torstai 15. kesäkuuta 2017

Ajatuksia kimppakivasta

Lukijakyselyssä toivottiin useampaankin otteeseen postausta ryhmäseksistä. Kyselijöitä kiinnosti mitä mieltä olen kimppakivahommista ja minkälaisia kokemuksia minulla niistä on.

No siihen kokemusasiaan vastaus on, että ei mitään. Seksiä on ollut kanssani harrastamassa aina vaan yksi ihminen kerrallaan, ellei lasketa ikkunasta kurkistelevia hotellinaapureita tai väärällä hetkellä oven avannutta äitiä. Ehkä ei lasketa. Joten valitettavasti en voi kertoa mitään tosielämän kokemuksia tästä aiheesta. Tulipa ihan neitsyt olo, kun löytyi juttu mitä en ole kokeillut :D vaikka on niitä paljonkin. En vaan juurikaan kirjoittele niistä.

Onhan tuota toki tullut mietittyä enemmän ja vähemmän vakavasti. Vaikka joukkueurheilu onkin kivaa, niin ei se kimppakiva ole minulle kuitenkaan mikään must-toteutettava juttu tai edes mikään fantasiakaan. Lähinnä sellainen juttu, jota voisi ehkä rohkealle päälle sattuessa testata joskus, mutta ei haittaa vaikka jäisikin toteutumatta.

Jos lähtisin ryhmäseksiä kokeilemaan, niin siinä pitäisi olla kokoonpanona minä ja kaksi miestä. Olen sen verran umpihetero, etten saa mitään kiksejä toisesta naisesta, oli siinä mies mukana tai ei. Niinpä se toinen nainen siinä tilanteessa näyttäytyisi minulle vaan pelkkänä uhkana, jonka kanssa kilpailisin miehen huomiosta ja vertailisin itseäni koko ajan häneen ja todennäköisesti ajattelisin, että hän on paljon kauniimpi ja seksikkäämpi ja parempi sängyssä kuin minä. Eli kaksi jätkää, kiitos. Mieluiten vielä niin, että keskittyisivät täysillä minuun ja jättäisivät toisensa rauhaan.


Kaksi banaania ja reikä. Se on hyvä.

Olen joskus vähän haaveillut sellaisesta, että jotkut jätkäkaverukset pitäisivät minua vähän niinkuin leikkikalunaan. Voisihan niitä poikia siinä olla tietty useampikin kuin kaksi, siinä vaan loppuvat reiät aika nopeasti kesken, niin olisihan se heille ylimääräisille kai vähän tylsää vaan seistä siinä vieressä. Mutta jos nyt mietin vaan itseäni, niin voisihan se olla ihan siistiä olla sellaisen isommankin miesjoukon huomion keskipisteenä. Asetelmana joka tapauksessa kuitenkin sellainen, että jätkät tuntisivat toisensa, ja mieluiten ainakin joku minutkin sen verran hyvin että olisi jo ehkä jotain kokemusta yhteisistä seksihommista aikaisemminkin. Esimerkiksi joku vanha säätö kavereineen. Täysin randomien kanssa hommasta voisi tulla aikamoinen antikliimaksi, kun kahdenvälinenkin seksi on tuntemattomien kanssa aikamoista säätöä ja siihen lisäksi vielä se porukan tuoma jännityselementti.


Vaikka ottaisin ryhmäseksiin mukaan mieluiten ainakin yhden sellaisen ihmisen, jonka kanssa olisin harrastanut seksiä aikaisemmin, en tiedä haluaisinko ryhtyä kimppakivapuuhiin parisuhteessa ollessani. Ajatus siitä, että minun ja poikaystäväni lisäksi sängyssä olisi joku kolmas meidän suhteemme ulkopuolinen tyyppi, tuntuu vähän hassulta.Väkisinkin sitä käy mielessä, miten touhu vaikuttaa pariskunnan keskinäisiin väleihin ja minkälaisia tunteita se kolmas osapuoli aiheuttaa pariskunnassa. Missään nimessä en suostuisi siihen, että minun ja poikaystäväni seuraksi sänkyyn tulisi joku toinen nainen. Jos jätkäni tahtoisi panna jotain toista, siitä voitaisiin kyllä keskustella, mutta minä en halua olla paikalla sitä katsomassa. Sen sijaan toinen jätkä.. Noh, kyllä sekin varmaan tuntuisi tosi oudolta, että joku hänen kaverinsa tulisi kylään ja siinä sitten ryhdyttäisiin kolmistaan toimeen, mutta samalla se kuulostaa ainakin ajatuksen tasolla jännältä. Ollaan me jonkin verran näistä jutuista puhuttukin, ja voi ehkä olla mahdollista että joskus jotain kokeiltaisiin käytännössäkin. Häntä myös kiinnosti kovasti mitä aion tästä aiheesta kirjoittaa, saa nähdä mitä hän nyt kommentoi tekstin luettuaan :D


Erotiikan huipentuma, eläinkarkit.

Onhan tietty paljon muitakin mahdollisia ryhmäseksin tapoja kuin kolmikot tai gangbangit. Voihan sitä olla vaikka useampia pariskuntia panemassa toisiaan ristiin tai vaikka mitä joukko-orgioita. Olen miettinyt, että olisi kiinnostavaa käydä esimerkiksi jossain seksibileissä, joissa olisi mahdollisuus joko katsella tai ehkä tehdäkin jotain, ja ehkä sellaisissa olosuhteissa testata jotain ryhmätoimintaakin. Voi kyllä olla että tosipaikan tullen menisi sisu kaulaan, mutta kyllähän sekin jo vähän niin kuin ryhmäseksiksi lasketaan, jos katsoo vierestä toisten touhuilua. Mitä tulee parinvaihtojuttuihin ja muuhun sellaiseen, niin miksipä ei, kunhan kyseessä mikään tosi läheinen ystäväpariskunta. Kavereideni poikaystävät ovat mielessäni niin friendzonella ettei heidän kanssaan touhuamisesta tulisi yhtään mitään. Juuri tällä hetkellä en kuitenkaan koe erityistä mielenkiintoa mihinkään ryhmäjuttuihin, vaan tuo oma mies riittää vallan hyvin. Palailen asiaan myöhemmin, jos päädymme hänen kanssaan ryhmälajien pariin!

Ei kommentteja: