perjantai 25. toukokuuta 2018

Duosta tulikin soolo

Sillä lailla kävi nyt, että tämä kesä taidetaan lennellä soolona. Parisuhteeni on erinäisistä syistä määrittelemättömän pituisella tauolla, joka käytännössä tarkoittaa, että suhdetta ei ole.


Asiaan ei liity mitään erityisen dramaattista, vaan aika yhteisellä päätöksellä tähän tilanteeseen päädyttiin. Se kun on niin, että jos toinen ei ole suhteesta ihan varma, niin ei sillä toisellakaan siinä kovin kivaa ole olla. Tilanne tietysti harmittaa, mutta en halua velloa huonoissa fiiliksissa vaan yritän keskittyä positiivisiin juttuihin, ja onneksi se tuntuu koko ajan helpommalta ja helpommalta. Kissaterapia auttaa, eikä kauniista kesäsäästäkään ole haittaa.


Blogin kannalta tilanteessa on paljon hyvää, sillä sinkkuna sitä kirjoitettavaa tahtoo löytyä paljon enemmän. Vielä ei tosin ole herännyt suurempaa kiinnostusta mihinkään random säätämiseen, mutta jossain vaiheessa on varmaan tehtävä paluu Tinderin metsästysapajille. Ihan vaan blogimateriaalin takia, jos ei muuten. Enemmän yritän kuitenkin nyt keskittyä itseeni ja minua kiinnostaviin asioihin, kuten tähän bloggaamiseen, sekä kesästä nauttimiseen kavereiden kanssa. Minua saa siis erittäin mielellään kutsua mukaan kaikenlaisiin kesärientoihin, sillä yksin kotona märehtiminen on viimeinen asia mitä haluan tässä elämäntilanteessa tehdä.

Mutta että tällaista. Ihan en tällaista kesää suunnitellut, mutta elämä antoi sitruunoita ja niistä täytyy nyt vaan tehdä niin hyvä limonaadi kuin mahdollista ja katsella tulevaisuutta eteenpäin päivä kerrallaan. Ja onneksi tasapainoa tuovat mukavat jutut esimerkiksi blogirintamalla, joista saatte pian kuulla lisää!

ps. jos siellä on muita samanlaisessa suossa rämpiviä, niin tsempit ja jaxuhalit teille! Tässä postauksessa pari kultaista neuvoa erotilanteiden varalle, kummallekin osapuolelle.

3 kommenttia:

Ihan(a)Sika kirjoitti...

Tinderin metsästysapajille vaikka et tykkää yhden illan suhteista? :-)
(viittaus edelliseen blogiisi)

Kas siinäpä dilemma !

Hyvää kesää (ja metsästysonnea) kuitenkin ;-)

-IhanaSika-

Marja kirjoitti...

Aurinkoa viikonloppuusi :)

Larissa Aleksandra kirjoitti...

-IhanaSika-: En ole koskaan käyttänyt Tinderiä yhden illan juttujen etsimiseen, vaan aina hakenut sieltä pidempiaikaisia tapailujuttuja. Tapasin eksänikin Tinderin kautta. Eli en näe tässä ristiriitaa? :D kiitos kommentista ja onnentoivotuksista! :)

Merimiehen vaimo: Kiitos paljon! <3