torstai 16. marraskuuta 2017

Anaalyysi

Tänään tämä blogi menee aivan päin persettä. Kirjaimellisesti. Aiheena siis peppu, tarkemmin sanottuna peräreikä ja siihen liittyvät seksin muodot. Itse en ole varsinaisesti aiheen asiantuntija, ainakaan noin kokemusmielessä, mutta onneksenne olen hankkinut aiheesta varsin kattavan teoreettisen osaamisen. Yksi visuaalisesti mieleenpainuvimmista luennoista seksuaalineuvojaopintojeni aikana oli nimittäin anaaliseksiä käsittelevä diaesitys, jossa oli mukana varsin yksityiskohtaisia valokuvia aiheeseen liittyen. Tiedän nyt siis miltä puhkipantu perseenreikä näyttää, ja sen lisäksi luennolta tarttui mukaan myös hyödyllinen julkaisu nimeltä Anaaliseksin ABC, jota nyt tässä postauksessani referoin. Jos aihe kiinnostaa, oppaan kokonaisuudessaan löytää tästä.

Anaaliseksin ABC-opas on suunnattu erityisesti miehille, joilla on seksiä miesten kanssa, mutta samat yleispätevät ohjeet ja neuvot toimivat kyllä ihan kaikkiin anaalin omistajiin sukupuolesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta huolimatta. 

Ensinnäkin, pari faktaa anaalista:

- Anaalin alue käsittää peräaukon, anaalikanavan sekä peräsuolen. Anaalikanava on parin sentin pituinen limakalvoputki, ja sen ja peräaukon alueella on eniten mielihyvää tuottavaa hermotusta. Peräsuolessa sitä hermotusta ei juuri ole, joten mielihyvä syntyy enemmänkin paineen tunteesta, jonka suoleen työntyminen aiheuttaa. Se paras juttu peppuseksissäkään ei siis välttämättä ole asioiden työntäminen mahdollisimman syvälle.

- Anaalissa on kaksi sulkijalihasta, joista ulommaista voi rentouttaa ja jännittää oman tahdon mukaan, mutta sisempi on tahdosta riippumaton lihas. Se siis tuppaa jännittymään kun sitä ulkoapäin lähestyy jokin esine, mutta sen saa rentoutumaan esimerkiksi syvään hengittämällä ja rauhallisella työntämisliikkeellä. Tämän vuoksi peppuun ei saa ikinä työntyä äkkiarvaamatta, vaan sulkijalihakselle pitää antaa aikaa rentoutua rauhassa.

- Miehillä anaalin etuseinämässä sijaitsee eturauhanen, jonka hyväileminen voi tuottaa suurta mielihyvää tai orgasmin. Eturauhasta voi hyväillä välilihan tai peräsuolen kautta. Eli miehet, älkää turhaan arastelko peppuleikkejä, saatatte tykätä niistä enemmän kuin arvaattekaan!


Perus sisustusteksti.

Ennen kun käyt asiaan, tutustu rauhassa omaan peppuusi.

Peppuun työntymistä pitää harjoitella rauhassa itsekseen ennen kuin sitä voi kokeilla toisen kanssa. Alueeseen voi tutustua esimerkiksi peilin avulla, ja aloittaa ihan vaan koskettelemalla peräaukon seutua. Seuraava askel on sormen työntäminen peräaukkoon, ja siinä kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan liukkari. Liukkari on peppuseksissä ihan ehdoton, ilman sitä ei kyllä pääse puusta pitkään, eli alusta asti kunnon liukasteet mukaan. Sormen rauhallinen ja määrätietoinen työntäminen samalla syvään hengittäen on paras tapa saada sulkijalihas rentoutumaan, ja sormea voi myös hieman pyöritellä sulkijalihaksen suulla. 

Minusta on tärkeää, että jokainen peppuseksistä kiinnostunut tutustuisi ensin omaan anaaliinsa, vaikka sitten haluaisikin vaan tunkea munansa toisen ihmisen peppuun. Peppuseksi on niin herkkä ja intiimi asia, ettei sitä ole minusta reilua vaatia toiselta ellei itse ole valmis samaan. Toisekseen sitä hitaasti ja rauhallisesti etenemisen tärkeyttä ei välttämättä edes tajua ennen kun on itse kokeillut työntää peppuunsa jotain ja huomannut, ettei sitä todellakaan halua tehdä kylmiltään ja äkkiarvaamatta. Ja ainahan se uusien juttujen kokeileminen tekee hyvää, ties vaikka pepusta tulisikin uusi lemppari.
Peppuseksikin on muutakin kuin yhdyntää

Taas tullaan tähän, että varsinkin heteromiehillä on välillä niin hirveä hinku tunkea sitä munaansa milloin mistäkin reiästä sisään, että muut seksin muodot unohtuvat kokonaan. Peppuseksiä on myös peräaukon nuoleminen, erilaisten lelujen, kuten tappien työntäminen peppuun tai vaikka fistaaminen. Viimeisenä mainittu on kyllä ainakin omasta mielestäni aika hc-kamaa, mutta kaksi muuta juttua ovat enemmän sellaisia joita kannattaa ehkä kokeilla ennen kuin muna tulee edes kuvioihin. Onhan se aika loogista aloittaa nuolemisella ja sormilla ja edetä siitä pikku hiljaa tappeihin ja vasta sen jälkeen siihen munaan, koska pienemmästä isompaan eteneminen tuntuu ainakin omasta mielestäni järkevältä.

Hygienia on tärkeää

Peppuleikit vaativat jonkin verran esivalmistelua, koska fakta on se, että sieltä rööristä tulee kakkaa ja jos sitä ei halua osaksi seksileikkejä, siitä täytyy hankkiutua eroon. Puhdistautumisrituaalin laajuus riippuu siitä, minkä sortin leikkejä harrastetaan. Jos pepussa käy vain kieli tai sormi, pelkkä peräaukon alueen puhdistus riittää, mutta syvemmälle ulottuviin esineisiin saattaa jäädä sitä suolessa muhivaa kakkaa ja sen välttämiseksi kannattaa suorittaa suolihuuhtelu. Sitä varten on olemassa huuhtelupusseja ja vesiperäruiskeita (apteekki) tai sen voi tehdä käsisuihkulla, joihin on olemassa erityisiä anaalihuuhteluun soveltuvia suihkupäitä (seksikaupat). Apteekista saa myös pikaperäruiskeita, joilla saa suolen tyhjennettyä nopeasti, mutta niitä ei kannata käyttää kovin usein jotta suoli ei totu niihin ja lakkaa toimimasta kokonaan itse. 

Peppuseksissä pitää ihan aina käyttää liukkaria. Se tekee hommasta sata kertaa helpompaa ja ehkäisee esim. peräaukon haavaumien ja peräpukamien syntymistä. Kondomin käyttö on myös varsin suositeltavaa, hygieniasyistä tai ihan vaan tautiriskin minimoimiseksi.

Taudit ja vaivat

Suojaamaton anaaliyhdyntä on kaikkein todennäköisin tapa saada HIV-tartunta. Luonnollisesti myös kaikki muut taudit, kuten klamydia, tippuri ja kondylooma voivat tarttua myös peppuseksissä. Suojaamaton anaaliyhdyntä voi altistaa myös hepatiittitartunnoille, jos sen yhteydessä syntyy limakalvovaurioita tai verenvuotoa. Kannattaa siis käyttää sitä kortsua.

Peppuseksiin liittyy myös muita vaivoja, kuten ne limakalvovauriot, joita voi syntyä hankauksen vuoksi tai liian vähäisestä liukkarin käytöstä johtuen. Myös peräpukamat ovat varsin yleinen vaiva peppuseksiä harrastavilla. Myös kaikenlaista muuta hauskaa, kuten hiivasientä ja kihomatoja, voi saada riesakseen peppuseksiä harrastamalla.

Kolme tärkeintä asiaa:

- Tutustu rauhassa omaan pyllyyn ja harjoittele rentoutumista
- Huolehdi hygieniasta huolellisesti
- Käytä kondomia ja liukuvoidetta

Jos haluat tietää mitä minä itse henkilökohtaisesti ajattelen (tai olen joskus ajatellut) peppuseksistä, voit lukea tämän ja tämän postauksen.

Seuraava postaus julkaistaan sunnuntaina ja siinä vastaan teidän lukijoiden kysymyksiin, eli vielä pari päivää aikaa lähetellä niitä! Kysy mitä vaan, vastaan niihin vähemmänkin asiallisiin uteluihin kyllä ;)

Ei kommentteja: