perjantai 29. kesäkuuta 2018

Kaksi kultaista ohjetta sormettamiseen

(Pahoittelut jo etukäteen cisheteronäkökulmasta. Älkää triggeröitykö, vaan kääntäkää häiritsevät sanat itseänne miellyttäviksi, ja sivistäkää minua aiheesta vaikka kommenttiboksin puolella!)

Arvaatteko mikä on pahinta, mitä minulle on käynyt seksin aikana?

Se, kun joku on epämääräisesti ronkkinut sormillaan pilluani tajuamatta ilmeisesti lainkaan, että siellä todellakin on jo reikä, eikä sinne tarvitse sellaista niillä sormilla kaivaa. Ylivoimaisesti huonoimmat seksikokemukseni liittyvät siihen, kun pilluani on kopeloitu kuin housuntaskua, jonka pohjalta yritetään kaivaa kahden euron kolikkoa.

Monet miehet osaavat varsin kiitettävästi työnnellä munaansa pilluun tai lipittää sitä kielellään, mutta sormettaminen, siinä on sellainen taiteenlaji, joka ei vaan ihan joka jantterilta tahdo luonnistua. (Sormettamisella tarkoitan tässä yhteydessä sekä sitä sormien työntämistä sisälle pilluun että myös ulkopuolelta tapahtuvaa hyväilyä, eli ihan kaikenlaista pillun koskettelua sormilla.) Ongelmana tuntuu yleensä olevan joko se, että sen pillun kimppuun syöksytään liian nopeasti, tai sitten sitä käsitellään liian kovakouraisesti. Kirjoitin viime vuoden puolella kattavahkot ohjeet pillun käsittelyyn, mutta jos ne ovat jääneet joltakulta lukematta, kerrataan perusasiat vielä kerran:

Koske pilluun vasta sitten, kun se on märkä.

Asia vaan on kerta kaikkiaan niin, että sormet pillussa (niin sisällä kuin ulkopuolellakin) ovat kiva juttu vasta sitten, kun on tarpeeksi kiihottunut. Ja sitä kiihottumista ei saada aikaan sillä, että ronkitaan sormilla sitä kuivaa pillua. Eikä silläkään, että sylkäistään sormiin ja aletaan hinkkaamaan klittaa kuin se olisi punaviinitahra valkoisessa sohvassa (joka ei muuten sekään lähde raivokkaasti hinkkaamalla, eli ei toimi siihenkään). Miten se riittävä kiihottuminen sitten saadaan aikaan, siihen en voi antaa mitään yleispätevää neuvoa, mutta lupaan ja vannon, ettei kuivaa pillua ronkkimalla saa ketään syttymään. Koskaan.

Tässä pillut ja penikset selvästi eroavat toisistaan, koska peniksestä tarraaminen on kuulemma ihan hyvä tapa saada mies innostumaan. Munan hinkkaaminen toimii siis ilmeisesti ihan seksin alusta loppuun, siitä voi aloittaa ja siihen voi lopettaa. Jos siis mies kiihottuu siitä, kun hänen munaansa kosketellaan, on hänelle ihan loogista olettaa, että naisenkin saa parhaiten innostumaan pillua ropeltamalla. Mutta valitettavasti pillut toimivat sen verran eri käyttöjärjestelmällä, että tulokset ovat suunnilleen yhtä hyviä kuin jos tankkaisi dieselautoon bensaa. Kuiva pillu muuttuu sormeilun seurauksena todennäköisesti vain entistä kuivemmaksi, joten kannattaa oikeasti antaa sille aikaa kostua tai ottaa liukkari mukaan peliin. Tai nuolla. Se toimii kyllä kiihottajanakin.

sormettaminen

Koske mieluummin liian hellästi kuin liian kovaa.

Arvaatteko mikä on ollut suurin virhe, jonka olen tehnyt seksin aikana?

Se, kun olen maininnut tykkääväni rajuista otteista. Tietty omista haluista ja toiveista saa ja pitää puhua, mutta ilmeisesti olisi pitänyt olla pikkuisen spesifimpi, koska kerran lopputuloksena oli kaksi äkkiarvaamatta kuivana peppuuni tungettua sormea. Toisella kertaa taas minua tartuttiin tiukasti pillusta kiinni ja puristeltiin niin kovaa, että tuntui kuin tyyppi olisi yrittänyt litistää klitorikseni olemattomiin. Au.

Pidän kyllä kovakouraisuudesta enkä säikähdä pientä kipuakaan, mutta jos pilluun sattuu, niin se on kyllä erittäin iso turn-off. Eikä se kipu peppureiässäkään kivalta tunnu. Sormihommissa vähemmän on oikeasti aina enemmän, eli kannattaa ehdottomasti aloittaa hyvin hyvin hellästä kosketuksesta, sellaisesta jonka hädin tuskin tuntee. Varmasti on sormettajallekin kivempaa, kun se toinen pyytää ja anelee lisää, kuin irvistelee ja huutaa tuskissaan. Sormet sisällä pillussa tuntuvat myös huomattavasti paremmilta silloin, kun sormet etsiytyvät johonkin tiettyyn kohtaan (kuten vaikka g-pisteen kohdalle, miten ois),  eikä niitä vaan yritetä tunkea mahdollisimman syvälle. Sormissa kun on se kiva ominaisuus, että niitä, toisin kuin penistä, voi koukistella, niin sitä ominaisuutta kannattaa käyttää.

Ja vinkki vitosena vielä sellainen, että peppuun ei kannata laittaa yhtään mitään kuivana tai varsinkaan yllättäen. Kysykää lupa ja muistakaa liukkari.

Tässä vielä se edellinen tekstini pillun käyttöohjeista. Jos nämä asiat vaan pysyisivät mielen päällä kaiken kiiman keskelläkin, niin varmasti olisi maailmassa useampia onnellisia pillun omistajia.

Ei kommentteja: