maanantai 22. toukokuuta 2017

Pillumanuaali

Pillu on mielestäni melkoisen mystinen elin. Ja niin taitaa olla monen muunkin mielestä, ainakin omalle kohdalleni on sattunut ihan kiitettävä määrä miehiä joille pillun salat ovat todellakin ihan täysi mysteeri. Ei se pillun kanssa toimiminen mitään rakettitiedettä kuitenkaan ole, vaan pari perusjuttua kun pitää mielessä niin pääsee jo pitkälle. Tässäpä nyt sitten ne perusasiat, eli nyt kuulolle kaikki ne tosimiehet jotka eivät ikinä lue käyttöohjeita, tämä ohje kannattaa lukaista!
Aiheeseen liittyvä kuva


Pillua kannattaa käsitellä samalla tavoin kuin vaikkapa älypuhelimen näyttöä. Hellästi ja pehmeästi sivellen, ei tökkien ja hakaten, tai ei minun puhelimeni ainakaan sillä lailla toimi. Eikä teknologiakaan ikinä toimi paiskomalla ja seinään heittämällä, niin samalla lailla pillukaan ei toimi jos sitä kohtelee turhan kovakouraisesti. Jostain syystä monesta miehestä tulee pillun äärellä oman elämänsä tähti-dj, ja sitä pillua ruvetaan hinkkaamaan samalla intensiteetillä kuin dj skrätsää levyjään. Se vaan, että kun klitoris on todella herkkä elin ja monella naisella jopa niin herkkä että se sietää vain epäsuoraa hellää kosketusta, niin se voimakas ja nopeatempoinen hinkkailu on vaan.. Au. Eli vinkkini on, että ainakin aloita siten kuin koskisit puhelintasi. Kyllä se pillun omistaja sitten sanoo, jos toivoo kovempaa kosketusta.

Sitten toinen tosi tärkeä juttu on kunnollinen liukastus. Tässä asiassa vähemmän ei ole enemmän, vaan mitä kosteampi meno, sitä kivemmin se sormi tai kieli liikkuu ja sitä paremmalta tuntuu. Kuiva sormi kuivassa pillussa tuntuu suunnilleen samalta kuin jos yrittää kirjoittaa kuivuneella tussilla. Ei siitä mitään tule, ja vaikka kuinka yrittäisi painaa kovempaa, niin tussu tussi vaan kuivuu entisestään. Ei sellaisella kynällä ole kiva kirjoittaa, mutta sellaisella upouuden kosteuttaan kiiltelevällä tussilla kirjoittaminen, se tuntuu hyvältä. Ja niin tuntuu sekin, kun se sormi tai kieli liukuu smoothisti siinä pillulla. Niin että kannattaa siis vaikka vähän nuolaista sormia ennen asiaan käymistä.

Kannattaa myös pitää mielessä, että klitoris on toden totta olemassa. Joskus se unohtuu, koska miesten näkökulmasta pillussa kiinnostavinta on se reikä, johon voi upottaa munan. Niin sitten siinä seksissä tulee keskityttyä eniten siihen reikään. Puhun nyt vain omasta puolestani, mutta en ainakaan itse saa juuri mitään nautintoa siitä, jos mies vaikkapa suuseksissä keskittyy nuoleskelemaan sitä pillun aukkoa tai vaikkapa tunkee sinne sormen tai pari ja vatkaa niitä siellä hirveällä vauhdilla. Vähän sama kun joku vaikka ottaisi suihin niin, että pelkästään nuolisi sitä munan vartta tai imeskelisi palleja. Ihan jees, mutta ei sillä mitään nautinnon huippua saavuteta. Joten jos joka tapauksessa meinaa vaikka suuseksiä antaa, niin miksi ei saman tien nuolisi siitä oikeasta kohdasta.

Ja lopuksi vielä ehkä tärkein ohje. Semmoinen, että pillun kimppuun ei kannata syöksyä päätä pahkaa, vaan koskettele ensin muualta. Vähän kun silittää, pussailee ja hyväilee, niin kun sinne pillulle asti lopulta pääsee, on kiva yllätys kun sieltä valuu lemmenmahlat suurin piirtein polviin asti. On hyvä muistaa, ettei seksi ole pelkkää yhdyntää ja kaikki muu pelkkää tylsää esivalmistelua, vaan se esivalmistelu on ihan yhtä paljon seksiä kuin perus jyystäminenkin. 

Jos näillä ohjeilla ei onnistu, niin en sitten tiedä. Uskoisin, että suurimmalle osalle pilluista tämmöinen menettelytapa kyllä varmasti on varsin passeli. Hyvät käyttöohjeet on kirjoittanut myös bloggaajakollegani Henriikka Rönkkönen, jolta törkeästi varastin älypuhelin-vertauksen. Sori Henriikka, se vaan oli niin älyttömän kuvaava, että pakkohan sitä oli käyttää!

Ei kommentteja: