keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Panopäivyri osa 3: Suuseksi

Tänään Panopäivyrissä imetään munaa ja nuollaan pillua, lutkutellaan ja livotaan, maiskutellaan ja tehdään maaleja. Kolmannessa osassa siis kolme erilaista tarinaa suuseksistä.

Kuvahaun tulos haulle licking a lollipop
1. Mustelma munassa

Olen kuulemma ihan hyvä ottamaan suihin. Olen kuitenkin huomannut, että taitoni eivät ole parhaimmillaan alkoholin vaikutuksen alaisena. Pikku kännissä voi sattua yhtä sun toista, niin kuin kävi esimerkiksi yksillä Tinder-treffeillä viime vuoden puolella.

Lähtötilanne oli klassinen asetelma: minä ja deittini olimme puolivahingossa tuhonneet kaksistaan pullon viiniä per naama, ja hilpeän hiprakan ansiosta vaatteet olivat jälleen kerran lentäneet lattialle. Laukeaminen ei yhdynnässä onnistunut kummaltakaan, joten päätin sitten kai imeä jätkästä mällit pihalle vaikka väkisin, ja rupesin lutkuttamaan hänen vehjettään melko ronskein ottein. Jätkä nautti silminnähden touhuamisestani ja pyysi vaan että kovempaa kovempaa, ja minähän sitten imin posket lommolla niin että leukaan sattui. Pari kertaa taisi hampaatkin vähän osua, kun alkoholin hidastamilla reflekseillä en saanut niitä tarpeeksi nopeasti alta pois kun jätkä kiihkossaan työnteli munaansa syvemmälle kurkkuuni. Mutta kyllä se sitten lopulta tuotti tulosta, jätkä lennätti komeat helminauhat ja lähti tyytyväisenä kotiinsa.

Seuraavana päivänä hän sitten mainitsi ohimennen yhdessä viestissä, että ai niin muuten, mun munassa on mustelma. En tiedä kummasta se johtui, hampaistani vaiko siitä puristusvoimasta, jonka sain imemiselläni aikaan.

Joka tapauksessa, olkaahan varovaisia kun otatte kännissä suihin.

2. Jussi Jokisen johtomaali

Tapailin kerran yhtä jätkään, joka tykkäsi antaa suuseksiä tosi paljon. Ja hän oli siinä ihan tolkuttoman hyvä, joten en todellakaan pannut pahakseni hänen innokkuuttaan. Mieleeni on painunut erityisesti yksi tietty kerta, joka liittyy niinkin ajankohtaiseen aiheeseen kuin jääkiekon MM-kisoihin.

Katselimme tämän tyypin kanssa yhdessä Suomen peliä, olisiko se ollut Tshekkiä vastaan. Ensimmäisen erätauon alkaessa jätkä tuli lähelle ja alkoi kosketella siihen malliin, että telkkari jäi hetkeksi vähän vähemmälle huomiolle. Huomasin kuitenkin, kun peli jatkui, sillä istuin siinä vaiheessa hänen naamansa päälle kasvot telkkariin päin ja hän teki taikojaan jalkojeni välissä. Tilanne oli toisen erän alkaessa 1-1 ja juuri sillä hetkellä, kun Suomen joukkueen kapteeni Jussi Jokinen teki 2-1 johtomaalin, pääsin minäkin maaliin sängyssäni. Oli aika makea fiilis, kun laukeamishuutooni yhtyi täysi katsomollinen suomalaisia kiekkofaneja ja täyttä päätä karjuva selostaja.

En tiedä jääkiekosta mitään enkä katsonut tänä vuonna yhtäkään peliä, joten se, että muistan tällaisia yksityiskohtia kuin Suomen joukkueen kapteenin nimen ja jotain yksittäisiä ottelutilanteita, kertoo omaa kieltään siitä että kyseessä oli todellakin merkkitapaus.

Kuvahaun tulos haulle oral sex meme3. Vaarallinen suihinotto

Olen alun mustelmatarinaa lukuunottamatta välttynyt sen kummemmilta kommelluksilta suuseksin saralla, mutta samaa ei voi sanoa kaikista ystävistäni. Yksi surkuhupaisin tilanne sattui eräälle ystävälleni joitakin vuosia sitten, ja pyysin häneltä luvan kirjoittaa siitä tänne.

Ystäväni ja hänen silloinen poikaystävänsä olivat sängyssä, ja ystäväni oli juuri aikeissa ryhtyä imemään jätkän munaa. Olostaan nauttiva mies nosti kätensä niskansa taakse ottaakseen oikein mukavan ja nautinnollisen asennon. Sitten yhtäkkiä hän alkoi huutaa ja kiroilla kovaan ääneen, sillä hänen olkapäänsä oli loksahtanut sijoiltaan. Tilanne oli niin paha, että kauhistuneen ystäväni oli vedettävä olkapää takaisin paikoilleen, koska jätkä ei saanut laitettua sitä itse. Niinpä ystäväni ryhtyi sitten kaikin voimin kiskomaan jätkän kättä paikoilleen, molempien ollessa edelleen alasti. Lopulta käsi onneksi meni paikoilleen, ja pienen lepotauon ja kipulääkkeiden jälkeen jätkä oli valmis jatkamaan siitä, mihin he olivat ennen tapahtunutta jääneet.

Eli jätkät, kannattaa varoa nauttimasta liikaa, varsinkin jos on taipumusta nivelten sijoiltaan menemiseen. :D

(Kauheaa nauraa tällaiselle, siinä tilanteessa ei varmaan paljon naurattanut, mutta väkisinkin alkaa naurattaa kun ajattelen alastonta ystävääni kiskomassa alastoman eksänsä käsivartta paikoilleen, kun minuuttia aikaisemmin hän on ollut tekemässä jotakin ihan muuta)

Laitetaan loppuun ekstraksi pari linkkiä Tarinoita alakerrasta-blogiin. Nauroin näille postauksille vedet silmissä! Käy lukemassa hauskat tekstit tästä ja tästä.

Ei kommentteja: