keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Panopäivyri 5: Nolointa mitä minulle on käynyt seksin aikana

Minä olen semmoinen, etten juurikaan nolostele seksin aikana tapahtuvia hassujakaan asioita. On kuitenkin muutama tapaus, joiden muisteleminen nostattaa nolostuneen punan poskilleni vieläkin.

1. Aamu teurastamolla

No ne oli perus Tinder-treffit: mentiin miehen luo, juotiin viiniä ja katsotaan leffaa, vähän siliteltiin ja sitten siirryttiin asiaan. Mies tykkäsi erityisesti kun olin päällä ja sehän minulle sopi, lakana vähän hankasi polviin mutta se ei paljon menoa haitannut. Valoja meillä ei ollut päällä eikä niitä sytytetty seksin jälkeenkään, vaan kävimme lopetettuamme suoraan nukkumaan.

Mies nukkui vielä kun heräsin aamulla, ja käännyin vatsalleni selatakseni puhelinta sängyssä. Samalla huomasin, että tyynyliinassa oli ruskeaksi kuivunutta verta. Tai ensin ajattelin sen olevan jotain hiusväriä, tukkani oli silloin punainen joten siitä silloin tällöin saattoi lähteä vähän väriä tyynyliinoihin, joten en nolostunut siitä sen kummemmin. Sitten hetken päästä mies heräsi ja huomasin, että hänen t-paidassaankin oli sitä samaa hiusväriksi luulemaani ainetta. Rupesimme katselemaan ympärillemme ja huomasimme, että koko sänky oli täynnä tahroja, jotka nyt tunnistimme vereksi. "Mikset sä sanonut että sulla on menkat", mies kysyi, ja olisin halunnut vajota häpeästä maan alle. Miten meni niinku noin omasta mielestä, ekaa kertaa miehen luona ja lakanat sen näköiset kuin niissä olisi tehty pari puukkomurhaa. Hieno ensivaikutelma.

Samaan aikaan vähän ihmettelin kuitenkin veren alkuperää, koska ei tuntunut yhtään että menkat olisivat alkaneet. Kuukautiseni ovat nimittäin suht kivuliaat ja useimmiten kroppani ilmoittaa vuodon alkamisesta kunnon mahakrampeilla, jotta ehdin suojautua ennen varsinaisen vuodon alkamista. Nyt en kuitenkaan tuntenut mahassani mitään eikä oikeastaan tuntunut muutenkaan siltä, että minusta valuisi mitään ulos. Ei ainakaan niin paljon, että sillä olisi saanut sotkettua kokonaisen sängyn. Päätin käydä vessassa tarkistamassa tilanteen ja nousin sängystä ylös. Samalla huomasin, että koko oikea sääreni oli yltä päältä veressä. Tutkin säärtäni ja huomasin, että polvessani oli pienen pieni hiertymä, jonka olin saanut pari päivää aikaisemmin tanssitunnilla. Ilmeisesti polvi oli päällä ollessani hiertynyt lakanaa vasten ja siihen muodostunut rupi auennut, ja vuotanut yön aikana noin kolmisen litraa verta.

Tarinan opetus: Joskus seksin aikana kannattaisi käyttää kumisen suojan lisäksi myös polvisuojia.


via GIPHY

2. Tää on vaan niin hyvä biisi

Tämä tarina ei oikeastaan kerro mistään nolosta, mitä minulle olisi käynyt seksin aikana. Tämä kertoo eräästä nolosta jutusta, jonka olen tehnyt seksin aikana.

Puolustuksekseni voin sanoa, että tapaus sattui erittäin kostean illan jälkeen, kun minä ja eräs mies päädyimme luokseni kaksistaan jatkoille. Valitsin tunnelmaa virittämään Muse-yhtyeen levyn Black Holes and Revelations, jota olin kuunnellut paljon sillä viikolla. Keskusteltuamme hetken aikaa siitä, kuinka jees bändi Muse on, panimme toimeksi.

En tiedä käykö teillä muilla näin, mutta minun on joskus kännissä tosi vaikea keskittyä seksiin. Jotenkin ajatus lähtee välillä harhailemaan tosi paljon ja saatan olla ihan muissa maailmoissa, vaikka päässä ei tosin pyörikään yhtään mitään järkevää. Tällä kertaa huomioni oli kohdistunut meneillään olevan seksin ja päälläni ähisevän poitsun sijaan taustalla soivassa musiikissa. Fiilistelin musiikkia niin paljon, että yhdessä välissä aloin laulamaan käynnissä olevan biisin mukana. En laula koskaan selvinpäin yksin niin että joku muu kuulee, ja sen verran estoja nytkin oli vielä mukana että laulu oli vain pientä pihinää, mutta kyllä jätkä silti huomasi, että perus uuh aah aah oli vaihtunut toisenlaiseen sävelkulkuun. Hän kysyi, mitä teen. Sanoin, että kuuntele nyt, tää on tosi hyvä biisi.

Jos jotakin menneisyydestäni kadun, niin tätä tapausta. Tätä ja muutamaa tyyppiä keiden kanssa olen joskus erehtynyt sänkyyn, mutta enimmäkseen tätä. Kyseinen mies ei todellakaan ollut virhearviointi ja olisin mieluusti ottanut hänen kanssaan hommat uusiksikin, mutta hän taisi säikähtää lauluesitystäni sen verran ettei uusintaa koskaan tullut.

Tarinan opetus: Jos olet taipuvainen laulamaan kännissä, jätä taustamusiikit pois seksin aikana.

(Btw, laulamani biisi oli nimeltään Map Of The Problematique, mikäli kiinnostaa :D)


via GIPHY

3. Pikku peepshow

Olin eksäni kanssa etelänmatkalla Tallinnassa ja vietimme hellää hetkeä hotellihuoneessamme. Huone oli korkea ja valoisa, ja siinä oli iso ikkuna. Jostain syystä verhot olivat auki, vaikka eksäni yleensä inhosikin nukkua liian valoisassa huoneessa ja oli kotona tarkka pimennysverhoista, mutta juuri sillä kertaa verhot olivat ikkunan edestä poissa.

Kun olimme lopettaneet hommat ja kierähdimme sängylle vierekkäin, vilkaisimme ikkunasta ulos ja huomasimme jotain. Emme olleet illalla tajunneet, että huoneestamme oli suora näköyhteys hotellin toisessa päässä oleviin huoneisiin, ja yhdestä huoneesta meitä katseli aamutakkiin sonnustautunut nuori nainen. Ilmeisesti hän oli katsellut touhuamme pidemmän aikaa, sillä hän vetäytyi pois ikkunalta saman tien kun hän huomasi meidän huomanneen hänet.

Eipä tuossa sinänsä mitään noloa ollut, saahan sitä katsella jos siltä tuntuu ja varmasti tarjosimme naikkoselle hyvää aamuviihdettä. Toivon vain, että muissa huoneissa, joista huoneesemme näkyi, ei asunut esimerkiksi pieniä lapsia, jotka olisivat saaneet pysyviä traumoja näkemistään rivouksista.

Tarinan opetus: Laita ne verhot kiinni.

  
via GIPHY

Ei kommentteja: