keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Panopäivyri osa 9: Tunnelmanrikkojat

Heippa lukijat! Mitäs pidätte uudesta bannerista? Olen väsäillyt sitä tässä pari päivää ja ainakin omasta mielestäni siitä tuli aika kiva!

Mennään kuitenkin asiaan. Tiedättekö ne tilanteet, kun on täysin uppoutunut harrastamaan kiihkeää ja intohimoista seksiä ja sitten yhtäkkiä tapahtuu jotain, mikä rikkoo tunnelman täydellisesti? Puhelin soi, joku avaa oven, kissa hyppää sänkyyn tai toinen sanoo jotain, mikä alkaa naurattaa? Kerron tänään pari tarinaa tällaisista tapauksista.

1. Temppuileva nenä

Tästä tapauksesta on jo aika paljon aikaa, joten en ihan täysin muista miten tilanne tarkkaan ottaen meni. Sekin vähän vaikuttaa, että ihan selvinpäin ei tälläkään kertaa oltu. Tarina alkoi joka tapauksessa niin, että minä ja tapailemani mies olimme olleet opiskelijabileissä ja suuntasimme bileiden jälkeen minun luokseni yöksi. Nukkuminen ei kylläkään ollut mielessä. Jos muistan oikein, aika yöbussia odotellessa meni hyvin pitkälti tiiviissä huulikontaktissa, ja keskityimme suutelosessioomme sen verran intensiivisesti että bussikin taisi ajaa ohi. Oli siis selvää, että kummankin mielessä kyti suunnitelma hypätä heti kotiin päästyämme vällyjen väliin ja kieriskellä siellä keskeytyksessä aamunsarastukseen asti.

Pääsimme lopulta parin mutkan kautta luokseni ja tunnelma vaan tiivistyi, oli jo suorastaan käsinkosketeltavan latautunut kaikesta kiimasta. Kengät riisuttuaan jätkä poistui kylppärin puolelle ja menin odottelemaan häntä sängylle. Häntä ei kuitenkaan kuulunut takaisin, koska hänelle oli puhjennut varsin aggressiivinen nenäverenvuoto joka ei vaan suostunut loppumaan. Verta vaan suihkusi ympäriinsä, sitä oli hänen vaatteillaan ja poskillaan ja kylppärini kaakeleissa, eikä se loppunut, vaikka yritimme mitä.

En muista miten saimme vuodon loppumaan vai saimmeko ollenkaan, mutta joka tapauksessa päätimme lopulta siirtää lemmenleikkimme suihkun puolelle. Ihan hyväkin ehkä, että nenäverenvuoto-episodin vuoksi jouduimme hetken malttamaan, niin saimme päitämme selväksi sen verran että hommassa oli jotain järkeäkin. Sen verran rajua meno kuitenkin oli, että siinä tiimellyksessä hajosi yksi Chanelin suihkugeelipullo, mutta tuoksuimmepa ainakin hyvältä nukkumaan käydessämme.

(Mies, jos tunnistit itsesi tästä ja muistat tapahtumat eri tavalla, ilmoittele itsestäsi! Häiritsee älyttömästi, kun en ole varma miten koko juttu tarkalleen meni.)

2. C-rapun mies

Tämä tarina sijoittuu erään bileillan jälkeiseen aamuun, kun minä ja silloin tapailemani mies heräsimme nälkäisinä ja darraisina sängystäni. Päätimme tilata pitsaa ja tilauksen saapumista odotellessa vähän kerätä ruokahalua pienen aamurykäyksen avulla. Pääsimme tosin kunnolla vauhtiin vasta sitten, kun pitseriasta oli soitettu pariin otteeseen ja kyselty varmistuksia, että tuliko sitä valkosipulia vai ei ja olihan se siis kotiinkuljetus eikä nouto.

Pitsapojan lakattua soittelemasta seksi sujui mukavasti, mutta valitettavasti darra verotti jätkän suorituskykyä sen verran, että hänen laukeamisestaan ei tahtonut tulla mitään. Kokeilimme kaikki temput ja asennot ja olimme hiestä litimärkiä, mutta lopulta hänestä alkoi tuntua siltä kuin loppu häämöttäisi lähellä. Juuri kun hän oli saavuttamaisillaan huipun, hänen puhelimensa soi. Pitsapoikahan se siellä soitteli, että tilauksesta oli unohtunut mainita rapun oven kirjain. Sitä ei sitten voinut mainita niiden aikaisempien puheluiden aikana.

Sinä aamuna puuttuva C-kirjain tarkoitti valitettavasti myös puuttumaan jäänyttä orgasmia. Mutta pitsa oli hyvää.

3. Aamuinen yllätysvieras

Kaikki, jotka ovat joskus asuneet HOASilla, muistavat varmaan elävästi kuinka siellä huoltomiehillä on tapana tulla käytännössä koputtamatta ovesta sisään. Useimmiten he soittavat ovikelloa, odottavat noin puoli sekuntia ja sen jälkeen tulevat omilla avaimillaan sisään. Ehkä he oikein nauttivat siitä, kun he pääsevät yllättämään asukkaita mitä mielenkiintoisimmissa tilanteissa.

Minä ja ex-poikaystäväni asuimme vuoden verran HOASin kaksiossa. Eräänä sunnuntainaamuna olimme jostain syystä heränneet aikaisin, jo ennen kahdeksaa, ja päättäneet käyttää aamun tunnit pikkuiseen lempimishetkeen. Siinä me olimme täydessä touhussa, kun ovikello yhtäkkiä soi. Säikähdimme, koska talomme alaovi oli aina kiinni eikä ovikellomme siksi soinut lähes koskaan, ja vielä enemmän säikähdimme kun kuulimme avaimen kääntyvän lukossa. Exäni kiskaisi pikavauhdilla kollarit jalkaansa ja juoksi ovelle, josta änkesi sisään sinisiin haalareihin verhoutunut huoltomies. Itse seisoin makuuhuoneessa edelleen alasti pelkkä peitto ympärilleni käärittynä.

Huoltomies ei edes häkeltynyt, ilmoitti vaan tylyyn sävyyn tulleensa korjaamaan jotain jääkaapin valoa/tiivistettä/ovenkahvaa/muuta yhtä akuuttia, joka todellakin vaati huoltomiehen huomiota sunnuntaiaamuna kello 8. Hän vaikutti tosissaan ärtyneeltä siitä, ettemme olleet avanneet hänelle ovea, eikä ollenkaan tuntunut ymmärtävän, että ajankohta oli todella erikoinen huoltomiehen vierailulle. Onneksi korjaushommissa ei kauaa nokka tuhissut, ja pääsimme jatkamaan aamuamme korjatun jääkaapin valon/minkälie kera.

(Toinen unohtumaton huoltomiehen vierailu sattui yhtenä kesänä, kun asuin yksin ja heräsin aamulla ovikellon soittoon. Avasin oven päälläni pelkkä iso korispaita, joiden kainaloaukot eivät jättäneet kovinkaan paljoa arvailun varaan tissivarustukseni osalta. Ovella oli kaksi huoltomiestä mukanaan iso letku, ja he ilmoittivat asiallisesti tulleensa "rassaamaan röörejäni". Ilmeeni varmaan paljasti ensimmäisen tulkintani ilmoitukseen, koska he selvensivät saman tien tarkoituksenaan olevan ilmastointikanavien puhdistaminen. Kutsuin tyypit sitten sisälle ja he imuroivat isolla letkullaan pölyt ilmastointikanavistani samalla kun istuin sohvalla yrittäen epätoivoisesti kiskoa niukahkoa vaatetustani vartaloni peitoksi.)

Näitä stooreja olisi ollut muuten vaikka kuinka paljon lisääkin. Onko teille sattunut jotain vastaavaa?

Ei kommentteja: