keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Parhaat seksi- ja suhdeaiheiset podcastit

Vaikka seksin ja ihmissuhteiden maailman luulisi tarjoavan loputtomasti kirjoitettavaa, välillä en vaan kerta kaikkiaan keksi mitään hyvää aihetta. Silloin haen inspiraatiota muilta saman alan uurtajilta. Parhaat tähän genreen sijoittuvat blogit olenkin listannut jo aikaisemmin, mutta tässä nyt viihdettä hieman toisessa muodossa. Eli parhaat seksi- ja ihmissuhdeaiheiset podcastit, olkaa hyvä!

Iris & Melissa: Jatkoilla

"Kaksi ihmistä kohtaa olohuoneessa ja filtterit ovat kadonneet jonnekin lähikapakan vessaan. Heitä ei hävetä mikään, joten luvassa on suoraa puhetta niin seksistä kuin politiikastakin." Juontajaparin toinen osapuoli on seksibloggaaja Melissa Mäntylä, jonka jutut ovat inspiroineet minua paljon tämän blogin perustamisessa. Huikeita juttuja!

Lettukestit

Tässä podcastissa vastaillaan lukijoiden suhde- ja seksiaiheisiin kysymyksiin, lähinnä kokemusasiantuntijuuden ja huumorin voimalla. Ei siis mitään ammattilaistason neuvontaa, mutta takuuvarmaa viihdettä. Juontajat ovat toisissa asioissa kyllä omasta mielestäni pikkuisen vanhanaikaisia, mutta hauskoja yhtä kaikki.

Rakkauden nallekarkit - Suoraa puhetta sinkkuudesta

Joka jaksossa on vieraina julkisuuden henkilöitä, jotka keskustelevat juontajan kanssa sinkkuuteen liittyvistä asioista. Kannattaa kuunnella ainakin Bile-Danin jakso, jos haluat saada veresi kiehumaan.

Lipstick Mafia

Podcastia luotsaavat Rosa Meriläinen parinaan mystinen kaunotar Lady Lipstick. Feministisellä viballa suoraa puhetta seksistä, suhteista ja naiseudesta ylipäätään, ja mikä parasta: erilaisten seksivälineiden testailua. Tekijöillä on myös blogi ja he ovat juuri julkaisseet erittäin kiinnostavan kuuloisen kirjan, Ne - Kuukautiskirjan, jonka aion ehdottomasti lukea lähitulevaisuudessa.

Ja onhan noita muitakin, mutta eiköhän noilla pääse alkuun. Hauskaa kuuntelua!

ps. tässä vielä listattuna lemppariblogini ihmissuhde- ja seksigenren alueelta.

Ei kommentteja: