lauantai 26. elokuuta 2017

Näin lähestyt kiinnostavaa ihmistä baarissa

Olin viime viikonloppuna kavereideni kanssa baarissa. En juurikaan käy enää muualla kuin teknobileissä, joissa on vähän erilainen kulttuuri kuin perus yökerhoissa ja siksi viime viikonloppuinen reissu oli minulle pienimuotoinen shokki. Olin nimittäin unohtanut, miten rasittavaa on, kun tanssilattialla ei voi heilauttaa pikkusormeaankaan ilman että joku huohottaja tarttuu takaapäin hanurista kiinni. Koko ajan sai vaihtaa paikkaa kun yritti väistellä kuvottavia köriläitä, jotka yrittivät hinkata etumustaan pakaroitani vasten. En ymmärrä, mistä miehet ovat saaneet sellaisen käsityksen, että niin kannattaa tai on edes ok tehdä. Vaikka kyllä sitä tekevät naisetkin, istuvat väkisin miesten syliin, tarraavat munista kiinni tai, mikä röyhkeintä, käskevät ostamaan itselleen juotavaa. Ei näin.

Lääppijät ovat kaiken lisäksi vielä aina niitä kaikista ällöttävimpiä tapauksia, kukaan kiinnostavan oloinen ei koskaan tule lähentelemään. Ei tietenkään, koska fiksut ihmiset tietävät, ettei kähmiminen toimi. Valitettavasti he eivät kuitenkaan lähesty millään kivemmallakaan tavalla. Se on ymmärrettävää, aloitteen tekeminen ei ole ihan helppoa, eivätkä varsinkaan naiset välttämättä tule siinä senttiäkään vastaan. Pitäisi tulla, minusta aloitteenteko on ihan jokaisen omalla vastuulla, mutta pitää tietää, miten se tehdään. Tässä yksi hyvä tapa.

Kuvitellaan, että olet bongannut kiinnostavan oloisen tyypin vaikkapa viereisestä pöydästä tai tanssilattialta. Sen sijaan, että hivuttautuisit tyypin kylkeen ja alkaisit puristella häntä kyseenalaisista paikoista, pysy siinä missä olet ja ala tuijottaa. Tuijota niin kauan, että tyyppi kääntyy ja saatte katsekontaktin. Sitten hymyile hänelle.

Jos hän vastaa hymyysi, hyvä.

Jos hän kääntää päänsä pois, mutta hetken päästä katsoo uudestaan, hyvä.

Jos hän kääntää päänsä saman tien pois ja vaihtaa paikkaa kaverinsa kanssa, ei hyvä. Voit toki kokeilla vielä uudestaan, mutta jos ei silloinkaan nappaa, luovuta suosiolla. On todella ahdistavaa, jos random tyyppi kulkee perässä tuijottamassa.

Jos olet saanut tyypiltä signaalia, että kiinnostusta voisi olla ilmassa, on aika ottaa se suuri ja pelottava askel ja mennä juttelemaan. Paras tapa tehdä se on yksinkertaisesti marssia kyseisen ihmisen luo ja sanoa että moi, oletpas hyvännäköinen ilmestys. Voi myös vaikka kehua jotakin toisen ulkonäössä tai vaikkapa tanssityylissä. Aina voi tietty myös aloittaa kysymyksellä, jos keksii jotain tilanteeseen sopivaa. Mieluiten jotain muuta kuin "käytsä usein täällä".

Sitten, jos hyvin käy, avausrepliikki johtaa kokonaiseen keskusteluun, joka hyvällä tuurilla jatkuu baari-illan jälkeenkin. Vaikka tavoitteena ei olisikaan keskustelu vaan enemmänkin joku fyysinen aktiviteetti, kannattaa silti aloittaa homma juttelemalla eikä käymällä käsiksi. Kenestäkään ei ole kivaa tuntea olevansa toiselle pelkkä lihanpala, joten vaikka asia olisikin niin, kannattaa silti aloittaa siitä keskustelusta. Siinähän voi vahingossa vaikka tajuta, että toinen on ihan siisti tyyppi muutenkin kuin ulkonäöltään.

Joten hyvät ihmiset, kun menette baariin tänä viikonloppuna, älkää lääppikö ketään. Tehkää aloite hymyilemällä ja juttelemalla. Takaan, että kaikilla on kivempaa silloin.

ps. Tässä postauksessa hyviä esimerkkejä siitä, miten ei ainakaan kannata tehdä aloitetta baarissa.

pps. Tästä voit lukea, mitä muita miestyyppejä baareista löytyy lääppijöiden lisäksi.

Ei kommentteja: