torstai 5. huhtikuuta 2018

11 Never have I ever-seksijuttua

En ole koskaan eli Never have I ever-peli on ehdoton suosikkiajanvietteeni bileissä. Ainoa ongelma on, että useimmiten häviän, koska olen tehnyt niin paljon kaikenlaista. Nyt paljastan kuitenkin 11 asiaa, joita en ole koskaan tehnyt!

En ole koskaan...

... pannut julkisessa vessassa. Enkä usko tähän olevan tulossa muutosta, varsinkaan mikään kymppikerho ei todellakaan houkuttele. Ihmettelimme juuri viikonloppuna poikaystäväni kanssa sitä, kuinka kiimainen pitää olla, jotta päätyy panemaan esimerkiksi Onnibussin tulitikkuaskin kokoiseen vessaan.

... omistanut dildoa. Varsin turhia kapistuksia, pärjään mainiosti kahdella vibraattorillani.

... pannut bileissä. Paitsi kotibileiden päätyttyä, kun muut juhlijat olivat jo sammuneet.

... niellyt kokonaista spermalastia. Mälli kuuluu samaan kategoriaan kuin maksalaatikko, homejuusto ja sienet, ei vaan mene alas. Tosin sieniä olen yrittänyt viime aikoina opetella syömään, joten tilanne saattanee muidenkin aineksien kohdalla muuttua.

... unohtanut ketään menneistä seksikumppaneistani. Paitsi kun yritän miettiä päässäni listaa heistä, unohdan joka kerta jonkun, mutta joka kerta eri tyypin. Ehkä olisi pitänyt tehdä joku Excel-taulukko.
... lähettänyt kenellekään alastonkuvaa itsestäni. Alusvaatekuvia joo, mutta en mitään sen kummempaa.

... hävennyt fantasioitani. Nuorenakin pidin niitä vain jännittävinä, ja hyvä niin, koska kenenkään fantasioissa ei ole mitään hävettävää!

... tehnyt mitään seksuaalista toisen naisen kanssa. Kännipusuja ja satunnaisia tissinpuristeluja ei lasketa.

... haaveillut seksistä kavereideni poikaystävien kanssa. Tai ehkä jonkun puolitutun, mutta lähimpien ystävieni poikaystävät eivät fantasioissani esiinny.

... hävennyt seksikumppaneideni määrää. Paria poikkeusta lukuunottamatta hyviä ja hyödyllisiä kokemuksia kaikki, miksi niitä häpeilisin?

... ollut kunnolla sidottuna. Vähän kiinnostelisi kyllä.


Harmi vaan etteivät ne kaverinikaan, joiden kanssa yleensä tätä pelaan, ole tehneet näistä jutuista kovin montaa, joten en voi käyttää näitä voittaakseni heidät.

Ei kommentteja: