perjantai 3. marraskuuta 2017

Seksin tähtihetket

Paneminen on kyllä mukavaa. Sellainen oikein kunnon jyystö, nautinnon huippu tuntuu lähestyvän työntö työnnöltä ja kummankin kurkusta kantautuu koko ajan yltyvä hekumallinen voihke. Ja juuri kun se orgasmi on enää hiuskarvan päässä, voihkeen keskeyttää miehen eläimellinen huuto:

"AIAIAIAIAII VITTUU SAATANA AIAJAIAII!"

Jalkakramppi.

Sekin on hauskaa, kun kierähtää ihan toisen kylkeen kiinni, alkaa vähän kiehnätä ja pussailla sieltä täältä ja pian ollaankin jo täydessä touhussa. Ja sitten kaiken keskelle hyppää kissa, joka tahtoo osansa hellyydestä.Oman elämäni Hugh Hefner? Tässä kylpytakissa seksi ei muuta olekaan kuin huippuhetkiä.

Myös pimppipierut ovat ehdottomasti niitä seksiin liittyviä huippuhetkiä. Eikä siinä mitään, ihan perus juttu jota sattuu kaikille, mutta miksi niiden pitää tulla aina useammassa erässä? Ensin yksi pieni joka melkein ohitetaan olankohautuksella, ja kun vähän liikahtaa niin kohta toinenkin. Sitten vähän ehkä naurattaa, mutta loppuhuipennus on vielä edessä: se oikein kunnon pitkä ja mahtipontinen töräytys, joka nyt kerta kaikkiaan vaan latistaa tunnelmaa, otti sen kuinka huumorilla tahansa. Mutta toisaalta, on parempi että sieltä toosasta tulee ilmaa eikä esimerkiksi verta. Se kun on vähän kiusallinen tilanne, kun mies nostaa päänsä jalkovälistä naama veressä ja ihmettelee tavallisesta poikkeavaa makua.

Arkiromantiikkaa parhaimmillaan on se, kun kesken kaiken alkaa tuntua selässä joku hassu muhkura, joka osoittautuu tennispalloksi/puolikkaaksi siankorvaksi/kahden euron kolikoksi/kaukosäätimeksi/kortsupaperiksi. Sentään ei edelliseltä kumppanilta jääneeksi kortsuksi, koska mieleeni on jäänyt ikuisiksi ajoiksi se kun kummitätini kerran soitti minulle töihin muistuttaakseen siitä, että aina pitää siivota edellisen kortsut pois ennen seuraavia panotreffejä. Kiitos vaan vinkistä.

Kaikista huikein hetki seksissä on kuitenkin ehkä se, kun kumpikin repii sekopäisen kiiman vallassa revitään vaatteita pois toisen päältä ja mies tarttuu rintaliivien hakasiin. Ja sitten mies ei vaan kerta kaikkiaan saa räpellettyä niitä rintsikoita auki. Se hetki, kun odottaa hakasten aukeamista henkeä pidätellen ja selkä vääränä kumarassa miehen päällä istuen, on aivan erityisen kiihottava.

Ei kommentteja: