keskiviikko 30. elokuuta 2017

Tyttöystäväpisteitä

Kirjoitin viime vuoden blogijoulukalenteriin postauksen, jossa mietin minkälainen tyttöystävä olisin. Silloin se ajatus tuntui kovin kaukaiselta, vaan vähänpä tiesin, että tapaisin tulevan poikaystäväni reilun kolmen viikon päästä postauksen kirjoittamisesta.. Luin kirjoittamani tekstin uudestaan ja totesin, että aika pitkälti olen onnistunut pitämään sanani ja ollut lupausteni kaltainen tyttöystävä. Katsotaan vielä vähän tarkemmin, miten homma on oikeasti mennyt.

Viime joulukuussa lupasin siis, että jos minulla olisi poikaystävä..

... antaisin hänen nukkua pitkään aamuisin, ja hänen herättyään tekisin hänelle valmiiksi aamupalaleivän

No joo, tykätään molemmat nukkua pitkään, joten tämä lupaus on ollut helppo pitää. Silloin tällöin olen kyllä herätellyt unikekoani silittelemällä vähäsen munasta, mutta en usko että hän on juuri pistänyt sitä pahakseen. Aamupalaleipiäkin olen hänelle tehnyt, ja muitakin aamupaloja, mutta sitä voisin ehkä tehdä enemmänkin. Tai ainakin ostaa valmiiksi hyviä aamupalatarvikkeita, ettei tarvitsisi tarjota mitään kuivahtanutta leivänkänttyä.

... katsoisin hänen kanssaan kaikkia "poikien leffoja", enkä yhtään pakottaisi katsomaan romanttisia komedioita (ellei hän itse kovasti haluaisi)

Hassua kyllä, poikaystäväni ei ole mikään varsinainen leffaihminen. Tai siis hän ei juuri katsele leffoja itsekseen. En ole siis joutunut katselemaan hänen kanssaan mitään räiskintäpätkiä tai muita "poikien leffoja", lähimpää liippaa ehkä erilaiset supersankarielokuvat mutta tykkään niistä itsekin, joten eipä ole paha. Tyttöleffoja ei olla katsottu senkään takia, etten itsekään niistä juuri välitä.

... veisin hänet katsomaan balettia ja nauttisin hänen hämmästyksestään, kun se olisikin siistiä eikä sukkahousupellejen hassua pomppimista


Valitettavasti emme ole vielä ehtineet katsomaan balettia, vaikka siitä ollaankin puhuttu jo ihan suhteen alussa. Ehdottomasti tämän syksyn to do-listalla.

... antaisin hänen valita, kummalla puolelle sänkyä hän nukkuu


Oma sänkyni on seinän vieressä, joten siinä nukun mieluiten reunan puolella etten liiskaudu yöllä seinän ja miehen väliin, mutta esimerkiksi viime viikolla vaihdettiin paikkoja poikaystäväni toiveesta. Tyttöystäväpisteet kotiin.

... treffeillä maksaisin itse omat osuuteni tai tarjoaisin omalla vuorollani, koska olen moderni nainen enkä halua köyhdyttää ketään


Tässä olen kyllä vähän luistanut, ja antanut poikaystäväni hoitaa maksupuolen vähän liiankin monta kertaa. Ei minua tietenkään mitenkään haittaa se että hän haluaa maksaa, päinvastoin, mutta koen hieman huonoa omaatuntoa asiasta. Nyt, kun oma tulotasoni on hieman kohentunut uuden työpaikkani ansiosta, voin vuorostani tarjota hänelle seuraavan kerran kun menemme vaikka ulos syömään. Tai sinne balettiin, ne liput ovat sen verran kalliita että tulisi kuitattua parikin ravintolaillallista samalla.

... tutustuisin hänen kavereihinsa, mutta antaisin hänen myös olla rauhassa niiden kanssa ilman, että tunkisin joka kerta mukaan


Olen hengannut hänen kavereidensa kanssa pariin otteeseen, lähinnä bileissä, ja kivaa on ollut. Mihinkään heidän keskinäisiin juttuihinsa minulla ei ole ollut mitään tarvetta tunkea mukaan.

... veisin hän
et ulos juhlimaan ja tutustuttaisin hänet kavereihini, jotka tykkäisivät hänestä ihan varmasti

Vein, tutustutin ja tykkäsivät.

... käyttäisin aina kauniita alusvaatteita

Yritän kyllä aina valita jotain suht nättiä päälle silloin kun näämme, mutta välillä on olosuhteiden pakosta ollut urheilurintsikat tai jotkut tylsät kalsarit päällä. Ehkä tässäkin voisi olla pienen ryhtiliikkeen paikka.

... yrittäisin olla olematta mustasukkainen, vaikka varmasti vähän olisinkin koska hän olisi niin söpö ja kuuma ja ihana, mutta en silti yrittäisi kontrolloida ja omistaa häntä


Yritän ja olen onnistunutkin siinä aika hyvin. Mielestäni en kontrolloi hänen tekemisiään mitenkään ja toivon että hän sanoo heti, jos tuntuu että rupean sellaista tekemään. En halua olla sellainen ihminen.

... ostaisin hänelle kivoja lahjoja, kuten siistit muna-pekoni-bokserit jotka näin eräässä kaupassa ja joista heti ajattelin, että olisipa joku mies jolle voisin ostaa nuo


Odotan jo innolla hänen synttäreitään ja sitä, kun pääsen keksimään jotain kivaa lahjaa. Toisaalta sain itse häneltä synttärilahjaksi liput Flow-festareille, joten pelkät hassut kalsarit olisivat siihen verrattuna aikamoinen rimanalitus..

... käyttäisin nukkuessani hänen paitojaan


En käytä, koska nukun hänen kanssaan alasti. ;)

... antaisin hänen pelata pleikkaa tai tietokonepelejä rauhassa, ja yrittäisin vähän ehkä kuunnella kun hän selittäisi niistä jotain mistä en ymmärtäisi mitään


Pelaamiseen minulla ei ole mitään sanomista, pari kertaa ehkä vähän ollut tylsää kun hän on pelannut luurit päässä ja olen hengaillut yksin hänen luonaan, mutta niitä kertoja on tässä puolen vuoden aikana ollut tosiaan ehkä yksi tai kaksi. Pelijuttuja en ole juuri jaksanut kuunnella, siinäkin ehkä hyvä kehittämiskohde.

... menisin hänen kanssaan shoppailemaan ja auttaisin häntä valitsemaan vaatteita joissa hän näyttäisi niin kuumalta, että haluaisin repiä ne vaatteet saman tien hänen päältään pois


Kerran autoin häntä valitsemaan kenkiä, kivat valitsi. Jalat eivät kuitenkaan kiihota minua niin että kokisin suurta halua repiä kenkiä niistä pois. Muita vaatteita ei olla hänelle muistaakseni yhdessä shoppailtu, hän on enemmän nettishoppailun ystävä joten ei olla kauheasti kierrelty kaupoissa vaateostoksilla.

... en seisoisi hänen unelmiensa tiellä


En seiso, vaikka toivonkin etteivät hänen unelmansa mene pahasti ristiin omieni kanssa. Haluan mieluummin seistä hänen rinnallaan ja tukea häntä hänen unelmiensa saavuttamisessa, ja uskon hänen tekevän saman minulle.

(ja sanomattakin on selvää, että siitä suhteesta ei seksiä puuttuisi..)


No. Ei puutu.

Myös kissani Kaneli osallistui viime joulukuisen postaukseni tekoon jakamalla omat mietteensä siitä, mitä hän tekisi jos minulla olisi poikaystävä. Katsotaan vielä, miten kissan lupaukset ovat täyttyneet:

... kävelisin hänen päällään ja leipoisin kynsilläni siitä paidankauluksen yläpuolelta missä näkyy paljasta ihoa, koska kynnet jää siihen niin paljon kivemmin kiinni kuin kankaaseen

Jep.
... en cockblockaisi, mutta istuisin syyllistävän näköisenä katselemassa, koska todellakin tiedän tasan tarkkaan, mistä hommassa on kyse


Silloin tällöin joo. Välillä myös täytyy hypätä mukaan kiehnäämään ja toisinaan on jouduttu tyytymään huutamaan oven takana.
... haistelisin innokkaasti hänen kainaloitaan, vähän voisin nuolaistakin, koska miesten kainalot ovat mielestäni jostain syystä vastuttamattomia


Haisteltu on, mutta nuolemaan ei ole päästy, koska kainaloiden omistajaa on varoitettu.
... tykkäisin hänestä tosi paljon, varsinkin jos hän antaisi minulle ruokaa


Kiehnäämisen ja syliin tunkemisen ja kehräämisen määrän perusteella ainakin kyllä.

Eli nyt Kaneli jatkaa touhuaan samaan malliin ja minä panostan kauniimpiin alusvaatteisiin, kuuntelen hieman enemmän pelijuttuja ja ostan parempaa aamupalaa kotiin, niin eiköhän homma lähde skulaamaan entistäkin paremmin.

Ei kommentteja: