perjantai 13. joulukuuta 2019

Vibraattori on nautiskelua varten

Kaupallinen yhteistyö: Sinful

Vibraattori, tuo ihana värisevä ystävä! Kuinka houkutteleva, suorastaan koukuttava, onkaan se helppo nautinto, joka sen avulla saa melkein kättä kääntämättä. Vaan sepä siinä onkin: liika suristelu ei välttämättä tee hyvää, vaan voi jopa heikentää nautintoa ja orgasmikykyä. Ei siis makeaa mahan eikä pillunkaan täydeltä, vaan vibraattorin käyttö on parempi säästää spesiaalimpiin hetkiin.

Näitä erityisiä nautinnon hetkiä varten on tietysti hyvä olla oikein erityinen vibraattori. Halvat rimpulat eivät juuri houkuttele sen jälkeen, kun pääsee kunnon laatutavaran makuun. Sellainen on muun muassa Fun Factoryn Miss Bi -tuplavibraattori, jonka sain Sinfulilta testiin. Siitä löytyy kaikki se, mitä vibraattorilta voi haluta, ja vielä hieman enemmänkin. Tällä lelulla kelpaakin suristella niin, että tarvitaan todellista tahdonvoimaa, ettei sitä kaivaisi joka ilta lelulaatikosta esille.Miksi vibraa ei saisi käyttää liikaa?


Miksi vibraattoria ei sitten saisi käyttää vaikka päivittäin? Periaatteessa saakin, mutta omalla kohdallani surisevat lelut ovat kuin syötäviä herkkuja: mieli tekisi usein, mutta sivuvaikutukset ovat ikäviä. Vibraattorit aiheuttavat tuntoherkkyyden vähentymistä eli turruttavat paikkoja niin, että kosketus vaikkapa sormilla ei tahdo tuntua miltään. Samaan aikaan klitoris voi kuitenkin kipeytyä niin, että helläkin kosketus tuntuu viiltävänä kipuna. Lisäksi vibraattorilla orgasmin saaminen on niin helppoa ja nopeaa, että jos siihen tottuu, voi laukeaminen ilman sitä tuntua turhauttavan hitaalta ja vaivalloiselta. Yhtälö on ikävä, jos haluaa harrastaa seksiä muidenkin kuin vibraattorin kanssa.

Tällaisista vaikutuksista tuntuu kärsivän moni. Ongelma ei mielestäni kuitenkaan ole itse vibraattoreissa vaan siinä, miten niitä käytetään. Tuntoherkkyys ei katoa ikuisiksi ajoiksi, vaan jo parin päivän tauko auttaa. Näin ollen olen itse yrittänyt opetella suhtautumaan vibraattoreihin sellaisena kivana ekstrana, joilla voi piristää (soolo)seksiä silloin tällöin. Vibran helppokäyttöisyyteen on helppo jäädä koukkuun, koska orgasmin todella voi saada kättä kääntämättä alle minuutissa. Houkutus kaivaa lelu esiin on siis suuri etenkin silloin, kun kaatuu sänkyyn puolikuolleena ja toiveissa on nopea orgasmi nukahtamisen helpottamiseksi. Joskus niin voikin tehdä, mutta jokailtaiset parin minuutin pikasessiot alkavat nopeasti vaikuttaa myös muuhun seksielämään. Joskus värisevät lelut on siis parempi jättää kaappiin, jos haluaa nauttia seksistä myös ilman niitä.

Olen myös huomannut, että laadukkaat, hyvin suunnitellut vibrat eivät kipeytä paikkoja yhtä pahasti. Jos oman pillun hyvinvointi kiinnostaa, kannattaa siis ehkä unohtaa ne halvimmat muovihärpäkkeet ja suunnata katse parempien lelujen hyllyille.Leluissa kannattaa panostaa laatuun


Lelulaatikkoni on täynnä vibraattoreita (seksibloggarin luontaisetuja), mutta mitään vastaavaa kuin tämä Fun Factoryn Miss Bi en ole aikaisemmin päässyt kokeilemaan. Se on ensimmäinen omistamani tuplavibraattori, eikä mikä tahansa sellainen, vaan tuo palkitun muotoilunsa ansiosta varsin monipuolista nautintoa. Dildo-osan ja klitoriskiihottimen värinää voi säätää erikseen, ja erilaisia värinäasetuksia on useita. Lelusta löytyy myös näppäinlukko, jonka ansiosta se ei mene esimerkiksi matkalaukussa itsestään päälle ja aiheuta kiusallisia tilanteita.

Laite saa ehdottomasti plussaa myös ladattavuudesta. Paristokäyttöiset vibraattorit ovat todella epäkäytännöllisiä: kuinka ärsyttävää onkaan, kun patterit loppuvat kesken kaiken!

Kehojamme ei ole tehty kestämään vibraattorien tarjoamaa voimakasta stimulaatiota jatkuvalla syötöllä. Se ei silti tarkoita, etteikö siitä voisi nautiskella pieninä annoksina kuten muitakin herkkuja. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että yksi laadukas vibraattori on parempi kuin kymmenen keskinkertaista, ja sen vuoksi voin suositella tätä Fun Factoryn Miss Bi -vibraattoria erittäin lämpimästi. 

Nyt on erityisen hyvä tilaisuus hankkia se omaankin lelulaatikkoon, sillä sen saa nyt 20 prosentin alennuksella! Koodi on Teekutsuilla20 ja se on voimassa 22.12. asti: tilaa omasi tästä!

Aiheeseen liittyvää:1 kommentti:

GwenD kirjoitti...

En ole koskaan tykännyt vibraattoreista enkä halua sellaista käyttää, vaikka miestä se kiihottaisi. Mies itsessään ja elävä, sykkivä elin on ainoa, joka kiihottaa, tai omat kädet ja oma mielikuvitus. En ymmärrä tätä seksileluvillitystä. Onko seksistä vähentynyt tunne? Itselleni intensiivinen tunne on tärkein ja siinä kaikenlaiset härpäkkeet pikemminkin häiritsevät kiihottumista. Mutta tämä on vain oma kokemukseni ja mielipiteeni. :-)