tiistai 22. elokuuta 2017

Testissä: Fifty Shades of Grey-geishakuulat

Yhteistyössä Libido.fi

Muistan kirjoittaneeni tämän blogin ensimmäisessä postauksessa jotain siitä, että tästä ei sitten tule mikään seksiblogi enkä ole kirjoittamassa tänne mitään seksivälinearvosteluja. Tänään joudun syömään sanani. Sain nimittäin seksivälinekauppa Libidolta tarjouksen ottaa heidän tuotteitaan testiin, joten tässä tulee nyt Teekutsuilla-blogin historian ensimmäinen kunnon yhteistyöpostaus sekä ensimmäinen seksivälinearvostelu, olkaapa hyvät!

Libido.fi on suomalainen seksivälinekauppa, josta löytyy kattava valikoima erilaisia seksileluja ja -apuvälineitä. Valikoima on laaja ja hintataso kohtuullinen, ja sivustolta löytyy myös hyviä ohjeita välineiden hankintaan, käyttöön ja huoltamiseen liittyen. Näin Libidon tiimi kuvailee yritystä nettisivuillaan:

Libido.fi seksikauppa / erotiikkaliike on suosittu aikuistenkauppa joka palvelee tuotevalikoimallaan kokonaisvaltaisesti seksilelujen ja seksivälineiden käyttäjiä. Valikoimaamme kuuluvat kaikkien suosituimpien tuotemerkkien seksilelut. Seksilelu valikoimamme koostuu suosituista Fleshlight-keinovaginoista, dildoista, alusasuista, vibraattoreista sekä muista erotiikkatuotteista. Valikoimastamme löydätte myös suositut seksivälinepaketit, jotka ovat kätevä tapa tutustua erilaisiin seksileluihin. Seksilelut ovat oiva apuväline seksielämän piristämisessä, sekä itsetyydytyksen nautinnon lisäämisessä. Toimitamme kaikki lähetykset nopeasti ja huomaamattomasti ilman viitteitä lähetyksen sisältöön tai Libido.fi verkkokauppaan.

Libidon väki valitsi minulle toiveideni perusteella testattavaksi Fifty Shades of Grey-seksivälinesarjan Silicone Pleasure Balls-geishakuulat. Kyseinen härpäke käsitti kaksi metallista silikonipäällysteistä kuulaa, joissa on myös ulosvetämistä helpottava "häntä". Kuulia käytetään sekä tuottamaan kiihottavia värähtelyjä sisällä ollessaan, että auttamaan lantionpohjan lihasten treenaamisessa. Pakkauksen mukana tuli kuulien lisäksi myös tyylikäs säilytyspussi kuulille sekä tietty käyttöohjeet, joissa oli tunnelmaa nostattamassa pikkuinen ote yhdestä 50 Shades of Grey-sarjan kirjasta. Samaan postipakettiin kuulien kanssa oli laitettu huomaavaisesti myös pikkuinen näytepussi vesipohjaista liukkaria. Itse paketti saapui varsin nopeasti, toimituksessa kesti vain kaksi päivää, ja paketti oli pieni ja huomaamaton ruskea pahvilaatikko.

Testasin kuulia aluksi niin, että laitoin ne sisään ja kokeilin, miltä ne tuntuvat liikkuessa. Kuulat vaikuttivat ensi näkemältä melko isoilta, mutta helposti ne upposivat kuitenkin liukkarin avulla sisään. Aluksi kuulien aiheuttama värinä tuntui tosi paljon ja olin jo ihan innoissani, että huhhuh kohta räjähtää, mutta sitten tuntemukset vaimenivat kun pidin kuulia sisällä pidemmän aikaa. Kokeilin liikkua kävellen, hyppien ja peppua heilutellen, mutta mikään liike ei juuri aiheuttanut toista enempää tuntemuksia. Kuulat pysyivät sisällä ilman sen kummempaa ponnistelua, mutta huomasin kyllä, että ne lähtivät valumaan ulos jos aktiivisesti rentoutin lantionpohjan lihaksiani. Ulkopuolella roikkuva "häntä" tuntui välillä vähän epämukavalta vaatteiden kanssa, mutta ei häirinnyt kun sen asetteli kunnolla.


Seuraavaksi kokeilin tehdä erilaisia lantionpohjan lihasten harjoitteita kuulien avulla. Aloitin yksinkertaisesti niin, että makoilin selälläni sängyllä kuulat sisälläni ja liikuttelin niitä edestakaisin imaisten ne välillä sisälle ja työntämällä välillä vuorostaan ulospäin. Sain kuulat selkeästi liikkumaan ilman vaikeuksia, mutta lihastyötä sai kuitenkin tehdä. Lihasten supistelu tuntui kuitenkin helpommalta kuulien kanssa kuin ilman, ja erityisesti kuulat helpottivat tunnistamaan sisään vetämiseen ja ulos työntämiseen tarvittavat eri lihakset. Kokeilin samaa harjoitusta myös peilin edessä seisoen, jolloin siitä tuli painovoiman vaikutuksesta hieman haastavampi, mutta onnistuin hyvin silti. Lopetin treenituokion työntämällä koko hökötyksen ulos pelkästään lantionpohjan lihaksia käyttämällä.

Käytön jälkeen pesin kuulat huolellisesti vedellä ja saippualla ja laitoin ne kuivumaan. Pesun ajaksi otin metallikuulat silikonisesta kuorestaan pois, jotta sain ne pestyä joka paikasta huolellisesti. Peseminen oli helppoa ja metallikuulat sai helposti takaisin silikonikuoreen. Kuulat ovat kuitenkin pikkuisen eri näköiset keskenään, toinen oli selkeästi toista pitkulaisempi ja aluksi laitoin kuulat ilmeisesti väärin päin silikonikuoreen kun ne eivät meinanneet asettua kauniisti. Paikkoja vaihtamalla sain ne kuitenkin takaisin kuoreen siten kuin ne alun perin olivat.


Mielestäni Fifty Shades of Grey Silicone Pleasure Balls-kuulat toimivat erittäin hyvin lantionpohjan lihasten treenaamisessa, ja aion käyttää niitä siihen tulevaisuudessakin. Helppokäyttöisyytensä vuoksi kuulat sopivat erityisesti kaltaisilleni naisille, jotka haluavat pitää lantionpohjansa kunnossa mutta eivät ole täysin varmoja miten se tapahtuu. Mitään henkeäsalpaavaa nautintoa en kuulien käytöstä kuitenkaan saanut, joten siihen tarkoitukseen en voi niitä varsinaisesti suositella. Tosin en tiedä mitä tapahtuisi, jos kuulia pitäisi sisällä pidemmän aikaa. Ehkäpä mieleni muuttuisi, jos kokeilisin pitää kuulia vaikkapa kokonaisen baari-illan ajan...

Klikkaa Libidon sivuille tästä!

Ei kommentteja: