keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Miten mies suhtautuu kokeneempaan naiseen

Kuten arvata saattaa, muutama vuosi seksuaalisesti suht aktiivista sinkkuelämää on aiheuttanut väkisinkin sen, että niitä seksikumppaneita on ehtinyt kertyä muutama. Ei niitä nyt mitään älytöntä määrää ole, vaikka reilusti yli tilastollisen keskiarvon kuitenkin. Joka tapauksessa sen verran, että monella jätkällä on ollut paljon vähemmän. Ja se aiheuttaa välillä mielenkiintoisia reaktioita.

Löysin hiljattain kirjastosta erään huikean kirjan, jossa sivuttiin tätä samaa asiaa. Kyseessä on Abby Lee-salanimellä kirjoittavan seksibloggarin kirja Mielessä vain se (Girl with a One-Track Mind). Kirja on huippuhauska ja samastuttava ja juuri tänään luin sieltä, mitkä ovat miesten kolme yleisintä tapaa suhtautua naisten suurempaan seksipartnereiden määrään. Juttu kuulosti niin paikkansapitävältä, että jaan sen nyt tänne teillekin.

Jotkut miehet säikähtävät naisen suurta kumppaneiden määrää niin, että se laskee heidän omaa seksuaalista itsetuntoaan ja saa heidät kyseenalaistamaan oman kyvykkyytensä sängyssä. Nämä miehet eivät välttämättä edes lähesty kyseistä naista, koska eivät kestä sitä itsetunnon saamaa kolausta tai epävarmuutta. Se ei Leen mukaan kuitenkaan estä heitä haaveilemasta naisesta runkatessaan villisti. Minä luulen, että omallekin kohdalleni on osunut jätkiä, joita ehkä vähän pelottaa lähestyä minua, koska ovat ehkä lukeneet tätä blogia ja tuntevat epävarmuutta vähäisemmän kokemuksensa vuoksi. Ja kyllä minäkin muistan, kuinka sinkkuaikojeni alussa kuin suuria riittämättömyyden tunteita jos jollain jätkällä oli ollut paljon enemmän seksikumppaneita kuin itselläni. Ajattelin, ettei tuo minua halua kun se on niin kokenut ja minä en osaa mitään, tai että olen tuolle varmasti vaan joku numero muiden joukossa. Mutta ei se minusta niin mene, että iso numero tarkoittaisi ettei välittäisi kumppaneistaan, ellei sitten tarkoituksellisesti tavoittele mahdollisimman suuria lukuja.

Toinen vaihtoehto on vähän niin kuin edellisen vastakohta, eli jotkut miehet pitävät kokeneisuutta hyvänä juttuna mahdollisesta omasta kokemattomuudestaan huolimatta. He siis näkevät kokeneen naisen kanssa olemisen tilaisuutena oppia uusia asioita ja ovatkin siinä erittäin innokkaita. Minäkin olin vajaa vuosi sitten hetken aikaa erään jätkän kanssa, jolla ei seksikokemuksia ollut ehtinyt kertyä kuin ihan muutama koko elämän aikana, mutta häntä se ei yhtään haitannut. Sen sijaan hän melkein palvoi minua sängyssä ja teki mielellään kaikkensa, jotta olisin tyytyväinen. Ja olinkin, häntä oli hyvin kiitollista opettaa koska hän oli niin avoin ja otti vastaan kaiken mitä hänelle kerroin, ja ahkera harjoittelu tuotti nopeasti oikein nautinnollisia tuloksia. Yritän nykyään ajatella itsekin niin, että toisen kokemuksista kannattaa ottaa kaikki irti eikä jäädä vellomaan siihen, että itsellä on niitä kokemuksia vähemmän. Leen kirjassa toisaalta sanottiin, että naisen kokeneisuutta arvostavat miehet saattavat keskittyä vahvasti pelkästään seksiin ja läheisyys jää vähemmälle. mutta itse en ole sellaista huomannut.

Sitten on vielä sellaisiakin ihmisiä, joille kumppanin seksuaalihistorialla ei ole juurikaan väliä, mutta jotka tahtovat ikään kuin kesyttää toisen omakseen. Näin ollen he todistaisivat itselleen, että vaikka tuo toinen on pannut niin ja niin montaa, niin heidän ylivertaiset rakastajantaitonsa saivat heidät olemaan haluamatta ketään muuta. Jos toinen ei kuitenkaan halua sitoutua monogamiseen parisuhteeseen, hänen mieltään ei muuta edes se maailman paras seksi. Sen sijaan tuloksena voi olla rumaa jälkeä, jos suhteen osapuolilla on erilaiset intressit tulevaisuuden suhteen: jos toinen jatkaa suhdetta pelkän upean seksin vuoksi ja toinen kuvittelee pelissä olevan suuremmat tunteet, lopulta käy väkisinkin huonosti. Minullakin oli aikaisemmin vahva päähänpinttymä siitä, että saadakseni jätkän haluamaan olla suhteessa kanssani minun pitäisi voittaa kaikki tyypin aikaisemmat seksikumppanit. Tietty on hyvä pistää parastaan jos välittää toisesta, mutta toimiva suhde vaatii kyllä muutakin kuin sitä upeaa seksiä. Eikä parisuhde ole mikään osoitus siitä, että suhteen osapuolet ovat jollain salaisilla seksitempuilla houkutelleet toisensa luokseen. Kai. Mistäs minä tiedän näin sinkkuihmisenä miten parisuhteet toimii..

Aika paljon on kyllä sellaisiakin miehiä, joita ei toisen seksuaalihistoria juuri kiinnosta. En minäkään enää edes kysy keneltäkään mitään tarkkaa lukumäärää, vaan enemmänkin kiinnostaa aikaisempien seksikokemusten laatu. Esimerkiksi se, onko mies saanut kokemuksensa yhden illan kännipanoista vai jostain pidempiaikaisista suhteista. Kuitenkin jos seksi on hyvää, minua ei erityisemmin kiinnosta tietää kuinka monen ihmisen kanssa tyyppi on ennen minuaan taitojaan kartuttanut.

Käykäähän muuten lukemassa postaukseni inspiroineen kirjan kirjoittajan blogia täältä, ja käykää ihmeessä lainaamassa kirjakin luettavaksenne! Juttu on monilta osin saman tyylistä kuin omanikin, asteen verran kiimaisempaa ja härskimpää vain. Minä tykkään ainakin, se on selvä!

Ei kommentteja: