maanantai 8. tammikuuta 2018

Tällä viikolla: Turvaseksi

Seksi on kivaa, mutta siihen liittyy myös riskejä. Jotkut tietty tykkäävät elää vaarallista elämää, mutta suurin osa ihmisistä tuskin toivoo esimerkiksi sukupuolitautia elämänsä rikastuttamiseksi, joten niiden ja ei-toivotun raskauden ehkäisyn pitäisi aina kuulua seksiin yhtä olennaisesti kuin luistimet luisteluun ja vessapaperi pyllyn pyyhintään. Ehkäisyn lisäksi turvaseksi voi tarkoittaa muutakin, kuten esimerkiksi sitä, että seksi perustuu aina kummankin osapuolen suostumukseen eikä siihen kuulu väkivaltaa tai pakottamista. Tai jos kuuluu, niin on sovittuna joku turvasana, jolla se tilanne loppuu.

Eli aiheina tällä viikolla siis ehkäisy, sukupuolitaudit ja turvallisuus seksissä, ja tavoitteina kirjoittaa niistä hauskasti, kiinnostavasti ja ilman tylsiä peruskoulun seksivalistus-viboja. Alla aiheeseen liittyvä video, jossa viime vuoden kesäkumibiisin tekijät vastailevat seksikysymyksiin ja pukevat kesäkumeja kurkkujen päälle.

Tässä vielä vanha tekstini ehkäisystä sekä toinen kaikista pienistä nihkeistä jutuista, joista joutuu joskus seksin vuoksi kärsimään.

Ei kommentteja: