torstai 2. marraskuuta 2017

Liukkaan kelin varoitus

Jodelin Kysy miehiltä-kanava on kyllä ehtymätön postausaiheiden lähde, sillä siellä kysellään mitä mielenkiintoisimpia asioita. Suhteellisen usein nousee usein kysymys siitä, onko mahdollista olla liian märkä.

Sää ainakin voi ja sukat, se tuli niissä parin viikon takaisten kaatosateiden yhteydessä jälleen kerran todettua, mutta kysymyksessä varmaan viitattiin johonkin muuhun. Se, voiko se kyseinen joku muu eli oletettavasti pillu, pimppi, römpsä tai rönttönen, olla liian märkä, onkin sitten haasteellisempi kysymys.


Lähtökohtaisesti pimppien kanssa toimiessa on aina märempi parempi. Kyllä varmasti jokainen pimpin omistava henkilö tietää sen, että seksihommat kuivalla pillulla ei vaan kertakaikkiaan toimi. Mikään kosketus ei oikein kuivassa pimpissä säväytä, lähinnä hankaa ja sattuu vaan, ja mitä enemmän sitä rutikuivaa rönttöstä yrittää sorkkia, sitä kuivemmaksi se tuntuu muuttuvan. Mutta pikkuisen kun lisää vaikka sylkeä liukasteeksi niin johan alkaa homma pelittää. Myös se, että liukkari on olemassa, on aika vahva argumentti märemmän menon puolesta. En ole ainakaan itse kuullut mistään pillunkuivatusgeelistä, joten eiköhän voida tulla siihen lopputulokseen, että kyllä se kostea mätäs voittaa kuivuneen rusinan ihan kuus-nolla.

Liukkari on muuten tosi aliarvostettu juttu. Jotenkin moni ajattelee että sitä käyttää vaan mummot ja anaalin ystävät, ja joillekin on oikea kunnia-asia että "ei tarvitse" liukkaria. Ei sitä tarvitse tarvita, seksileluhan se on siinä missä muutkin ja sitä voi käyttää ihan vaan siksi, että se on hauskaa. Ja liukkareista löytyy myös eri makuisia versioita sekä sellaisia, jotka tuntuvat iholla kihelmöivän lämpimiltä. Enpä ole kuullut että kenenkään pillusta sellaisia mahloja valuisi, joten kannattaa testata. Pro tip: liukkari pelastaa nihkeät kännipanot, kun römpsä tuntuu kuivemmalta kuin kahtia taitettu hiekkapaperi.


Toisaalta niitäkin tilanteita on tullut vastaan, kun liukkautta on niin runsaasti että sitä roiskuu reisille asti ja paneminen tuntuu samalta kuin hiihtäminen suksilla, joista on unohtunut pitovoide kokonaan pois. Ylenpalttinen märkyys vie kaiken kitkan pois ja siinä vaiheessa ei jotenkin meinaa edes tuntea enää mitään, joten kyllä, joskus voi olla liiankin märkä. Onneksi se on helposti korjattavissa oleva tilanne: liian kosteuden voi pyyhkäistä pois, ja myös kondomin käyttö tuo kitkaa vähän lisää. Ja jotkuthan kai ihan tykkäävätkin sellaisesta öljyllä ja liukkarilla läträämisestä niin, että kaikki osapuolet ovat päästä varpaisiin liukkaita kuin voidellut ankeriaat, niin siinä tilanteessa se kitkan menetys ei varmaankaan hirveästi haittaa.

On siis tultava sellaiseen johtopäätökseen, että on olemassa tilanteita jolloin voi olla pikkiriikkisen liian märkä. Täytyy kuitenkin muistaa, että kaikki kitkaongelmat liittyvät pelkästään heteroyhdyntään, joten kaikki muut seksitavat onnistuvat liukkaammillakin keleillä erinomaisesti.

Ei kommentteja: