torstai 19. lokakuuta 2017

Ärsyttävimmät asiat sinkkuna olemisessa

Minusta sinkkuna oli pääsääntöisesti ihan kivaa olla. Oli kuitenkin hetkiä, jolloin se ei ollut niin kivaa. Tässä neljä ärsyttävää asiaa, joita en todellakaan ikävöi sinkkuelämästä.

1. Ne tilanteet, esimerkiksi juhlat, joissa on ainoa sinkku pariskuntien keskellä. Pahimmassa tapauksessa vielä sellaisten pariskuntien, jotka ovat olleet yhdessä puolet elämästään ja elävät niin syvällä vakiintuneen parisuhteensa kuplassa, ettei sinkun kanssa löydy mitään yhteistä puhuttavaa. On myös tosi nihkeää katsella parien lääppimistä vierestä, kun on samaan aikaan tosi kiusaantunut ja vähän kateellinen.

2. Kun ihmiset kyselivät ihmeissään, miten juuri minä voin olla sinkku. Tai siis, miten ihmeessä minun kaltaiseni nainen ei ole kelvannut kenellekään? Kyselijöiltä tuntui aina unohtuvan se, että ehkä se olinkin minä joka en kelpuuttanut ketä tahansa poikaystäväkseni, tai että ehkä en edes halunnut poikaystävää, vaan jopa - herranjestas - olin sinkku omasta vapaasta tahdostani. Sitten oli myös niitä tyyppejä, jotka kyselivät kummissaan että mitäs vikaa tuossa ja tuossa tyypissä on ja miksi et ottaisi siitä miestä itsellesi. Siinä sivuutettiin täysin sellainen parisuhteen toimimisen kannalta melko olennainen seikka kuin tunteet ja kiinnostus toista kohtaan.


No okei, ymmärrän kyllä miksi monet ihmettelivät sinkkuuttani. Kuinka tällainen upea ilmestys pysyi kolme vuotta vapailla markkinoilla??

3. Kipeänä oleminen. Oli ihan oikeasti hirveää sairastaa yksin eikä voinut pyytää ketään auttamaan. Vaikka joudun tekemään sitä kyllä edelleen, mutta nykyään on sentään joku jolle voin valittaa kurjaa oloani.

4. Seksin puute. Tai se, että kun sitä seksiä sai, joutui aina uuden tyypin kanssa jännittämään miten se sujuu. Useimmiten aika epätyydyttävästi, random säädöistä jäi harvoin käteen muuta kuin paha maku suuhun (kirjaimellisesti).

Lue tästä lisää ärsyttävimmistä jutuista, mitä parisuhteessa olevat laukovat sinkuille, ja tästä niitä tilanteita, joissa sinkkuna ollessani kaipasin poikaystävää.

2 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Ihan huippu postaus, sun kirjotustyyliä on tosi kiva lukea! Ja kyllä, tähän postaukseen pystyi samaistua todellisesti :-D

http://viivimiljamaria.blogspot.fi

Larissa Aleksandra kirjoitti...

Viivi Milja-Maria: No mutta kiitos! :) ja kiva kuulla etten ole yksin kokemusteni kanssa :D