keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Panopäivyri osa 1: Pus pus

Aloitan tänään uuden Panopäivyri-nimisen juttusarjan, johon ilmestyy aina keskiviikkoisin uusi postaus seuraavan kymmenen viikon ajan. Juttusarja keskittyy raportoimaan viihdyttävällä ja kenties opettavaisellakin tavalla omista kokemuksistani seksin ja seksuaalisuuden maailmassa. Omien kokemusteni jakamista on nimittäin toivottu lukijakyselyssäni tosi paljon, niin tässäpä niitä nyt sitten olisi ihan reilulla kädellä.

Jokaisessa Panopäivyri-sarjan postauksessa on erilainen aihe, josta kerron kolme erilaista tarinaa. Tässä ensimmäisessä osassa kerron teille kolme tarinaa suutelemisesta.


Pus pus vaan, snäppifiltterit on kivoja.

1. Ikimuistoinen ensisuudelma

Pääsin ekaa kertaa pussailuhommiin kolmetoistavuotiaana. Aika vanhana, tiedän, suurin osa saa ekat pusunsa kai jo jossain päiväkodissa tai viimeistään ala-asteella. Meiltä puuttui päiväkodista ja koulusta kokonaan sellainen pusuhippakulttuuri eikä muutenkaan ala-asteella kukaan "seukkaillut" tai mitään, kaikki ihastumiset ynnä muut oli lähinnä noloja juttuja vaan. Ja olin kyllä myös niin ujo vielä ala-asteella, etten uskaltanut edes jutella jätkille, saati edes haaveilla mistään pussailusta.

Mutta joo, olin siis kolmetoista. Seiskaluokka oli juuri alkanut, ja yhtenä iltana olin uusien luokkakavereideni kanssa hengaamassa eräässä puistossa. Sinne tuli sitten jotain kavereideni tuntemia jätkiä, joukossa eräs Janne (nimi muutettu, en usko että häntä kukaan tunnistaa täältä mutta silti, varmuuden vuoksi). Jannella oli näppyläinen naama, hammasraudat ja typerä aurinkolippa päässä, ja hän näytti mielestäni kerta kaikkisen juntilta. Janne sen sijaan ihastui minuun suoraa päätä ja pyöri ympärilläni kuin väkkärä. Olin tosi hämmentynyt, koska en ollut tottunut saamaan pojilta huomiota ja en oikein tiennyt, miten tilanteessa olisi pitänyt käyttäytyä. Sitten Janne kysyi, tulisinko juttelemaan hänen kanssaan kahdestaan vähän matkan päähän.

Kävelin kiltisti mutta vähän kiusaantuneena Jannen perässä pienen leikkimökin taakse. En muista mitä hän seuraavaksi sanoi tai mitä itse vastasin, mutta jotenkin homma päätyi siihen että yhtäkkiä Jannen naama oli sentin päässä omastani ja hän tunki kieltään innokkaasti suuhuni. Jannen suu maistui tupakalle, huulet olivat ohuet ja kuivat ja kieli iso, kova ja innokas. Irtauduin hänestä aika nopeasti, mutta en tietenkään kehdannut sanoa mitä ajattelin, varsinkaan kun Jannen kasvoilla oli niin onnea säteilevä ilme. Seuraavaksi hän sitten talutti minut takaisin muiden luo ja esitteli minut hänen uutena tyttöystävänään.

Illalla kotona minua ahdisti. Olin vahingossa alkanut seurustella tyypin kanssa, johon en ollut tippaakaan ihastunut ja jonka suuteleminen lähinnä ällötti minua, enkä tiennyt mitä pitäisi tehdä. Odottelin viikon, tekstailin Jannen kanssa silloin tällöin jotain ja kaikki hänen viestinsä saivat minut entistä vakuuttuneemmaksi siitä, että nyt tuli tehtyä virhe. Hän ei kerta kaikkiaan ollut minusta millään tavalla kiinnostava. Kun sitten näimme seuraavan kerran, en ehtinyt edes nousta kunnolla pyöräni selästä kun Janne tuli jo kieli pitkällä luokseni ja työnsi sen saman tien kurkkuuni. Kun hänen savulta maistuva limainen kielensä oli vihdoin lopettanut tutkimusmatkansa suussani, painoin katseeni maahan ja sanoin, että tästä ei nyt tule mitään. Ja niin päättyi ensimmäinen seurustelusuhteeni, joka traumatisoi minua sen verran, että uskalsin pussata toista poikaa vasta melkein kaksi vuotta tapahtuneen jälkeen. Että oli ikimuistoista joo.2. Pussatako vai eikö pussata, siinä vasta pulma

Pussailu on ihanaa, mutta ei aina. Vihaan pussailla ihmisiä joilla on kovat ja kuivat huulet ja jotka keskittyvät liikaa heiluttamaan kieltään toisen suussa. Olen lopettanut suhteita siksi, että toinen on ollut huono suutelija. Onhan se kuitenkin tosi iso merkki siitä, että ei ehkä sovita kovin hyvin yhteen, koska kyllä fyysinen yhteensopivuus on ihan yhtä tärkeää kuin muutkin yhdistävät tekijät.

Jotta pääsee arvioimaan toisen pussailuskilssejä, täytyy ensin saada jollain lailla tehtyä aloite siihen ryhtymiseen. Se tilanne, kun ilmassa on selkeästi sähköä ja molemmat yrittävät kerätä rohkeutta tehdä sen ensimmäisen aloitteen, on joskus piinaavan kiusallinen. Ja jos siinä toimii väärin, voi pilata tunnelman totaalisesti.

Tällainen tapaus sattui kerran eräillä Tinder-treffeillä. Istuskelimme tyypin kanssa sohvalla noin metrin päässä toisistamme ja muistan ajatelleeni, ettei välillämme mielestäni kipinöinyt kerta kaikkiaan ollenkaan. Sitten aivan out of the blue deittini totesi kuivaan ja asialliseen sävyyn, että hän tässä miettii että suutelisiko minua vai ei. Sitten hän alkoi esittää erilaisia argumentteja asian puolesta ja sitä vastaan. Istuin sohvalla täysin pöllämystyneenä ja taisin todeta vaan, että kerrohan sitten kun tulet jonkinlaiseen johtopäätökseen. Kyllä se tilanne siitä sitten eteni siihen, että pussailtiin siinä sohvalla ja päädyttiin hänen huoneeseensa tekemään vähän muutakin, mutta koko keissistä jäi kyllä tosi hämmentynyt fiilis. Tyyppikin taisi tajuta sen, koska en sitten kuullut hänestä enää koskaan mitään, enkä kyllä itsekään laittanut mitään viestiä, joten se ei ollut mikään menetys. Mutta se oli kyllä suht random tilanne, oli varmaan kummallisimmat Tinder-treffini koskaan. Perinpohjaisemman selostuksen tapahtuneesta voit lukea tästä linkistä.
3. Top 5 paikat

Jotta tästä nyt ei tulisi ihan pelkkää katastrofitarinaa toisensa perään, tahdon omistaa tämän kolmannen tarinan niille kaikkein ihanimmille pussailukokemuksilleni. Yhtä ylitse muiden on kyllä ihan mahdotonta valita, koska olen päässyt elämäni aikana pussaamaan niin montaa ihanaa tyyppiä niin monissa eri paikoissa ja tilanteissa. Tietty pussailu on kivaa ihan missä vaan, mutta se voi olla vielä kivempaa jossain tosi spessuissa paikoissa, joten tähän loppuun vielä top 5 paikat missä olen suudellut jotakuta.

5. Korkean kiipeilytelineen huipulla

4. Bussipysäkillä keskellä yötä niin intensiivisesti että missattiin ainoa siihen aikaan kulkeva bussi

3. Mistelin alla pikkujoulubileissä osana juomapelitehtävää

2. Rannalla tähdenlentojen lentäessä taivaalla

1. Lavalla yleisön edessä tanssiesityksen loppuhuipennuksena


Pus pus!

ps. Vielä ehtii käydä vastaamassa lukijakyselyyn, linkki sivupalkissa!

Ei kommentteja: