perjantai 28. huhtikuuta 2017

Varaslähtö vappuun: Undergound Clinic 29.4.2017

Vappu on mielestäni aika tavallaan ärsyttävä juhla. Lähinnä siksi, että on ensinnäkin pakko keksiä jotain suunnitelmia, ja sitten kun niitä keksii, niin yhtäkkiä niitä suunnitelmia on miljoona. Jos sattuu kuulumaan vaikka useampaan kaveriporukkaan, niin siinähän se vappuaattoilta meneekin rattoisasti kun yrittää ehtiä käymään jokaisen porukan illanvietossa ja lopulta päätyy viettämään suurimman osan illasta bussissa istuen. Tykkään kyllä serpentiinistä ja ilmapalloista ja vappuruuasta, mutta en jaksa tunkea keskustaan miljoonan muun sekaan katsomaan kun jonkin patsaan päähän laitetaan ylioppilaslakki ja sen jälkeen kyyköttää hytisemässä jossain puistossa vesisateessa mukamas piknikillä.

Minua ärsyttää vapussa, uudessavuodessa ja muissa vastaavissa ns. pakkojuhlissa se, että ne illat tuntuvat aina menevän pelkkään paikasta toiseen siirtymiseen kun pitää yrittää ehtiä kymmeniin eri illanistujaisiin, kissanristiäisiin ja kreisibailuihin. Tänä vuonna ongelma ratkesi vapun suhteen siinä mielessä mukavasti, että pääsen aloittamaan juhlinnan jo päivän etuajassa. Huomenna nimittäin Clinic Events polkaisee vapunvieton tyylikkäästi käyntiin järkkäämällä underground-henkiset bileet Suvilahden Tiivistämöllä, joista menoa ja vauhtia tuskin puuttuu. Musiikki on tuttuun tapaan tiukkaa teknoa ja siitä vastaavat belgialainen Marco Bailey, virolainen Merimell sekä kotimaiset huippu-djt.


Tällainen kolmen päivän vapunvietto toimii erityisen hyvin siksi, että kaverini ovat selkeästi jakautuneet niihin jotka tykkäävät teknobileistä ja niihin jotka eivät niistä juuri perusta. Nyt voin ensin nautiskella reivaajakavereideni kanssa yhden illan ja sitten vappuaaton ja -päivän viettää toisenlaisissa tunnelmissa. Kaikilla on hyvä mieli eikä kenenkään tarvitse juosta paikasta toiseen, kun kaikkea ei tarvitse tehdä samana päivänä. Poikaystävänkin sain mahdutettua tähän yhtälöön helposti mukaan, sillä olen saanut hänetkin innostumaan teknokemuista ja hän lähtee mielellään sellaisiin aina mukaan. Todellinen win-win-tilanne etten sanoisi.

Tämä ruuhkaisen vappuaaton ongelma on varmasti tuttu muillekin, joten suosittelen ehdottomasti varaslähdön ottamista näissä Clinicin kemuissa kaikille joilla on bilekunto kohdillaan ja tanssikengät valmiina kaapissa odottamassa. Tässä vielä lista kaikista niistä hyvistä puolista, joita näihin kemuihin liittyy:

+ Vältyt paikasta toiseen juoksemiselta vappuaattona, kun aloitat juhlinnan päivää etukäteen

+ Bileet kestävät yhteensä 14 tuntia, klo 22-12, joten kun muut bileet loppuu, nämä vasta alkaa

+ Tapahtuma on BYOB (= bring your own beer), eli voit varustautua omalla vappusimalla, munkeilla ynnä muilla eväksillä: vähän kuin vappupiknik, mutta sisällä ;)

+ Janon yllättäessä paikan päältä saa limua, vettä ja sen sellaista, ja löytyypä sieltä myös Chjokon jäätelökärryki, nam nam!

+ Tiivistämö on makea paikka jossa urbaani kemutunnelma on taattu, ja sen takaavat myös Precision Audio Premium2-äänentoisto, WL Entertainmentin valot ja Matlock Visualsin visuaalit.

+ Bileissä voit tavata paljon kivoja ihmisiä kuten minut ja kaverini, me ollaan tosi kivoja!

+ Et joudu katselemaan kun känniset idiootit oksentelevat päälleen tai polskivat pelkkä ylioppilaslakki päässä suihkulähteissä

+ Jos ei muuta, niin kyllä läpi yön kestävä tanssimaraton voittaa mielestäni mennen tullen tuntikausien hytisemisen tihkusateessa "piknikillä"

Hauskaa Vappua kaikille, serpentiinit ojennukseen ja skumppalasit käteen!

Underground Clinic with Marco Bailey & Merimell

Lauantai 29.4.2017
22:00-12:00
K-18
BYOB

Tiivistämö
Kaasutehtaankatu 1
Rakennus 5
Suvilahti
00540 Helsinki

Liput:
Ennakkoliput Biletti.fi 18e + palvelumaksu 1,5e
Ovelta 25e, klo 6:00 jälkeen 15e
Ei kommentteja: