perjantai 22. kesäkuuta 2018

4 +1 takuulla toimivaa juhannustaikaa

Keskikesän juhla on täällä taas, ja taianomaiseen juhannustunnelmaan kuuluvat tietysti myös juhannustaiat. Perinteisiä taikoja olen testaillut pikkutytöstä asti, mutta mikään ei ole valitettavasti ainakaan vielä tuottanut tulosta. Päätin siis ottaa ohjat omiin käsiin ja kehitellä itse muutamia taikoja, tällainen ihmissuhdevelho kun kerran olen. Toimivat varmasti paremmin kuin perinteiset pelloilla alasti kieriskelyt ja kaivoihin kurkkimiset.

1. Tiedätte varmaan perinteisen taian, jossa pitää kerätä tyynyn alle seitsemän kukkaa ja sitten näkee yöllä tulevasta aviomiehestä unta? Ei toimi, mutta entä jos homman kääntäisikin toisin päin ja keräisikin kukkien sijaan sänkyynsä seitsemän miestä, ja voisi yön aikana uneksia omasta lempikukastaan? Siinä on jo ideaa. Tyynyn alle ne kaikki seitsemän jätkää eivät kyllä taida mahtua, mutta onneksi yötön yö on pitkä, niin siinä ehtii seitsemän hoidella yksi kerrallaan ja ehtii vielä hyvissä ajoin kokkoa katsomaan.

lupiini
Jos juhannusaatonaattona lähtee poimimaan lupiineja, voi nähdä monta etanaa ja saada jalkaansa ison vesirakkulan, koska lupiineja ei löydy enää mistään ja niitä joutuu etsimään kaksi tuntia.
2. Monien juhannustaikojen tarkoituksena on varmistaa hyvä naimaonni tulevaisuudessa. Käytännöllinen vinkki naimaonnen parantamiseen on mennä kieriskelemään alasti niitylle tai heinikkoon, ja sen jälkeen pyytää potentiaalista naimakaveria tekemään perusteellinen punkkitarkastus. Mikäs sen parempi esileikki, kyllä naimaonni on taattu!

3. Toinen konsti naimaonnen takaamiseen on työntää pää kosteaan pusikkoon. Takaa onnenhetken ainakin puskan omistajalle.

4. Mikäli juhannusyönä sattuu nauttimaan alkoholia reippaammalla kädellä ja sen seurauksena päätyy lähettämään epämääräisiä känniviestejä eksille, Tinder-matcheille tai ties kenelle, niin se tyyppi, jolle viestin lähetys taianomaisen onnenkantamoisen seurauksena epäonnistuu, on todennäköisimmin viestin lähettäjän tuleva puoliso. Todennäköisyys ei välttämättä ole kovin suuri, mutta varmasti suurempi kuin silloin, jos se epämääräinen viesti olisi saavuttanut määränpäänsä.

+ bonuksena pariskunnille sopiva taika, jonka isäni on keksinyt. Nimittäin yhtenä juhannusyönä vanhempieni ollessa kahdestaan kävelyllä isä sanoi, että jos äiti juoksisi alasti viereiselle pellolle, kieriskelisi siellä alasti ja katsoisi sitten tielle päin, hän voisi nähdä pellon reunassa aviomiehensä. Ja kyllä muuten toimii!

Hyvää juhannusta kaikille, nautiskelkaa paljon juhannussimaa ja viettäkää taianomainen yö! <3

Ei kommentteja: