torstai 31. tammikuuta 2019

Kun tapasin uudelleen vanhan heilani

Vanhassa vara parempi, sanotaan, ja joskus vanha tuttu onkin parempi vaihtoehto kuin uusi ja ihmeellinen. Näin järkeilin, kun joskus viime syksynä sain eräältä vanhalta heilaltani viestin, jossa hän pyysi minua kanssaan ulos. Elämässäni sattui olemaan vaihe, jolloin ei yhtään kiinnostanut tutustua kehenkään uuteen, joten mikäs sen parempaa kuin treffit vanhan tuttavuuden kanssa. Päädyimme siis lasilliselle päivittämään kuulumisia, jossa menikin hetki, sillä edellisestä tapaamisesta oli vierähtänyt jo kolmisen vuotta.Olin varsin mielissäni heilani yhteydenotosta ja erityisesti siitä, että juuri tämä kyseinen ihminen oli kaikista säädöistäni se, joka sen viestin laittoi. Ihan puskista yhteydenotto ei kuitenkaan tullut, sillä olin jo keväällä vähän kokeillut kepillä jäätä ja käynyt tykkäilemässä tyypin kuvista Instassa, joka johti muutaman sanan viestittelyyn. Joo, olemme 26-vuotiaita, vaikka edellisen lauseen perusteella kuulostamme kymmenisen vuotta nuoremmilta. No, joka tapauksessa olin siis hienovaraisesti vihjaissut etten ole täysin deletoinut tyyppiä mielestäni. Menneisyyteeni mahtuu jos jonkinlaista jantteria, joista suurinta osaa en hirveästi jaksa muistella ja muutaman unohtaisin mielellään kokonaan, mutta tämä kyseinen sattui olemaan yksi niistä harvoista, jota oikeasti ajattelin lämmöllä. Minulla oli hänen kanssaan hauskaa, ja no, sanottakoon suoraan, että sänkyhommat todellakin sujuivat. Hän on se tyyppi, jonka nimen vastaan, kun kaverit kysyvät juomapelissä että ketä vanhaa säätöä panisit mieluiten uudestaan. Ja nyt näytti vahvasti siltä, että näin tulisi todella tapahtumaan.

Tavatessamme ajattelin ensimmäiseksi, että jaahas, muistoni eivät ollenkaan tehneet miehelle oikeutta, sillä hän oli vieläkin komeampi ja suloisempi kuin muistin. Tätä yksityiskohtaa lukuunottamatta kaikki tuntui samalta kuin ennenkin, ihan kuin edellistä kolmea vuotta ei olisi ollutkaan. Oli outoa, miten luontevalta hänen seurassaan oleminen tuntui. Joimme lasilliset, jotka muuttuivat toisiksi ja kolmansiksi, juttelimme kaikesta maan ja taivaan välillä ja pelasimme erän Trivial Pursuitia, jossa koin murskatappion. Sellaiset treffit, joiden ei olisi halunnut loppuvan ollenkaan. Valitettavasti kello alkoi olla paljon, ja koska oli arki-ilta, kotiinlähtö alkoi käydä ajankohtaiseksi. Varsin odotettavasti kävi kuitenkin niin, että päädyimme lopulta samaan osoitteeseen.

Kutsuin miehen luokseni, koska halusin kovasti seksiä hänen kanssaan. Minulla meni kuitenkin sisu kaulaan pahemman kerran, kun tilaisuus siihen viimein koitti. Aloin jännittää, että se ei olisikaan niin hyvää kuin muistin, ja kaikki hyvät muistot ja mielikuvat hänestä maailmanluokan rakastajana menisivät pilalle. Neljä illan aikana juotua alkoholijuomaa eivät varsinaisesti parantaneet tilannetta, sillä itse en todellakaan ole väsyneenä ja siiderin kuivattamana parhaimmillani seksin suhteen. 
Jänistin siis, ja lemmenleikit jäivät sinä yönä harrastamatta.

Kyse ei ollut siitä, että olisin ajatellut miehen seksitaitojen jotenkin huonontuneen. Alkoholikaan ei hänen osaltaan oikeastaan huolettanut, olihan ensi kertamme reilu kolme vuotta taaksepäin tapahtunut erään approillan jälkeen melko tukevassa humalassa. Kolme vuotta on kuitenkin pitkä aika, ja siinä ajassa aika ehtii kyllä kullata muistot. Ilta oli nimittäin palauttanut mieleeni myös negatiivisia asioita suhteestamme, jotka olin ehtinyt siirtää pois mielestäni. Väliltämme oli jotenkin aina puuttunut läheisyyttä, ja vaikka en olekaan mikään varsinainen puspushalihali-tyyppi, kaipaan kuitenkin seksin lisäksi myös toisenlaista fyysistä läheisyyttä. Olin kokonaan unohtanut, kuinka suhteemme aikana itkin välillä sitä, kun tunsin itseni hyväksikäytetyksi läheisyyden puutteen vuoksi. Kummallista, miten muisti voi olla niin valikoiva.

Nukuin huonosti, koska mies kuorsasi: toinen asia, jonka olin hänestä unohtanut kokonaan. Aamulla söimme ja juttelimme lisää ja sitten lähdin kouluun ja mies omille teilleen. Lähettelimme tapaamisen jälkeen muutamia viestejä, mutta uudesta tapaamisesta ei ole ollut puhetta. Ehkä hän ajatteli, ettei jaksa tuhlata aikaa kaltaiseeni pihtariin. Tai sitten hänkin mietti, ettei tahdo pilata positiivisia mielikuviaan minusta ja kolmen vuoden takaisesta seksielämästämme.

Tämän miehen lisäksi on olemassa ehkä kaksi menneisyyden heilaa, joiden kanssa voisin heilastella uudelleen. Loput saavat mieluusti jäädä menneisyyteen.

Aiheeseen liittyvää:Ei kommentteja: