tunnettu kuin ystävänpäivä, vaikka minun mielestäni ihan yhtä merkityksellinen juhlapäivä. Jos se jäi kuitenkin tällä kertaa välistä, ei hätää, koska kyllähän tämmöistä päivää voi viettää vaikka joka päivä!

Pihvin paistamisessa en ole kovin kummoinen, moiset ylellisyydet kun harvemmin tarttuvat suolaisen hintansa vuoksi ruokakaupasta mukaan, mutta tuossa toisessa asiassa taitoa ja kokemusta löytyy enemmän. En väitä olevani mikään asiantuntija, vaikka olenkin saanut huomattavan paljon positiivista palautetta suihinottotaidoistani. Kerran yksi jätkä julisti minua kerrassaan kaupunkinsa parhaaksi, mutta en tiedä oliko hänellä vertailukohteena muita kuin ex-tyttöystävänsä, joten yritän olla antamatta hänen kommenttinsa nousta päähän. Oli miten oli, minusta munan imeminen on kivaa, ja let's face it. tie aika monen miehen sydämeen todellakin käy nielun kautta. Niin että tämän suuren juhlapäivän kunniaksi kerron teille viisimainiota vinkkiä bloukkaritouhuihin, pohjautuen sekä internetin ihmeellisestä maailmasta löytyvään tietoon että omiin kokemuksiini.


kuva täältä

1. Hyvä tapa aloittaa suihinotto on esimerkiksi antaa helliä pusuja erityisesti peniksen kärkeen keskittyen, tai nuolla kärkeä ja vartta hitaasti. On hauskaa katsoa, kun jätkä kiemurtelee kärsimättömänä odottaen, ja hidas kidutus tekee touhusta hänellekin kovin nautinnollista.

2. Käytä paljon sylkeä. Siis oikeasti, mitä enemmän, sen parempi. Ainakin omalla kohdallani syljeneritystä hillitsee tosi paljon nestehukka, eli suihinotto on usein tosi paljon vaikeampaa alkoholin vaikutuksen alaisena. Silloin tykkään pitää vesipulloa käden ulottuvilla, ja ottaa välillä huikkaa siitä. Vettä voi myös pitää hetken aikaa suussa kun ottaa suihin, se on kuulemma monen miehen mielestä jännän tuntuista.

3. Jotta naaman lihakset eivät mene totaaliseen kramppiin parin minuutin imemisen jälkeen, kannattaa tekniikkaa vaihdella. Muutenkaan sellainen raivokas imeminen ei ehkä ole aina se paras lähestymistapa, koska tarkoitus ei kuitenkaan ole imeä miehen sielua munanreiän kautta ulos. Välillä voi imeä lujempaa, välillä hellemmin, välillä nuoleskella kärkeä kuin tikkaria ja välillä ottaa koko peniksen syvälle suuhun. Ja käsiä kannattaa myös käyttää apuna, jos kramppaavat lihakset tarvitsevat lepotauon.

4. Deep throating eli peniksen ottaminen syvälle nieluun asti tekee moneen mieheen vaikutuksen ja tuntuu hyvältä, eikä ole oikeastaan erityisen vaikeaa. Hankalaa siitä tekee oksennusrefleksi, joka on toisilla niin herkkä että pienikin kosketus nieluun laukaisee sen. Refleksiä voi kuitenkin harjoitella itsekseen heikommaksi, vaikkapa banaanilla tai millä vaan. Itse opin aikoinaan syväkurkkuilemaan Cosmosta lukemani vinkin avulla, joka neuvoi "avaamaan" nielun niin että sinne mahtuu paremmin. Sitä on tosi vaikeaa selittää, eikä minulla enää ole sitä lehteäkään josta vinkin luin koska siitä on niin monta vuotta. Minulla sen oppimiseen vaikutti jonkin verran myös se, että jouduin nuorena käymään paljon hammaslääkärissä oikomishoito-operaatioiden vuoksi ja siksi olen aika tottunut hengailemaan pitkiä aikoja suu auki sorkittavana. Tosin huomasin myös, että hammaslääkärissä käymisestä tuli helpompaa siinä vaiheessa kun olin kerryttänyt kokemustani suihinotosta ja deep throatingista, joten en tiedä kumpi näistä nyt oli sitten ensin, muna vai hammaslääkäri.

Ai niin, ja deep throat-juttuja treenaillessa kannattaa aloittaa niin, että pitää kontrollin itsellä, ja antaa miehen määrätä tahdin vasta kun tuntee oksennusrefleksinsä olevan hyvin hallinnassa.

5. Sperma ei välttämättä ole kaikkien lempiruokaa, mutta on olemassa omat konstinsa tehdä sen nielemisestä siedettävää tai jopa hauskaa. Helpointa kuulemma on antaa miehen laueta syvälle kurkkuun niin, ettei mälli osu makunystyröihin, tai huuhdella se alas vaikkapa vesilasillisen avulla. Sen voi toki myös sylkäistä pois, eikä sitä ole pakko ottaa suuhunsa ollenkaan. Naamalle laukeaminen on monen miehen mielestä tosi seksikästä, mutta silmään joutunut mälli voi saada silmät punoittamaan pahasti, joten kannattaa ehkä sulkea silmät. Hiuksista spermaa on tosi vaikeaa saada pois, joten jos tukka joutuu tulilinjalle, suosittelen pikaista hiustenpesua. Miehen on kohteliasta varoittaa ennen laukemistaan, varsinkin jos toinen meinaa niellä, koska yhtäkkiä suuhun syöksähtävä lasti voi pistää pasmat sekaisin ja mennä vaikka väärään kurkkuun. Siitä on kuulkaa erotiikka kaukana, jos joutuu yskimään loppupäivän mälliä sisuksistaan.

Lisää vinkkejä löytyy esimerkiksi Bad Girl's Bible-sivustolta, jossa on oikein kattavat ohjeet tajunnanräjäyttävään suihinottoon sekä muitakin seksivinkkejä. Kirjallisten vinkkien lisäksi sivustolla on myös podcasteja ja sieltä voi tilata jonkinlaisen uutiskirjeen, joka sisältää lisää vinkkejä. Uutiskirjettä en sentään tilannut, mutta sivusto oli muuten hauska ja hyödyllinen ja sieltä löytyy varmasti jokaiselle suihinottajalle jotakin kiinnostavaa kokeiltavaa.

Nautinnollista Pihvi & Bloukkari-päivää kaikille! ;)

Ei kommentteja: