keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Paremman seksin lottorivi

Listauksia seksielämää parantavista asioista on netti pullollaan. Heitäpä vaikka hakukoneeseen "5 tapaa parantaa seksielämää" ja hakutuloksia löytyy sivutolkulla. Niinpä ajattelin kantaa korteni kekoon ja koota itsekin vastaavan listan, koska mieleeni tuli muutama vinkki, joita en ainakaan noin äkkiseltään löytänyt muista listoista. Joten tässäpä nyt sitten kuusi seksielämää parantavaa neuvoa, ja lisäksi vielä yksi ekstravinkki vähän niinkuin loton lisänumerona.

1. Älä hyljeksi liukkaria

Kuten olen aiemminkin sanonut, liukuvoiteen käyttö ei ole mikään hävettävä juttu ja se kannattaa ottaa käyttöön, vaikka ei olisikaan varsinaisesti "tarvetta". Kunnon liukkaus voi viedä seksin oikeasti ihan uudelle tasolle, ja onhan se varsin ehdoton lisävaruste esimerkiksi peppuseksissä tai kaikenlaisten lelujen kanssa. Silikonipohjainen liukkari mahdollistaa myös vesileikit esimerkiksi suihkussa tai kylvyssä, ja hyvältä maistuvat ja lämmittävät versiot tuovat omalta osaltaan kaikenlaisia uusia ulottuvuuksia tavalliseen arkiseen jyystöönkin. Liukkarin mauksi voi valita vaikka oman lempidrinkin tai -jäätelön, ja löytyypä sitä minttuisena hengitystä raikastavana versionakin. Myös erilaiset öljyt toimivat hyvin, esimerkiksi neitsytkookosöljy.

2. Sooloile kunnon varusteilla

Eli hemmottele itseäsi jollain kivoilla leluilla, joilla saat leikkiä ihan itseksesi. Itsensä kanssa leikkiminen on ihan parasta siksi, että sitä tekemällä oppii tuntemaan oman kehonsa ja sen, mistä se tykkää. Ja sitten voi jonkun toisen kanssa seksiä harrastaessa kertoa sille toisille niistä havainnoista ja helpottaa sen toisen elämää, koska on hirveän vaikeaa arvailla sokkona mistä toinen pitää, varsinkaan jos toinen ei itsekään sitä tiedä. Oma käsi toimii hyvin, mutta leluja suosittelen omien kokemusteni pohjalta: elämäni mullistui vibraattorin hankkimisen myötä. Niiden avulla saa myös vähän vaihtelua elämään silloin, kun seksielämä koostuu lähinnä kiihkeistä hetkistä sen oman käden kanssa.


3. Ajattele seksiä paljon

Olen huomannut, että mitä enemmän harrastaa seksiä, sitä enemmän sitä tekee mieli. Mutta sanomattakin on selvää, että jos seksi on viimeinen asia mielessäsi, sitä ei ehkä tule harrastettua niin paljon, eikä sitä näin ollen haluakaan niin paljon, ja kierre on valmis. Jos siis tahtoo pitää yllä aktiivista ja vireää seksielämää, asiaa täytyy ajatella. Parhaiten se pysyy mielessä ruokkimalla omaa mielikuvitusta. Eli katsele pornoa (valitse eettinen vaihtoehto jos mahdollista), lue eroottisia novelleja tai vaikka sukella omiin fantasioihisi ja anna mielikuvituksesi lentää. Kiire ei ole mikään syy, aina ehtii fantasioida vaikka aamubussissa tai kahvitauolla.

4. Nuku alasti

Toimii ainakin silloin, kun nukkuu jonkun toisen vieressä. Onhan se kivaa herätä aamulla siihen, kun toisen lämmin vartalo on siinä lähellä ja aamustondis painautuu mukavasti pakaroiden väliin. Vähemmästäkin innostuu.

5. Muista hengittää

Oikeasti validi neuvo, koska itse ainakin pidätän välillä vahingossa hengitystä kun keskityn johonkin seksin aikana. Jotkut myös arastelevat äänenkäyttöä niin paljon etteivät saa hengitettyä vapaasti, sellaiset jutut kannattaa unohtaa ja voihkia menemään vaan jos se hyvältä tuntuu. Liikaa ei kuitenkaan kannata, koska jos vaan huutaa aah aah aata työntöjen tahdissa, hengityksen rytmi menee sekaisin ja saattaa hengittää vahingossa liikaa sisään tai ulos. Joskus olen kärsinyt seksin jälkeen kovista mahakivuista kun olen vahingossa niellyt kolme kiloa ilmaa voihkiessani, ei kivaa. Kannattaa siis yrittää hengittää rauhallisesti, ja joillain toimii myös intensiivinen omaan hengitykseen keskittyminen, sitäkin kannattaa siis kokeilla.

6. Virittäydy seksiin pitkin päivää

Jos tietää, että illalla on luvassa seksiä, siihen kannattaa alkaa virittäytyä jo päivällä. Toiselle voi lähettää vihjailevia viestejä tai käydä ikään kuin mielikuvaharjoitteluna läpi seksin kulkua ja sitä, mitä kaikkea sen aikana tapahtuu. Sitten kun se hetki koittaa, niin on jo valmiiksi tosi kiimainen kun koko päivä on ollut yhtä pitkää esileikkiä.

+ lisänumero: Sulje yksi aisti pois pelistä

Eli esimerkiksi peitä silmät. Kun ei nää, muut aistit herkistyvät ja ai että kun ihan tavallisestakin seksistä tulee yhtäkkiä tosi jännittävää.

Lähetelkäähän myös niitä kysymyksiä viikon viimeistä postausta varten! Pari olen jo saanutkin, mutta vielä kaipailen lisää. Kysymyksiä voi lähettää sähköpostilla, Instagramissa, Snäpissä tai kommentoimalla tähän tai edelliseen postaukseen. Yhteystiedot löytyvät tuosta sivupalkista.

Ei kommentteja: