maanantai 22. tammikuuta 2018

Tällä viikolla: Kehopositiivisuus

En ole ajatellut kehostani viime aikoina kovin positiivisia asioita. Tuntuu, että löydän jatkuvasti itsestäni uusia epäkohtia, joita sitten kyttään arvostelevasti peilistä. En jaksa edes katsella Instagramista pukeutumisinspiraatiokuvia, koska niistä tulee vain olo, ettei mikään vaate kuitenkaan näyttäisi yhtä hyvältä minun päälläni. Ärsyttävää, en haluaisi ajatella itsestäni näin! Tilanne vaatii selvästi asennemuutosta, joten tällä viikolla yritän voimaannuttaa itseäni ja samalla vähän teitä lukijoitakin kirjoittamalla blogiin kehopositiivisuudesta.


Tavoitteenani on samanlainen tyytyväisyys omaan kroppaani kuin kuvassa poseeraavalla kissallani, josta ehkä vähän huomaa, että hän on ollut ruoka-aikaan kotona, mutta jota ei pahemmin kiinnosta asiasta kriiseillä. Se saattaa johtua siitä, että hän on kissa, joiden kognitiiviset kyvyt eivät kai ihan riitä käsittelemään niin kompleksisia käsitteitä kuin ulkonäkökriisit, mutta asenne on yhtä kaikki varsin inspiroiva.


Olen muuten onnistunut pitämään uudenvuodenlupaukseni toistaiseksi aika hyvin, ja päivittänyt ahkerasti blogin Instagramia. Insta Storyyn lupasin päivitystä vähintään kahdesti viikossa, mutta innostuinkin siitä niin että juttua on tullut laitettua melkein päivittäin. Blogi löytyy Instasta nimellä @teekutsuillablogi.

Ei kommentteja: