keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Panopäivyri osa 10: Parhaat kokemukseni

Tämä on Panopäivyrin toistaiseksi viimeinen postaus. Sen kunniaksi kerron nolojen kommellusten vastapainoksi kolme parasta ja mieleenpainuvinta kokemustani. Kerran vastasin yhdelle Tinder-jätkälle "poppari ja dippi" kun hän kysyi elämäni parasta kokemusta. Kannattaa kokeilla popparia ja dippiä (ranch on parasta), mutta keskityn tässä postauksessa vähän toisenlaisiin kokemuksiin kuitenkin.

Näistä on oikeastaan aika vaikeaa kirjoittaa, koska mieleeni tulee enemmänkin muutama tietty ihminen joiden kanssa seksi oli/on aina hyvää ja toimivaa eikä välttämättä tule heti mieleen mitään huippuhetkiä. Mutta yritetään nyt kuitenkin.

1. Pirkan paras sukkahousuniksi

Vanhempieni luona on toisessa vierashuoneessa sellainen rautasänky, jossa on päädyissä kalterit. Nukuin siinä lapsena ja vielä teininäkin, mutta vasta näin aikuisiällä olen herännyt sen tarjoamaan potentiaaliin. Päätimme sitten poikaystäväni kanssa vähän kokeilla sängyn mahdollisuuksia kun olimme kahdestaan vanhempieni luona yötä.

Mitään kunnon välineistöä meille ei sattunut mukaan, mutta hätä keinot keksii ja minut köytettiin sukkahousuilla ranteistani sängynpäätyyn kiinni. Siinä sitten tapahtui yhtä sun toista hauskaa, meno oli just sellaista kiihkeää ja rajua mistä tykkään. Sukkahousut eivät kyllä olleet erityisen pitävät kahleet, joten rautasängyn potentiaalia voisi ehkä testata uudemman kerran paremmin varustautuneena. Omistamme nykyään käsiraudatkin, jotka on toisessa ympäristössä todistettu varsin toimiviksi. Siitäkin voisi hyvin kirjoittaa tähän postaukseen sopivan tarinan..

2. Yllätys palttoon alla

Kerran päätin olla oikein rohkea ja järjestää silloin tapailemalleni jätkälle mukavan pikku yllätyksen. Matkustin hänen luokseen päälläni pelkästään alusvaatteet, polvisukat ja pitkä villakangastakki. Hän tuli avaamaan oven väsyneen näköisenä verkkarit jalassa ja näytti siltä, että oli ajatellut meidän lojuvan koko illan sohvalla telkkaria tuijottaen, mutta ilme muuttui nopeasti kun pudotin takkini eteisessä lattialle. Yllätykseni oli sen verran onnistunut että hänellä kesti jonkin aikaa toipua järkytyksestä, mutta kun hän vihdoin tokeni, uudet valkoiset alusvaatteeni kyllä ajoivat asiansa mainiosti.

3. Kun valaistuin

Viimeisenä on pakko mainita tarina joidenkin vuosien takaa, kun olin aika hiljattain sinkkuuntunut ja aloittanut deittailun. Olin ehtinyt panna jo muutamaa jätkää eroni jälkeen, mutta kukaan heistä ei ollut erityisesti sytyttänyt. Sitten tuli tämä tyyppi ja räjäytti pankin.

Kyseinen tyyppi tuli ekoilla treffeillämme luokseni ja Netflix & chill-hetkemme päättyi sänkypuuhiin. Ja millaista seksiä se olikaan! Olin ennenkin nauttinut seksistä, saanut orgasmeja ja tykännyt touhusta, mutta kertaakaan en ollut kokenut sellaista kiimaa kuin tämän miehen kanssa. Parasta oli, että hänkin ajatteli minusta samoin: jotenkin sovimme toisillemme niin hyvin, että homma vaan yksinkertaisesti lähti skulaamaan heti ensikosketuksesta lähtien. Hän oli ensimmäinen mies, joka osasi ja uskalsi koskea minuun siten kuin halusin, ilman että jouduin sitä häneltä pyytämään.

En usko, että sänkypuuhat hänen kanssaan tuntuisivat enää yhtä ihmeellisiltä. Sellaista perushyvää seksiä ehkä, mutta ei sen kummempaa. Hänestä teki spesiaalin se, että hänen kanssaan tajusin ensimmäistä kertaa miten hyvää seksi voi oikeasti olla. Kaikki aikaisemmin kokemani kalpeni täysin hänen rinnallaan, ja varsinkin aikaisempien parisuhteideni seksi vaikutti suorastaan säälittävältä häneen verrattuna. Että kyllä, vaikka seksi hänen kanssaan ei nykymittapuulla olisikaan mitenkään tajunnanräjäyttävää, niin silloin se kyllä oli nimenomaan sitä.

Noin, sinne meni viimeiset Panopäivyri-paljastukset. Jos piditte postauksista ja toivoisitte niille jatkoa, tuokaa mielipiteenne kuuluviin! Ensin täytyy kuitenkin ehkä hankkia hieman uusia tarinoita kerrottavaksi.. ;)

Ei kommentteja: