perjantai 13. heinäkuuta 2018

7 x eron hyvät puolet

Tämä kesä on ollut parisuhteiden kannalta huono, sillä kaveripiirissänikin on erottu eivätkä kanssabloggaajanikaan ole siltä välttyneet. Kaikenlaisesta paskasta selviää yleensä vähän paremmin, kun keskittyy positiivisiin asioihin, ja sen on oivaltanut myös Mua lemmitkö vielä, Kustaa-blogin Tiia, joka julkaisi blogissaan listan eron hyvistä puolista. Pahimman erotuskan keskellä niitä ei tosiaankaan ole helppo keksiä, mutta Tiia onnistui siinä, ja on taito sinänsä pystyä olemaan hauska myös silloin, kun vaan sattuu ja itkettää. Tiiasta inspiroituneena päätin tehdä oman listan vastaavista jutuista.

Hyvät puolet eroamisessa:

1. Tulee tehtyä paljon enemmän kaikenlaista, lähdettyä spontaanisti ulos ja nähtyä kavereita, kun toinen vaihtoehto on tuijottaa Netflixiä yksin kotona jäätelöpurkin kanssa.

2. Parisuhteessa olevat kaverini saavat viihdyttää itseäni selaamalla Tinderiäni. Ja nyt voin taas tehdä niitä kyselypostauksia, missä haastattelin matchejani! Kiinnostaisiko lukea esimerkiksi tämän kaltaisia reportaaseja?

3. Voin toteuttaa kaikki ne seksifantasiat, joihin ei parisuhteessa ollut mahdollisuutta. Vaikka tuskin uskallan.

4. On tosi paljon enemmän sanottavaa tänne blogiin. Ilmeisesti suurin taide todellakin syntyy tuskan kautta.

orvokki


5. Minun ei tarvitse enää hyväksyä sitä, että olen parisuhteessani aina ensimmäisenä heräävä osapuoli. Vaikka todennäköisesti ikävöin eksäni aamu-unisuutta kovasti siinä vaiheessa, kun seuraava mieheni on joku urheiluhullu joka herää sunnuntaiaamuisinkin kuudelta lenkille. Toisaalta sekin olisi ehkä parempi kuin tätä edellinen eksäni, jonka kanssa seurustelin parikymppisenä ja joka halusi joka sunnuntai lähteä kirkkoon. Kyllä, hänestä tulee pappi ja minä olen seksibloggari. Ai miten niin kasvettiin erillemme?

6. Saan tehdä ihan mitä huvittaa. Voin mennä vaikka alasti kylpyyn kahden miehen kanssa tai syödä yksin pussillisen juustonaksuja eikä tarvitse tarjota kenellekään.

7. Vaikka eroaminen oli ikävää, olen silti helpottunut, kun sentään tiedän missä mennään. Ennen eroa ei ollut kivaa, kun en käsittänyt mitä tapahtuu ja koko ajan ahdisti, ja samaan aikaan piti vielä lukea pääsykokeisiinkin. Ihme kyllä pääsin kaikesta huolimatta kouluun!

Hurjasti tsemppiä kaikille teille vastikaan eronneille, kyllä se siitä helpottaa! Itse voin jo paljon paremmin, paremmin kuin odotinkaan, kyllä se elämä lopulta aina voittaa. <3

Ei kommentteja: