keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Panopäivyri osa 2: Yhden illan jutut

Yhden illan jutut ovat mielestäni todella yliarvostettuja. Ei haittaa yhtään, etten voi niitä enää harrastaa, enkä niistä tykännyt silloinkaan kun olin sinkku. Välillä sitä kuitenkin puolivahingossa löysi itsensä sängystä jonkun tyypin kanssa, josta ei todellakaan välittänyt yhtään ja jonka kanssa seksi harvoin oli kovinkaan ihmeellistä. Aikaisemmassa parisuhteessani ja sen päätyttyä mielessäni kiilteli kuitenkin joku glitterillä höystetty kiiltokuva upeasta glamouria täynnä olevasta sinkkuelämästä, sellaisesta kuin Sex and the City-sarjassa, jossa pokaisin ilta toisensa jälkeen upeita miehiä ja harrastaisin heidän kanssaan mahtavaa seksiä, kuten Sex and the Cityn Samantha Jones. Tuo mielikuva ei ole mitenkään harvinainen ja siksi tämän päivän Panopäivyrissä kerron kolme tositarinaa siitä, millaisia yhden illan jutut ovat oikeasti. Ja ihan vaan tiedoksi, että tässä ei tosiaankaan ole edes huonoimmat tapaukset, mitä kohdalleni on sattunut. Palaan niihin sitten jossain myöhemmässä Panopäivyrin jaksossa.
Kuvahaun tulos haulle classy women dont have one night stands


1. Peräpekoni paistumaan

Aloitetaan tuoreimmasta, eli tässä näillä näkymin viimeiseksi jäänyt yhden illan juttuni.

Olimme baarissa juhlimassa kahden kaverini synttäreitä. En ollut liikkeellä muna mielessä, mutta ihan vahingossa bongasin baaritiskiltä mukavan oloisen miekkosen ja päätin sitten lopulta lähteä illan päätteeksi hänen kanssaan samaan osoitteeseen. Olin juonut reippaalla kädellä koko illan ja niinpä siinä estottomassa tilassani tulin maininneeksi hänelle, että tykkään rajuista otteista sängyssä. Saattoipa peräti olla niin, että erityisesti kielsin häntä olemasta varovainen ja turhan hellä. Noh, tilanne eteni sitten siihen pisteeseen että vaatteemme lensivät kasaan sänkyni vierelle ja istuin miehen päällä hajareisin alasti. Sitten hän melko äkkiarvaamatta työnsi kaksi sormea suoraan peppuuni. En sanonut aluksi mitään, mutta kun hän alkoi heilutella sormiaan kovakouraisesti peräreiässäni, totesin että nyt kyllä tuli mulla raja vastaan, ei pysty. Ei siinä mitään, jatkettiin hommia tavalliseen tapaan, kunnes tulimme siihen tulokseen ettei kumpikaan ole näillä eväillä minkäänlaista nautinnon huippua tässä saavuttamassa. Sitten tyyppi alkoi taas kutitella sormellaan peppuani ja kuiskasi, että tietäisi kyllä yhden jutun mikä saisi hänet takuuvarmasti laukeamaan. Koska peppuparkani oli ottanut tosissaan hittiä aikaisemmasta sormettelusta ja minun oli ollut koko aktin ajan vaikea keskittyä muuhun kuin suolen seinämissä tuntuvaan kipuun, olin suorastaan järkyttynyt kun jätkä edes kehtasi ehdottaa moista. En muista tarkalleen mitä sanoin, mutta sen muistan, että sinä yönä kumpikaan ei todellakaan lauennut. Aamulla hän lähti kotiin ja jätin hyväksymättä hänen laittamansa Facebook-kaveripyynnön. Pepussani tuntui koko yön ja seuraavan päivä niin kova kipu, että istuminenkin oli epämukavaa, ja isomman hädän toimittaminen oli pitkään erittäin epämukavaa. Että kannattaa ehkä miettiä kahteen kertaan ennen kuin tokaisee yhden illan säädölle olevansa rajun kohtelun ystävä. Se on nimittäin ilmeisesti aika tulkinnanvarainen ilmaisu, kun hän kerran otti sen noin. Tästä tapauksesta ja närkästyksestäni kyseiseen tyyppiin voitte lukea lisää tästä linkistä.

2. Turkulainen erikoinen

Yhtenä kesänä olimme kaveriporukalla Turussa ja nautiskelimme lämpimästä kesäillasta Aurajoen rannassa istuskellen. Selailimme aikamme kuluksi puhelimestani Tinderiä ja tsekkailimme Turun miestarjontaa. Yhtäkkiä ruutuun pomppasi varsin kelvollisen näköinen kaveri, jonka yksi ystävistäni tunnisti tutukseen yliopistolta. Se on kiva tyyppi, laita sydän, kaverini sanoi, ja minäpä tein työtä käskettyä. It's a match, ruudulle välähti saman tien.

Seuraavana iltana meininki oli hieman kosteampi, ja aloiteltuamme ensin kaverini luona lähdimme jatkamaan iltaa jälleen kerran jokirantaan, jossa pelasimme totuutta ja tehtävää juomapelinä. Kun tuli minun vuoroni, ystäväni haastoivat minut suutelemaan jotakuta lähellämme istuskelevasta poikaporukasta. Yksi jätkistä näytti kumman tutulta, mutta en saanut millään päähäni mistä voisin hänet tuntea. En jäänyt pohtimaan asiaa sen kummemmin vaan marssin poikien luo ja kysyin, olisiko joku heistä vapaaehtoinen suorittamaan minulle annetun tehtävän kanssani. Yllättäen kaikki kolme olivat vapaaehtoisia, joten päädyin sitten antamaan pusut heille kaikille. Tehtävän suoritettuani ystäväni juoksivat luoksemme hihitellen ja saivat joten kuten naurunsa seasta todettua, että yksi pojista oli kaverini opiskelututtu, josta oli tullut Tinder-matchini edellisenä iltana. Sehän oli meistä kaikista hauska sattuma, ja pojat jäivät seuraamme loppuillan ajaksi. Siirryimme myöhemmin jokirannasta baariin, jonne myös pojat ilmaantuivat ja päätin sitten lähteä uuden matchini luo jatkamaan iltaa.

Jätkän luona kävimme melko nopeasti asiaan ja tyypin housuista paljastuikin esinahaton yllätys. En ollut aikaisemmin nähnyt ympärileikattua munaa, kerran tosin olisi ollut sellaista tarjolla (palaan tähän vähän myöhemmin) mutta nyt olin ensi kertaa kosketuksissa sellaisen kanssa. Kävi ilmi, että sen kanssa toimiminen oli himpun verran hankalampaa kuin perinteisten mallien. Jätkä kertoi, että hänellä on usein vaikeuksia laueta, eikä humalatila auttanut asiaa, joten vaikka tein kaikki osaamani temput, en saanut häntä tulemaan. Eikä kyllä hänkään minua, ei sen puoleen, sillä se on humalassa säätäessä minulle liki mahdotonta. Lopulta päätimme luovuttaa ja jätkä saattoi minut torille, josta otaksuin osaavani suunnistaa takaisin kaverini luokse. Ilmeisesti työskentelyni oli tehnyt häneen kuitenkin jonkinmoisen vaikutuksen, sillä hän kehui taitojani vuolaasti ja jopa huusi kovaan ääneen torille päästyämme, että olen hänen mielestään Suomen paras suihinottaja.

Kuvahaun tulos haulle one night stand meme


3. Neljän kimppa

Jälleen kerran tarinamme alkaa baarista, tällä kertaa kyseessä oli Tavastian Lauantaidisko. Bongasin tanssilattialta söpön pojan, joka tuli kavereidensa kera tanssimaan minun ja ystäväni kanssa. Vietimme koko illan yhdessä ja päätimme lähteä illan päätteeksi hänen luokseen. Valitettavasti kuitenkin kävi ilmi, että pojan kaverit olivat toiselta paikkakunnalta käymässä ja myös he olisivat tulossa samaan osoitteeseen. "Älä huoli, mulla on kyllä erillinen makuuhuone, niin me voidaan mennä sinne", poika kuitenkin sanoi, joten lähdin odottavaisin mielin jätkien mukaan.

Kävimme ensin snägärin kautta ostamassa jätkille erittäin kuvottavat ja rasvaiset iltapalamätöt, ja sen jälkeen siirryimme tyypin asuntoon. Sisälle päästyäni olin lievästi järkyttynyt, sillä hänen mainitsemansa "erillinen makuuhuone" oli pelkkä nukkumaparvi, jonka edessä ei ollut edes verhoja. Parvi oli niin korkealla, ettei varmaan edes olisi mahtunut harrastamaan seksiä, mutta siinä tilanteessa en viitsinyt ruveta kokeilemaan. Näköesteettömällä parvella paneminen olisi ollut sama, kuin olisimme tehneet sen pojan kavereiden vieressä sohvalla. Ilmeisesti uusi heilanikin tajusi sen, sillä mättöhampparin syötyään hän nukahti saman tien alkaen kuorsata kavereidensa kanssa kilpaa. Onnistuin jotenkin itsekin nukahtamaan mutta heräsin pari tuntia myöhemmin ja aloin saman tien hautoa pakosuunnitelmaa päässäni. Kuuntelin tovin kun heilani kaverit juttelivat alhaalla siitä pitäisikö heidän käydä Mäkkärissä vai ei, ja rukoilin sormet ja varpaat ristissä että he lähtisivät jotta pääsisin poissaollessaan kiipeämään tikkaat alas parvelta ja livahtamaan ulos. Lopulta pojat kuitenkin vaan nukahtivat uudestaan, joten päätin ottaa riskin. Kiipesin parvelta alas niin hiljaa kuin ikinä pystyin, keräsin vaatteeni ja hiivin vessaan pukemaan. Sitten sujautin nopeasti kengät jalkaan ja syöksyin salamana ulos kämpästä. Minulla oli todella loukkaantunut olo, ja vähän hämmentynytkin, koska en voinut ymmärtää miksi heilani oli halunnut tuoda minut kotiinsa mukaan, kun hän tiesi ettemme voisi tehdä mitään.

Että semmoista. Ei ihan niin hohdokasta kuin Sex and the Cityssä, vai mitä? Karu todellisuus yhden illan jutuista on se, että seksi on usein parhaimmillaankin keskinkertaista, kukaan ei kännin vuoksi laukea, ja aamulla saattaa joutua livistämään ninjan tavoin ulos asunnoista ja suoriutumaan kotiin edellisen illan bilevaatteet päällä. Joten kenenkään ei todellakaan kannata kadehtia sinkkuja siitä, että heillä on mahdollisuus yhden illan säätöjä harrastaa, kun ne eivät todellakaan ole millään tavalla maineensa veroisia.

Ei kommentteja: