maanantai 16. lokakuuta 2017

Tällä viikolla: Sinkkuus ja sinkkuelämä

Viime aikoina olen pohdiskellut paljon sekä omaa että blogini tulevaisuutta ja miettinyt uusia tapoja saada blogistani entistä mielenkiintoisempi ja luoda itselleni säännölliset rutiinit kirjoittamiseen, jotta pystyisin päivittämään blogia säännöllisesti. Aion nyt siis kokeilla uudenlaista tapaa postausten tekemiseen: valitsen jokaiselle viikolle jonkun teeman, jonka esittelen viikon alussa, ja sen jälkeen postaan viikon aikana tekstejä kyseiseen teemaan liittyen. Tämän viikon teemana tulee olemaan sinkkuus ja sinkkuelämä.

Vaikka parisuhteessa nykyään olenkin, ehdin kerryttää kokemusta sinkkuelämästä kolmen vuoden ajan ja tämä blogikin on syntynyt pitkälti sinkkuelämäni kommervenkkien ja kiemuroiden ansiosta. Olen kirjoittanut aiheesta paljon, ja tulen varmaan toistamaan itseäni tämän viikon postauksissa jonkin verran, mutta haitanneeko tuo, kertaushan on tunnetusti opintojen äiti. Tulen viikon aikana avaamaan ajatuksiani muun muassa siitä, mitä asioita kaipaan sinkkuelämästä eniten, miten sinkkuna harrastetaan seksiä ja mitkä ovat ärsyttävimmät asiat, joita sinkuille sanotaan.

Sinkkuviikon tunnelmaan pääset virittäytymään tämän sinkkuelämän asiantuntijan, bloggarikollegani Henriikka Rönkkösen tekstin avulla.

Ei kommentteja: