maanantai 13. marraskuuta 2017

Tällä viikolla: Kohti parempaa seksiä

Kun opiskelin seksuaalineuvojaksi, kutsuin itseäni vitsillä rakkauden ammattilaiseksi. Monelle ammatistani tuleekin ensimmäisenä mieleen joku seksi-ekspertti, joka tietää kaikki parhaat temput ja kikat, ja sellaisena minuakin välillä pidetään. Opintomme painottuivat pitkälti kyllä ihan muuhun kuin seksitekniikoihin, mutta kun sille eksperttiydelle niin kovasti kysyntää on, niin leikitään sellaista nyt sitten viikon ajan. Eli tällä viikolla jaan vinkkejä neuvoja siihen, miten jokainen voi parantaa omaa seksielämäänsä.

Aloitan kertomalla muutamia yleispäteviä käytännön vinkkejä seksin harrastamiseen ja tyypillisimpien pulmien välttämiseen. Sen jälkeen paneudun hieman spesifimpään aiheeseen ja perehdytän teitä peppuseksin saloihin, koska siihen saimme koulusta erittäin hyvän opastuksen ja osaan sen vuoksi asiasta kunnolla kertoa. Viikon viimeiseen postaukseen tarvitsisin teidän lukijoiden apua: toivoisin teiltä jotain seksiaiheisia kysymyksiä, joihin voisin postauksessani vastata.

Auttakaa siis bloggaria mäessä ja lähettäkää minulle kysymyksiä, mitä tahansa seksiin liittyvää maan ja taivaan väliltä. Kysymyksiä voi lähettää esim. tämän postauksen kommenttikenttään, sähköpostitse osoitteeseen teekutsuilla@gmail.com, yksityisviestillä Instagramissa @teekutsuillablogi tai Snapchatissa nimimerkille teekutsuilla.

Alkulämmittelyksi pari vinkki vitosta suuseksiin liittyen, lukekaa ja viisastukaa!

Ei kommentteja: