keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Panopäivyri osa 8, joka jäi välistä (hups)

Juuh elikkäs tosiaan huomasin, että tässä kävi nyt sillä lailla nolosti että Panopäivyristä jäi yksi jakso kokonaan välistä. Hyppäsin vahingossa seiskan jälkeen ysiin. Pahoittelut tästä mokasta! Tässä nyt siis vielä viimeinen osa paljastuksia seksielämästäni. Tarinoita ette kuitenkaan tänään saa kuulla, koska halusin tehdä jotain erityistä ja ekstraa korvatakseni laskutaidottomuuteni. Sen sijaan vastaan muutamaan täältä napattuun seksiaiheiseen kysymykseen, joissa valitaan kahdesta vaihtoehdosta parempi.

"Käyttäisitkö esileikin aikana mieluummin pelkästään käsiä vai pelkästään suuta?"

Heti kärkeen aika paha kysymys. Molemmissa on puolensa, mutta valitsisin ehkä kuitenkin suun, koska suihin ottaminen on kivaa ja tykkään myös olla käsiraudoissa tai muuten kädet poissa käytöstä.

"Harrastaisitko seksiä mieluummin aina lähetyssaarnaajassa vai takaapäin?"

Takaapäin, tätä ei tarvinnut edes miettiä. En ole sellainen silmiin tuijottelija ja romanttisen rakastelun ystävä.

"Harrastaisitko mieluummin loistavaa seksiä 47 sekuntia kuin keskivertoa 10 minuuttia?"

Ei se määrä vaan se laatu, eli ehdottomasti parempaa seksiä lyhyemmän aikaa. Jos se on tosi hyvää, niin 47 sekuntia riittää varsin hyvin.

"Harrastaisitko seksiä mieluiten aina suihkussa vai aina lattialla?"

Kumpikaan ei ole lemppari lokaationi, mutta ehkä kuitenkin se lattia on valittava. En tykkää kastella hiuksiani turhaan ja suihkuseksissä niillä on taipumus aina kastua, ja on tosi ärsyttävää keskittyä varomaan jotain tukkaa kun olisi parempaakin mietittävää siinä tilanteessa. Suihkussa myös tulee kylmä, jos menee vesisuihkun alta pois, ja asentovaihtoehtoja on aika vähän. Lattia on taas tavallaan aika epämukava, varsinkin jos siellä pelehtii kovin kauan, mutta ainakin tukka pysyy kuivana.

"Harrastaisitko seksiä mieluummin sellaisen tyypin kanssa, jonka henki haisee, vai sellaisen, joka kutsuu sinua "pupuseksi" (vapaa suomennos alkuperäisen kysymyksen sanasta love bunny) koko ajan?"

No nyt on paha. Mieluiten skippaisin molemmat. Pahalta haiseva hengitys on tosi iso turn-off, pussailu on kamalaa enkä mielelläni haluaisi löyhkää niiden toistenkaan huulieni lähettyville, ettei haju tartu sinne. Ehkä jos se tyyppi laittaisi vaikka jonkun kumihupun päähän? Toisaalta tuollainen love bunny-tyyppinen lässytys on myös ihan järkyttävää, en todellakaan halua että minulle puhutaan seksin aikana kuin lapselle. Suun peittävä kumihuppu toki auttaisi varmaan tuohonkin, tai suukapula. Tai sitten voisi vain keksiä tyypin suulle lässytyksen sijaan jotain muuta tekemistä. Hmm, ehkä lässyttäjä vie siis kuitenkin lopulta voiton.

"Harrastaisitko seksiä mieluiten tyypin kanssa, joka puhuisi tuhmia jollain aksentilla, vai tyypin kanssa, joka olisi ihan hiljaa?"

No siis, ekanahan tästä tuli mieleen erään kaverini vanha säätö joka puhui savon murretta. En kyllä tiedä pitäisikö pokka, jos jätkä käskisi vaikka "käymähän polovillesi" tms. Mutta toisaalta en tiedä mitään hirveämpää kuin täysin äänetön seksi, joten on se aksentti tai murre kuitenkin ehkä parempi. Parhaassa tapauksessa siitä ei edes tajua mitään, jos on joku tosi eksoottinen murre kyseessä.

"Harrastaisitko seksiä mieluummin kännissä vai darrassa?"

Riippuu kännin ja darran asteesta. Kännissä panettaa aina, mutta hommasta harvoin tulee mitään, ainakaan jos kello on paljon ja takana on kostea baari-ilta. Tosi pahassa darrassa ei taas pysty seksiä ajattelemaankaan, kun yrittää keskittyä siihen ettei kuolisi tai laattaisi sisälmyksiään pellolle. Ja toisaalta taas pienessä darrassa tekee usein tosi paljon mieli ja silloin homma yleensä luistaa paremmin kuin kännissä. Joten valitaan se darra.

"Kumman valitsisit, jos saisit katsoa runkatessasi pelkästään pornoparodioita esim. Star Warsista tai Pokémonista vai pelkkiä Vine-pätkiä, jotka kestävät vain 6 sekuntia?"

Kovin moni ei tiedä tätä, mutta mielestäni Darth Vaderissa on jotain todella kiihottavaa. En osaa selittää, mutta joku siinä vaan sytyttää :D eli Star Wars-parodiat tulille vaan.

"Olisitko mieluummin kuukauden seksiorjana vai pitäisit siveysvyötä kuukauden ajan?"

Orjana kiitos. Tulisin siveysvyön kanssa hulluksi varmaan jossain kolmessa päivässä.

"Harrastaisitko mieluummin pelkkää kolmen kimppaa vai olisit kokonaan ilman seksiä?"

No ainakin jos saisin itse valita ne kaksi muuta siihen kolmen kimppaan, niin todellakin se. Mutta vaikka en saisikaan, niin ehkä valitsisin silti sen, koska ilman oleminen kuulostaa tosi ankealta.

"Joku laukeaa suuhusi. Nielisitkö vai sylkisitkö?"

Tässä on suurin akilleen kantapääni seksissä: en tykkää nielemisestä. Aina kun olen saanut mällit suuhuni, seurauksena on ollut välitön oksennusrefleksi. Mieluiten en ottaisi mällejä suuhuni ollenkaan, mutta jos sinne sellaista eksyy, syljen sen kyllä ulos.

"Olisitko seksin aikana mieluummin kädet sidottuina vai silmät sidottuina?"

Kädet. Parasta.

"Olisitko mieluummin vuoden ilman seksiä vai vuoden runkkaamatta?"

Vuoden runkkaamatta. Mikä kysymys tämä nyt edes oli? :D

"Harrastaisitko seksiä mieluummin pelkästään sen ihmisen kanssa, jonka kanssa koit ekan kertasi, vai sen, jonka kanssa harrastit seksiä viimeksi?"

Viimeisin seksikumppanini on yllättäen poikaystäväni, ja kun tässä nyt kai muutenkin vähän tähdätään siihen ettei pantaisi muita kun toisiamme, niin kyllä valinta nyt kohdistuu häneen.

No nyt on Panopäivyri ihan oikeasti hoidettu kunnialla loppuun ja voin siirtyä muiden kirjoitusten pariin. Huh, kiitos ja anteeksi.

Ei kommentteja: