perjantai 26. heinäkuuta 2019

15 suosituinta tekstiäni

Kesä on ollut niin täynnä kiireitä ja hauskanpitoa, että unohdin kokonaan blogini syntymäpäivän! Tämän kuun 15. päivänä pamahti mittariin kuitenkin jo neljä vuotta bloggaustaivalta. Apua, niin ne lapset kasvaa nopeasti!

Viimeksi tällä viikolla minulta kysyttiin, mikä sai minut perustamaan tämän blogin silloin vuosia sitten. Vastasin, että ihmissuhdekiemurat veivät päästäni niin paljon tilaa, että ne oli pakko päästä purkamaan tekstiksi. Tästä blogista on tullut näiden vuosien aikana todellinen henkireikä, koska tekstien kirjoittaminen on pakottanut ajattelemaan asioita laajemmin ja monesta näkökulmasta – olenkin sanonut usein, että ilman tätä blogia olisin seonnut jo ajat sitten. Kirjoittaminen on myös ruokkinut kiinnostustani ihmissuhteita ja seksuaalisuutta kohtaan, joka johti siihen, että päädyin opiskelemaan seksuaalineuvojaksi. Aluksi tästä ei pitänyt tulla mitään seksiblogia, mutta hups vaan miten kävikään, vähän lipsahti sillekin puolelle...

Olen tykännyt koota blogin syntymäpäivinä listaa blogin suosituimmista teksteistä, ja sen aion tehdä nytkin. Blogi on ollut olemassa vuodesta 2015, joten alla top 3 -postaukset jokaiselta vuodelta, jona blogi on ollut olemassa, eli yhteensä viidentoista tekstin edestä luettavaa. Minäkin näen tästä kätevästi mitkä aiheet kiinnostavat teitä eniten, niin osaan tuottaa kiinnostavaa sisältöä jatkossakin. Nauttikaa!


2015:


Päin pyllyä

Blogin ensimmäinen kunnon seksipostaus, joka käsittelee mitäpä muutakaan kuin peppuseksiä.

Joulukalenteri 2015: Luukku 8

Salaperäisen otsikon takaa paljastuu ihka oikeita seksiasentovinkkejä, eli 17 tapaa harrastaa seksiä keinutuolissa.

"Nyt se on nähny sen, miksei se vastaa?" - mukatieteellinen kyselytutkimus tekstailun säännöistä

Deittailuaikojeni alkutaipaleella mietitytti kovasti viestittelyyn liittyvä koodisto. Tämä oli sitä aikaa, kun WhatsAppiin tuli ensi kertaa se ominaisuus, että näkee onko viesti luettu vai ei. Tykkäsin tehdä näihin aikoihin myös paljon Tinder-kyselytutkimuksia. Tykkään siitä tosin edelleen!

2016:


Kokemuksia Wonderlust -seksifestivaalista

Tätä postausta varten haastattelin erästä tuttuani, joka oli käynyt Wonderlustin seksibileissä.

Perus anaali

Olin juuri kokenut hyvin hämmentävän ja kivuliaan rajanylityksen ja pohdin, olenko tippunut kehityksen kelkasta, kun minusta kaksi sormea varoittamatta kakkoseen on kaikkea muuta kuin normiseksiä.

Kokemuksia friends with benefits -suhteista

Pitkään suosituin tekstini, jonka pohjalta tehtiin myös juttu Ilta-Sanomiin.2017:


#tissiviikko: Millaiset tissit saavat näkyä?

On hämmentävää, että tissien pitäisi olla viehättävän näköiset, mutta ei niitä silti esitellä saa.

Munanlutkuttajan käsikirja

Suihinottovinkkejä Steak & Blowjob Dayn kunniaksi. Olen erityisen ylpeä otsikoinnista, joka sai silloisen poikaystävänikin hieman hätkähtämään, vaikka hän muutenkin ottikin bloggaamiseni aika rennosti.

Voiko Jodelista löytää seuraa?

Kokeilin kirjoittaa Jodelin @seksiseuraa -kanavalle ja hämmästyin seurauksista.

2018:


Kun miehellä ei seiso

Harmillinen ongelma, joka koskettaa ilmeisesti monia. Harmillista on myös se, että kirjoitin tekstin kysymättä lupaa ihmiseltä, josta siinä kerron. M, jos luet tätä, anteeksi vielä!

Mistä voi tietää, onko joku "se oikea"?

En vieläkään tiedä, mikä on se maaginen tunne kun "vain tietää", että joku on se oikea. Olen luullut kokeneeni sen, mutta oliko se totta?

Miehet ja menkat

Miten se veri voikin niin paljon pelottaa?

2019:


Kun perusseksi ei riitä

Tämän tekstin myötä olen saanut valtavasti yhteydenottoja, joissa minua pyydetään seuraksi erilaisiin BDSM-sessioihin. En lähtenyt.

Harrastin seksiä eksäni kanssa – ja kadun sitä

Seksi oli taivaallista, mutta toivon ettei sitä olisi tapahtunut.

Löysin täydellisen miehen, joka oli minulle väärä

Ajattelin tätä ihmistä viimeksi tänään. Ihan kamalaa, että joku on kaikkea sitä mitä toivot ja enemmänkin, mutta tunteita ei vaan tule.

Hyvää syntymäpäivää blogilleni! Synttärilahjaksi voitte antaa kaikenlaisia kehitysideoita ja palautetta. Parhaiten yhteyden saa Instagramin puolella @teekutsuillablogi (kannattaa muutenkin seurata, siellä tapahtuu lähes päivittäin) tai sähköpostilla teekutsuilla@gmail.com. Kiitos kun luette! <3

1 kommentti:

ROOSA / SOS kirjoitti...

Ihanaa blogisynttäriä!! Huh miten paljon neljään vuoteen on takuulla mahtunut, tätä postausta oli tosi mielenkiintoista lukea - eri blogeissa kun vetoaa lukijoihin niin eri aiheet! Laittoi ajattelemaan josko itsekin joskus listaisi vastaavan!


www.shadesofscandi.com