keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 2015: Luukku 16

Heippa lukijat! Tänään on jo keskiviikko, joten on jo hyvä suunnata katse kohti viikonloppua ja siellä odottavaa juhlimista. Kuten tästä blogistakin on varmasti käynyt ilmi aikaisemminkin, tykkään paljon bilettämisestä ja viihdyn hyvin baareissa viikonloppuisin. Olenkin siis saanut loistavia tilaisuuksia havainnoida klubien muuta asiakaskuntaa, ja erityisesti miespuolista sellaista. Tänään joulukalenterissa esittelyssä yhdeksän erilaista miestyyppiä, jotka voi bongata suomalaisesta yökerhosta. Viikonlopuksi suosittelen tekemään 3x3 ruudukon, numeroimaan ruudut randomisti 1-9 ja ottamaan kavereiden kanssa pienen bingokisan baari-illan ratoksi!

1. Lääppijä: Epämääräinen tyyppi, joka hivuttautuu tanssilattialla naisten taakse ja alkaa hinkata itseään pyllyjä vasten. Hienovaraisempi versio on tulla ottamaan naista kädestä kiinni. Usein tyypin torjuminen johtaa johonkin nasevaan kommenttiin, tyyliin "ootpas sä vihanen nainen, relaa vähän!"

2. Känniääliö: Jätkä, joka on kerta kaikkiaan juonut ihan liikaa. Tuntomerkkeinä lasittunut ja mihinkään kohdistumaton katse, puuroinen puhe ja kykenemättömyys säilyttää minkäänlaista tasapainoa.

3. Nurkkapöydän valloittaja: Usein porukka miehiä, joka istuu keskenään nurkkapöydässä kittaamassa kaljaa. Useimmiten varattuja, tai joukossa saattaa olla muutama sinkku (tai neitsyt) jotka intoutuvat muutaman jallushotin jälkeen tanssilattialle.

4. Hissukka: Tyyppi, jonka tanssiliikerepertuaariin kuuluu maksimissaan kolme erilaista liikettä, joissa kussakin liikkuu maksimissaan kaksi kehonosaa yhtä aikaa.

5. Supertanssija: Jätkä, jota ei tytöt kiinnosta vaan joka on tullut klubille pelkästään tanssimaan. Lähes poikkeuksetta yksin tanssilattialla. Aina välillä nämä tyypit osaavat ihan oikeasti tanssia, toisinaan taas tyypin luulot taidoistaan ovat todellisuutta isommat ja tuloksena on allaolevaa toimintaa:


dancing 3d weird

6. Sekopää-tanssija: Tyyppi, jonka tanssiliikkeet ovat niin riehakkaita, että kyseenalaistat oletko baarissa vai sittenkin pomppulinnassa.

7. Vanha ukkeli: No ei ehkä ihan allaolevan kuvan ikäluokkaa, mutta sellaisia semi karmivia keski-ikäisiä setiä näkyy melkein joka kerta kun klubille lähtee. Yksi sellainen tarjoutui kerran ostamaan shotin jos näyttäisin tissit. En näyttänyt.

8. Pukumies: Joku äveriään ja ylimielisen näköinen tyyppi, joka istuu jossain VIP-pöydässä kolmen skumppapullon kanssa. Välillä myös orjanomistajan roolissa: yksi ruipelo jätkä tuli kerran baarissa luokseni ja kysyi haluaisinko liittyä lähistöllä istuvan pukumiehen seuraan. Sanoin tälle käskyläiselle, että tyyppi voi tulla ihan itse kysymään jos kiinnostaa. Eipä tullut.

9. Pilkun jälkeen vonkaaja: "Heei tytöt, mites menee oliks kiva ilta? Mitäs seuraavaks suunnitelmissa? Ai kotiin? Eikä, älkää olko tylsiä, nyt lähetään jatkoille!" No ei lähdetä random herrasmiesten kanssa jatkoille.

Loppuun vielä hauska video, josta en suosittele ottamaan vinkkejä tanssilattian valloittamiseen viikonloppuna. Lemppareitani ovat esimerkiksi kohdat 1;04-1:20 sekä 1:42-2:00, jotka havainnollistavat hyvin sellaista suomalaisten perinteistä tanssityyliä klubeilla. Hauskaa viikonlopun odotusta kaikille!

Ei kommentteja: