torstai 7. syyskuuta 2017

Miten seksi loppuu ja mitä sen jälkeen tapahtuu

Opimme jo nuorina miten lapsia tehdään ja mitä seksi on. Television ja elokuvien seksikohtaukset näyttävät meille, miten seksi alkaa, mutta missään ei oikeastaan kerrota, miten se loppuu. Onko miehen orgasmi ja siemensyöksy aina homman loppuhuipennus? Entä mitä tapahtuu sitten, kun koko touhu on ohi?

Meidän yhdyntäkeskeisessä maailmassamme (hetero)seksiakti loppuu yleensä siihen, että mies laukeaa. Usein naisen orgasmi jää ihan toisarvoiseksi asiaksi, naisten pitää erikseen sitä pyytää ja silloinkin sen saaminen riippuu ihan miehen viitseliäisyydestä. Kaikki naiset eivät edes pyydä, se ajatus on meihinkin niin sisäänrakennettuna että seksi on yhdyntää ja loppuu kun mies tulee, ettemme osaa välttämättä ajatellakaan mitään muuta. Homman nurinkurisuuden tajuaa siinä vaiheessa kun kääntää asetelman toisin päin: kuinka moni teistä naisista lopettaa seksin oman orgasmin jälkeen yrittämättäkään tyydyttää miestä? Niin just, ei varmaankaan kovin moni.

Itse olen tehnyt niin tasan kerran. Eräs mies oli luonani yötä ja herätteli minut aamulla pienellä kielitaidonnäytteellä, mutta lauettuani huomasin kellon olevan niin paljon että minun oli pakko nousta ja lähteä töihin. Ollessani kylppärissä peseytymässä mies koputti oveen hieman närkästyneenä ja vaati minua tuottamaan hänelle orgasmin. Hänelle ei tullut mieleen sellainen vaihtoehto, että seksi voisi loppua ennen hänen tulemistaan. Olihan se hieman törkeästi tehty, minkä vuoksi minua ärsyttääkin suunnattomasti kun miehet tekevät niin eikä sitä pidetä mitenkään ihmeellisenä. Olen miettinyt tekeväni niin monta kertaa myöhemminkin, ihan vaan purkaakseni ärsytystäni kyseistä ilmiötä kohtaan, mutta en ole kehdannut. Jotenkin perusluonteeseeni on niin vahvasti iskostunut sellainen kohteliaisuus ja muiden huomioon ottaminen, etten tahdo tahallaan loukata ketään. Niin että olen sitten vaikka hampaat irvessä (tai suu ammollaan leuka krampaten) kärvistellyt siihen asti, että mies saa lastinsa lentämään. Sekään ei ole tietenkään kovin hyvä juttu, mutten varmaan ole ainoa nainen joka niin tekee, kun taas miesten keskuudessa en usko moisen olevan kovin yleistä.

Onneksi nykyään miesten keskuudessa on yhä suositumpaa olla kiinnostunut naistenkin nautinnosta. On nimittäin aika mahtavaa saada laueta ilman, että sitä joutuu erikseen pyytämään.

Ymmärrän toisaalta senkin, että oman orgasmin jälkeen ei aina niin huvita tai jaksa säätää. Monille miehille iskee laukeamisen jälkeen kova väsymys, jopa niin kova, että sitä nukahtaa saman tien. Kuulin joskus, että se johtuisi siitä että miehen kroppa alkaisi heti laukeamisen jälkeen tuottaa uutta siemennestettä ja siihen kuluisi paljon energiaa. En tiedä pitääkö väite paikkaansa, mutta faktaa on kuitenkin se, että orgasmin jälkeinen väsymys on merkki siitä, että seksi on ollut hyvää. Naisesta ei välttämättä kuitenkaan tunnu siltä, kun toinen vaan kääntää kylkeä ja nukahtaa ja itse jää makaamaan viereen kiimaisena ja turhautuneena.

Eksälläni oli tapana usein nukahtaa sekunneissa laukeamisensa jälkeen, ja sekös minua suututti, varsinkin kun oma laukeamiseni jäi usein valovuosien päähän. Muistan useammankin kerran hiplailleeni itse itselleni orgasmin hänen kuorsatessaan vieressäni tietämättä touhuistani mitään. Se oli tavallaan hauskaa, omaa salaista kivaa toisen ollessa kuitenkin niin lähellä, mutta ei silti sama asia kuin jos hän olisi ollut touhuissa mukana. Nukahtelijamiesten kumppaneiden kannattaakin mieluummin yrittää tulla ennen miehiään, niin ei sitten niin haittaa vaikka toinen sammahtaisikin heti.

Miehen orgasmi on myös jotenkin lopullisempi kuin naisen, joka myös on syy siihen miksi se usein lopettaa seksiaktin. Naiset kun voivat ainakin teoriassa tulla useita kertoja, tai vaikka tulisikin vaan yhden kerran, touhujen jatkamiselle ei ole mitään fyysistä estettä. Korkeintaan paikat vähän liukastuvat, mikä on yleensä vaan hyvä juttu. Miehetkin voivat toki olla moniorgasmisia, mutta omalle kohdalleni ei ole heitä sattunut.  Omien kokemusteni perusteella mällit lennättänyt muna muuttuu aika nopeasti pehmoiseksi, eikä sellaisella saa juuri mitään aikaiseksi.

Ja siitä, mitä seksin jälkeen oikeasti tapahtuu, ei puhuta oikeastaan missään. Ehkä siitä joo, että makoillaan romanttisesti sylikkäin sängyssä ja jutellaan, mutta ei siitä kaikesta sotkusta. Olin ensimmäisen yhdyntäkertani jälkeen kovin järkyttynyt siitä, että minusta valui tavaraa ulos vielä pitkään aktin päättymisen jälkeen. Ei siitä oltu missään mitään kerrottu. Ei siitä, että jos nauraa mällit pillussa, ne ryöpsähtävät sieltä aika äkkiä reisille. Ei siitä, että täytyy istua vessanpöntöllä ja yrittää lihaksilla työntää sitä mälliä itsestään ulos, eikä sitä kuitenkaan saa kaikkea, koska kun hetken päästä naurattaa, jostain sitä vaan ryöpsähtää taas lisää. Siitäkään ei puhuta, että hiuksiin kuivunut sperma ei kovin helposti lähde siitä pois. Kuulin hiljattain myös, että sperma peräsuolessa aiheuttaa ripulia. Varsin hurmaavaa!

Eli tiivistetysti kaikki mitä pitää tietää seksin lopetuksesta ja sen jälkeisestä elämästä on:

1. Elämää on myös miehen orgasmin jälkeen.

2. Jos sisääsi on lauettu, et voi käyttää housuja ennen kuin valutat kaiken ulos sisältäsi, ja siinä kestää. Ja jos hiuksissasi on mälliä, pese se heti pois, koska kuivuessaan se jämähtää niin tiukasti kiinni ettei sitä saa irti kuin leikkaamalla.

Ei kommentteja: