torstai 31. lokakuuta 2019

Jännitystä joulunaikaan seksilelujoulukalenterilla

Kaupallinen yhteistyö: Sinful

Elämä uuden parisuhteen alkutaipaleella on ihanaa. Toinen ihminen ja tämän ajatukset, tunteet ja keho ovat maailman ihmeellisimpiä ja mielenkiintoisimpia asioita, joiden parissa ajankulu unohtuu kokonaan. Yöunet jäävät toisinaan lyhyiksi, kun se toinen siinä vieressä vetää puoleensa niin paljon, ettei yksinkertaisesti malta käydä nukkumaan. Mitään parempaa on silti vaikeaa keksiä, vaikka välillä vähän väsyttääkin.

Vaikka toisen ihanuus itsessäänkin olisi jo tarpeeksi, on joskus kiva olla mukana myös jotain kättä pidempää, jolla saa hommaan lisää vipinää ja värinää. Niitä tarjoilee Sinful Joulukalenteri, jonka luukkujen takaa löytyy monipuolinen valikoima erilaisia seksileluja ja -tarvikkeita. Tutustuin Sinfulin seksilelukalenteriin viime vuonna, ja se oli todella positiivinen yllätys. Kaikki luukuista paljastuneet tuotteet olivat laadukkaita, tyylikkäitä ja käyttökelpoisia. Vuosi sitten olin kuitenkin sinkku, joten pääsin kokeilemaan kalenterin juttuja lähinnä itsekseni. Tänä vuonna tilanne on parempi, kun mukana on toinenkin innokas testaaja. Pimeät talvi-illat kuluvat tänä vuonna siis erityisen rattoisasti.Leluilla vaihtelua seksiin


Parisuhteen alku on tärkeää aikaa luottamuksen ja keskusteluyhteyden rakentumiselle. Kun ollaan alusta asti avoimia, kaikenlaisista asioista on helpompi puhua myös suhteen edetessä. Seksi ja seksuaalisuus ei ole poikkeus: kun opitaan heti alusta asti sanoittamaan omia toiveita ja haluja, niistä on helpompaa keskustella tulevaisuudessakin, ja seksielämä pysyy kumpaakin tyydyttävänä.

Pitkässä suhteessa seksistä tulee helposti rutiininomaista, kun opitaan tuntemaan toisen mieltymykset ja parhaat nautinnon nappulat läpikotaisin. Seksuaalisuus on kuitenkin siitä jännä asia, että se muuttuu koko ajan: mikä toimi eilen, ei ehkä toimi enää huomenna tai kolmen vuoden päästä. Siksi vuosien ajan samanlaisena toistuva seksi voi alkaa jossain vaiheessa tympiä, oli se kuinka hyvää tahansa. Vaihtelu virkistää.Seksilelut ovat hyvä tapa tuoda suhteeseen uutta kipinää ja jännitystä. Ne toimivat myös erinomaisina keskustelun virittäjinä. Jos tuntuu vaikealta valita sopivia leluja seksivälinekauppojen valtavasta valikoimasta, Sinful Joulukalenteri on hyvä vaihtoehto. Sen luukuista löytyy kattavasti eri tyyppisiä leluja ja välineitä, joita kokeilemalla voi lähteä selvittämään, mistä tykkää. Voi käydä niinkin iloisesti, että suosikiksi nousee joku sellainen tuote, jota ei olisi muuten tullut kokeiltua.

Seksileluihin liittyy joskus sellainen omituinen ajatus, että niiden käyttäminen parisuhdeseksissä olisi merkki siitä, että toinen itsessään ei riitä. Joillekuille on ihan kunnia-asia, että he eivät mitään leluja tarvitse, kun ovat itse niin loistavia rakastajia. Se on hassua, koska leluthan ovat leikkimistä varten: niitä voi käyttää ihan vaan siksi, että se on kivaa. Ei niitä tarvitse ajatella minään viimeisenä epätoivoisena oljenkortena, johon tartutaan sitten, kun kuolettavan tylsä seksi ajaa parisuhdetta kohti kriisiä. Leluilla saa seksiin vaihtelua ja monipuolisuutta, joka kyllä sopii ihan tällaiselle tuoreellekin parille, joka on kaikkea muuta kuin kyllästynyt toistensa hipelöintiin.
Esimakua kalenterin sisällöstä

Luukut täynnä yllätyksiä


Sinfulin kalentereiden sisältö on loppuun asti yllätys. Voi ehkä tuntua riskisijoitukselta ostaa jotain tietämättä mitä saa, mutta tavallaan se on koko jutun hienous. Osa tuotteista on varmasti sellaisia, joita ei olisi itse valinnut, mutta voivat osoittautua kokeilemisen arvoisiksi. Osa saattaa olla hutejakin, mutta yhtä lailla joku varta vasten valittukin lelu voi osoittautua pettymykseksi. Ottaen huomioon vielä sen, että kalenterin hinta on huomattavasti alhaisempi kuin yksittäisten lelujen erikseen ostettuna, voi todeta, että todennäköisesti kalenteri kuitenkin antaa enemmän kuin ottaa. Luukkujen sisältö on saman tyyppinen kuin viime vuonna, joten tämä edellisen kalenterin sisältöä esittelevä postaukseni antaa siitä pientä vinkkiä.

Klassisen kalenterin lisäksi Sinfulilta löytyy myös Deluxe-versio, jonka sain tänä vuonna itselleni. Sinful Deluxe Joulukalenteri sisältää astetta erikoisempia tuotteita, jotka sopivat seksilelujen maailmaan jo hieman tutustuneelle. Yhteistä kummallekin kalenterille on tuotteiden kaunis muotoilu, laadukkaat materiaalit sekä (hetero)pariskuntaystävällisyys: mukana on sekä miehen että naisen vartaloille sopivia että yhdessä käytettäviä leluja. Deluxen tuotteissa on klassista versiota ylellisempi tuntu, joka näkyy esimerkiksi kauniissa kultaisissa yksityiskohdissa.
Kalenteri on kirvoittanut paljon mielenkiintoisia keskusteluja siitä, mitä kaikkea seksielämämme voisi tulevaisuudessa olla. Luukkujen sisältö laittaa mielikuvituksen liikkeelle emmekä meinaa malttaa odottaa, että pääsemme kokeilemaan kaikkea uutta ihanaa ja jännittävää. Vaikuttaa siltä, että jos nukkumaan rauhoittuminen on ollut jo nyt vaikeaa, ei siitä uusien lelujen myötä tule ainakaan helpompaa. Täytyy siis varoittaa teitäkin, että kalenterin hankkiminen voi aiheuttaa hetkellistä univajetta…
Joulua on mukavaa odottaa yhdessä kalenterin luukkuja availlen ja niiden sisällöstä nautiskellen. Me tosin toteutimme lapsuuden fantasiani ja avasimme kaikki luukut kerralla jo reilusti ennen joulua. Sekään ei ollut huono vaihtoehto: sisältö miellytti ajankohdasta huolimatta, ja näin rakastuneena joka päivä tuon toisen kanssa tuntuu muutenkin ihan jouluaatolta. Siirappista, mutta totta. Kalenterista on kuitenkin varmasti iloa ihan vuoden jokaisena päivänä niin vastarakastuneille, pidempään yhdessä olleille ja kaikille siltä väliltä. Jos siis entistä nautinnollisempi, monipuolisempi ja avoimempi parisuhdeseksi kuulostaa tavoittelemisen arvoiselta jutulta, en voi kuin suositella Sinfulin aikuisten joulukalentereita.

Tilaa tästä itsellesi Sinful Joulukalenteri tai Sinful Deluxe Joulukalenteri.

Aiheeseen liittyvää:
Seuraa blogiani myös Instagramissa ja Facebookissa.

Ei kommentteja: