tiistai 13. kesäkuuta 2017

Menkkaseksi, uhka vai mahdollisuus?

Minulle sattui mukavasti se aika kuukaudesta juuri viikonlopuksi. Vähän ärsytti mennä poikaystävän luo ja kieltäytyä kaikista kivoista jutuista, varsinkin kun niitä olisi todellakin tehnyt mieli tehdä. Niinhän siinä kuitenkin sitten kävi, että kiima kasvoi sen verran suureksi että sitä ei voinut sivuuttaa, ja päädyimme tilanteesta huolimatta puuhastelemaan kaikenlaista.

En yleensä juuri perusta menkkaseksistä, koska se sotku ahdistaa. Ei se enää sitten vikoina päivinä haittaa kun vuoto on pelkkää tiputtelua, mutta silloin kun sitä verta tulee ihan kunnolla, jätän mielummin leikit väliin. Hävettää sotkea lakanat ja vaikka tosi moni mies sanoo että ei se sotku haittaa, niin kyllä niiden naamasta näkee että oikeasti haittaakin. Ja harvemmin silloin runsaimman vuodon aikaan edes tekee mieli seksiä, kun maha kramppailee ja on turvonnut ja pimppikin tuntuu tosi aralta. Silloin Netflix & chill ihan kirjaimellisessa muodossaan on useimmiten huomattavasti houkuttelevampi vaihtoehto.

kuukautiset seksi


Toisaalta menkkojen aikaan iskee jostain syystä usein ihan jäätävä kiima. Kärsin usein kivuista vain yhden tai maksimissaan pari päivää, ja niiden kadottua alkaa ihan tosissaan tehdä mieli. Fiilis on kuitenkin erilainen kuin ovulaatiokiima, jolloin haluttaa kellon ympäri ja sitä riisuu katseellaan jokaista vastaantulevaa miestä. Menkkakiima on enemmänkin sellaista, että yhtäkkiä sitä tunteekin bussin tärinän ihan eri tavalla kuin normaalisti ja jotenkin se farkkujen saumakin hankaa vähän eri tuntuisesti kuin yleensä. Parasta menkkaseksissä onkin se, että saan orgasmeja helpommin kuin yleensä, suorastaan ihan naurettavan pienellä vaivalla. Ja siinä missä yleensä tarvitsen vähän toipumisaikaa laukeamisen jälkeen, menkkojen aikaan se toipumisajan tarvekin pienenee ja sitä olisi saman tien valmis uusintakierrokselle. Siinä mielessä seksi menkkojen aikaan on todellakin mahdollisuus.

Kerran kävi muuten niin, että kuukautiseni myöhästyivät viikon mutta se orgasmiherkkyys tuli siitä huolimatta kuvioihin. Onneksi tuli otettua kaikki irti siitä, oli aika kiva viikko.

kuukautiset seksi


Suurin osa niistä miehistä, joiden kanssa olen tästä aiheesta jutellut, on sitä mieltä ettei pieni verenvuoto niin hirveästi haittaa. Suuseksi on kyllä jätetty väliin, mutta en kyllä ihmettele yhtään, en minäkään veristä munaa suuhuni ottaisi. Mutta noin muuten jengi on ollut ihan messissä pienestä sotkusta huolimatta. Jotkut ovat olleet suorastaan ihmeissään, kun olen kieltäytynyt vaikka he ovat sanoneet ettei sillä sotkulla ole väliä. Jätkille kun menkat todellakin tarkoittaa vain lähinnä sitä verta, eivätkä kaikki tule ajatelleeksi niitä muita juttuja, jotka voivat painaa vaakakupissa paljon enemmän sotkuisuutta enemmän. Esimerkiksi se, että tuntuu kun joku yrittäisi kaivautua jäähakkujen avulla mahastasi ulos, ja se, kun koko kroppa turpoaa tukalasti kuin ilmapallo, voivat ehkä vähän laskea niitä seksihaluja. Tai se, että joillain naisilla kohdunsuu laskeutuu menkkojen aikaan alaspäin ja tuntuu aralta, ja näin ollen tuntuu tosi kivuliaalta kun joku paukuttaa täysillä pohjaan asti. Sitten on vielä kaikki sivuoireet, kuten päänsäryt, PMS ja muut mielialanvaihtelut, jotka ovat ihan todellisia juttuja jotka johtuvat hormoneista. Että jos nainen kieltäytyy seksistä menkkoihin vedoten, se kieltäytyminen kannattaa vaan niellä kiltisti eikä lähteä ehdottelemaan että no jos vaikka ottaisit suihin sitten. Se kieltäytymisen syy kun ei välttämättä ole se fyysinen este, vaan ihan vaan se, että menkat saa olon sellaiseksi ettei seksi juuri sillä hetkellä kiinnosta.

Onni onnettomuudessa, että omalle kohdalleni sattui tällä kertaa sopivan iisit menkat enkä joutunut kärsimään juuri mistään niihin liittyvistä inhottavuuksista. Sen ansiosta suoriuduimme poikaystäväni kanssa touhuistamme hyvin ja pahimmilta sotkuiltakin vältyttiin. Päätimme varjella hänen upouusia kauniita lakanoitaan ja mennä hoitamaan hommat suihkun puolelle. Hyvin toimii ja sellainen käytännön vinkki vielä, että aina sanotaan ettei kortsua voi käyttää suihkuseksissä mutta kyllä ihan hyvin voi, jos  ei ole suoraan veden alla ja jos homma ei kestä hirvittävän kauaa. Meillä ei ainakaan kauaa nokka tuhissut, sen verran hyvä kiima oli molemmilla päällä. Niin että kyllä melkein tuohon otsikon kysymykseen vastaisin että mahdollisuus. Särkylääkkeet naamariin ja suihkuun vaan, niin hyvä tulee!

Ei kommentteja: