sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Sinkkuelämän ja deittailun lainalaisuudet

Sinkkuelämä ja deittailu tuntuvat välillä umpimähkäiseltä tiheässä viidakossa eteenpäin rämpimiseltä. Polulla pysymistä helpottaa kuitenkin tieto siitä, että kuten maailmankaikkeuteen yleensä, myös sinkkuuteen pätevät tietyt lainalaisuudet. Nämä seuraavat asiat pitävät paikkansa lähes yhtä varmasti kuin se, että Maa kiertää Aurinkoa ja voileipä putoaa aina voipuoli alaspäin.

1. Kilteimmän näköiset miehet ovat aina niitä hurjimpia seksipetoja. Vastaavasti erotiikkaa tihkuvilta adoniksilta saa sängyssä lähinnä epämääräistä nylkytystä.

2. Menkat alkavat aina juuri silloin, kun olet odottanut koko viikon kiimaa valuen sitä, että heilallasi on viimein aikaa tavata.

3. Menkat eivät missään nimessä ala ajallaan silloin, kun pelkäät olevasi raskaana jollekin yhden illan panolle, jonka nimen muistat vain hatarasti.

4. Paras aika käyttää Tinderiä ei yllättäen ole sunnuntai, vaan tiistai. Jaa miksikö? Tiistaina ihmiset ovat sen verran selvinneet viikonlopusta, että alkavat taas havahtua yksinäisyyteensä ja kaivata toista ihmistä vierelleen. Sunnuntaisin olisi toki enemmän aikaa räplätä puhelinta, mutta darraisena ei jaksa niin paljon kiinnostaa.

5. Tinderin superlike on lähes aina vahinko. Tai jos ei ole, sen antaja on viimeinen ihminen jonka kanssa haluaisit olla missään seksuaalisessa kanssakäymisessä, vaikka maailmanloppu olisi siitä kiinni.6. Se vanha heila, jota olet aina vähän haikaillut takaisin, laittaa viestiä aina juuri silloin, kun on juuri alkanut tapailla jotakuta toista.

7. Tulee päiviä, jolloin viisi eri ihmistä laittaa Tinderissä viestiä, ja tunnet olevasi maailman halutuin ihmisyksilö. Sen jälkeen tulee päiviä, jolloin puhelin värähtää kerran, ja silloinkin se on vain muistutusviesti siitä, että puhelinlasku on maksamatta.

8. Paneminen tuntuu joskus pitkän seksittömän kauden jälkeen siltä, kuin olisi saanut neitsyytensä takaisin. Sattuu.

9. Kaikki vastaantulijat näyttävät pelottavasti vanhoilta heiloilta silloin, kun on tilanteessa jossa ei missään nimessä haluaisi kehenkään sellaiseen törmätä. Kuten seksitautiklinikan vastaanotolla tai silloin, kun on jonkun uuden kanssa treffeillä.

10. Kaipaat miestä rinnallesi eniten silloin, kun et saa omin voimin salsakastikepurkin kantta auki.

+ ekstra miesnäkökulmasta: Kun lähdet poikien kanssa parille ja et oikeastaan jaksaisi jatkaa iltaa, mutta jatkat kuitenkin siinä toivossa että vaikka saisit, mutta sitten pilkun aikaan tajuat olevasi vain hirveässä kännissä, että jokainen nainen katsoo sinua lähinnä huolestuneena.

Aiheeseen liittyvää:

Ärsyttävimmät asiat sinkkuna olemisessa

Miten aloittaa viestittely kiinnostavan tyypin kanssa

Ei kommentteja: