keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Pinkki vibra ja musta muna

Yhteistyössä Mielihyväkauppa Amor.fi

Omien postausten linkkaaminen Facebookin bloggaajaryhmiin tuntuu olevan pääosin ajan tuhlausta, koska lähes kaikki ovat niissä vain mainostamassa omia blogejaan, mutta on siitä ollut todistettavasti ainakin kerran jotain hyötyäkin: kaikkien niiden päivän asujen ja sienikeittojen ohjeiden seasta mielihyväkauppa Amorin perustaja Jimi bongasi blogini, ja ehdotti minulle yhteistyötä. Ja minähän olin heti ihan että no kyllä kiitos, eikä mennyt aikaakaan kun postiluukustani jo kolahti herkullinen paketti täynnä mitä mainioimpia yllätyksiä. Tavaraa oli itse asiassa niin paljon, etten saa millään kerrottua kaikkien testauskokemuksista tässä samassa postauksessa, tai muuten tästä tulee niin pitkä, että kuolemme kaikki vanhuuteen puolivälissä lukemista. Saatte kuitenkin nyt nähdä pienet esittelyt kaikista saamistani tuotteista sekä kahdesta niistä myös arviot.

Amor.fi on tamperelainen mielihyväyritys, joka järjestää seksivälineiden kotiesittelyjä sekä myy välineitä verkkokaupassaan. Valikoimissa on erilaisia laadukkaita tuotteita, kuten erilaisia liukuvoiteita ja hierontaöljyjä, vibraattoreita ja dildoja, kauniita alusasuja ja paljon muuta. Mielihyvää ja nautintoa korostava konsepti tekee yrityksestä helposti lähestyttävän sellaisillekin tyypeille jotka normaalisti vähän vieroksuisivat seksivälineitä ja niitä myyviä kauppoja. Ajatus näkyy ihan jo yrityksen nettisivuissakin, jotka ovat kauniit, suloiset ja sensuellit, ihan eri tyyppiset kuin monilla isoilla seksivälineitä myyvillä yrityksillä. Sivuilta löytyy verkkokaupan ja mielihyväkutsujen infojen lisäksi myös erilaisia aiheeseen liittyviä kiinnostavia artikkeleita. Amorin sivuille pääset tästä.

Mutta nyt siihen itse asiaan, eli tässä lyhyt esittely kaikista saamistani tuotteista. Kerron niiden ominaisuuksista ja käyttötarkoituksista enemmän arviointien yhteydessä, tässä pelkkä ensikatsaus paketin sisältöön:
Heti ensimmäisenä testiin pääsi Vibe Therapyn Pink Bunny-vibraattori. Petyin ensin hieman kun tajusin vibran olevan paristokäyttöinen, koska ladattava olisi niin paljon kätevämpi, mutta pettymys hälveni hieman kun huomasin pakkauksen mukana tulleet paristot. Ei tarvinnut siis lähteä kauppaan paristoja hankkimaan, vaan pääsin aloittamaan suristelun saman tien. Laitteessa on monta voimakkuudeltaan ja nopeudeltaan erilaista värinävaihtoehtoa, joita oli helppo vaihtaa päästä painamalla, mutta pois päältä saaminen ei meinannut aluksi onnistua ollenkaan. Vibra suristeli pitkään yksinään kun yritin epätoivoisesti lukea käyttöohjeista sammutusohjeita, mutta sellaista ei löytynyt, oletettavasti siksi että sammuttaminen tapahtui yksinkertaisesti painamalla päässä olevaa painiketta pohjassa. Olisihan se pitänyt tajuta, vaikka puolustuksekseni on sanottava että yritin sitä kerran tuloksetta, ilmeisesti luovutin liian aikaisin. Nappia pitää siis painaa pohjassa aika kauan, vähän kuin sammuttaisi tietokonetta siitä virtanapista painamalla.

Vibran muoto ihmetytti minua aluksi, en hahmottanut miten päin sitä kuuluisi pidellä ja hain hyvää asentoa pitkään. Oikean kulman löydyttyä pupunkorvien värähtely tekikin sitten tehtävänsä noin parissa minuutissa. Muutaman testikerran jälkeen sopiva asento alkoi löytyä nopeammin, ja jos en aluksi ollutkaan täysin vakuuttunut, niin nyt kyllä olen. Orgasmit pupun kanssa ovat nimittäin olleet no, huhhuh, miten sen nyt sanoiksi pukisi. Yhdelläkin kerralla tuntui, että silmät kääntyivät kuopissaan väärin päin ja se huipun tunne vaan kesti ja kesti, eikä meinannut mennä ohi ollenkaan. En ole kokenut sellaista kovin montaa kertaa, joten en voi kuin suositella.

Plussaa pupu saa myös hiljaisuudestaan, jota näin kämmpiksen kanssa asuvana arvostan kovasti. Pieni miinus tulee siitä, että silikonipinta kerää itseensä kaikki mahdolliset kissankarvat ja pölyhiukkaset, mutta materiaali on muuten oikein miellyttävän tuntuinen ja pehmeä. Pinkki väri on tietty myös ihana.

Lue lisää pupusta täältä.
Lahjoitin eteenpäin peniksellisille ihmisille tarkoitetun Tenga Egg Lovers-minimasturbaattorimunan, ja lahjoituksen saaja ystävällisesti raportoi kokemuksensa minulle. Hänen mielestään muna oli helppokäyttöinen, hauska ja mukavaa vaihtelua omalle kädelle. Munan mukana tuli kaikki tarvittava, eli liukuvoide ja käyttöohjeet, ja se oli mukavan venyvä ja siten sopiva isommallekkin meisselille. Tuntuma oli hyvä, ei mitenkään erityisen tajunnanräjäyttävän supernautinnollinen, mutta oikein passeli ja erilainen verrattuna käteen.

Miinusta testaaja antoi lähinnä hinnasta, joka on melko korkea siihen nähden että tuote on tarkoitettu kertakäyttöiseksi. Amorin sivuilla tosin sanotaan, että huolellisesti puhdistamalla muna pysyy käyttökelpoisena pidempäänkin, ja muutama muukin nettikauppa sanoo samaa, mutta Tengan omilla sivuilla munaa luonnehditaan kertakäyttöiseksi. Testaajan mielestä ainoa este munan pesemiselle oli sen hankaluus, eli koska se oli alunperin tarkoitettu kertakäyttöiseksi, olisi peseminen ollut tosi vaivalloista. Niimpä muna jäi hänelle pelkäksi yhden illan iloksi, mutta joku viitseliäämpi voi saada siitä pidempiaikaistakin nautintoa.

Jos muna olisi pikkuisen halvempi, sellaisen voisi testaajan mukaan hankkia vähän samalla mentaliteetilla kuin jonkun erikoisoluen saunailtaa varten, eli sellaiseksi harvinaiseksi herkuksi silloin tällöin nautiskeltavaksi. 

Suunnitelmissani on muuten alkaa tehdä aikaisempaa enemmän videoita, joten käykääpä tilaamassa YouTube-kanavani Teekutsuilla!

edit. 6.5.2018: Tässä arviot lopuista videolla nähdyistä tuotteista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3