perjantai 28. syyskuuta 2018

Tinderin hauskat kehotukset keskustelunaloitukseen

Sain viikko sitten uuden puhelimen, ja latasin siihen tietysti Tinderin saman tien. Aika samalta se Androidin ruudulta näytti kuin vanhasta Iphonestakin, mutta yhden eron huomasin. Nimittäin kun menee siihen sivulle, missä on keskustelut ja matchit, ja klikkaa sellaisen matchin kuvaa jonka kanssa ei ole vielä jutellut, saa kehotuksen aloittaa keskustelu kyseisen matchin kanssa. Tavallisesti siinä lukee vain "Keskustele Tinder-parisi kanssa", mutta tulee sieltä aika paljon muutakin: kehotuksia, nasevia hashtageja ja jopa vinkkejä siihen aloitusrepliikin keksimiseen! Tässä parhaat kollaaseina.


Tuo TinderTuesday taisi lukea mun kohdalla muutamalla matchillani, koska sain tiistaina enemmän keskustelunaloituksia kuin koko viime viikolla. Puhelin värähteli ihan hulluna, olin ihan ihmeissäni. Ehkä tiistai on nyt uusi sunnuntai, joka aikaisemmin on ollut se aktiivisin tinderöintipäivä.Mukavaa että Tinder kannustaa huomaavaisuuteen ja kohteliaisuuteen, ei tässä enää jaksaisikaan mitään "hyvä perse lähetkö panee"-viestejä. Oikean alakulman teksti vähän hämmentää, mutta joo, kysymyksen esittäminenkin on ihan hyvä tapa aloittaa keskustelu.Myös huumori ja nokkeluus toimivat aina. Tällä viikolla (juurikin silloin tiistaina) sain muutaman tosi hyvä keskustelunaloituksen, niitä oli selkeästi mietitty ja niihin oli helppo vastata hauskasti. Näitä lisää!
Niin, mitä sitä tässä turhia odottelemaan, rohkeasti viestiä vaan! Oikean alakulman suomennos ei ole ehkä kaikkein tykein, mutta väliäkö tuolla. 

Hyvät Tinder-keskustelut tuppaavat olemaan nykyään kiven alla, tai välillä keskustelut ylipäätään: moni valittaa, ettei saa matcheiltaan vastauksia edes siihen ensimmäiseen viestiin. Ilmeisesti kyseinen ilmiö on ihan yleinen trendi, kun sovelluskin joutuu patistamaan käyttäjiään puhumaan toisilleen. Huoh. Ehkäpä valitsen tuolta jonkun houkuttelevan näköisen matchin ja kysyn, olisiko meillä tänään #TinderThursday. Kai sekin voi olla juttu?

Ei kommentteja: