torstai 6. huhtikuuta 2017

Testissä panopasta

Oletteko jo kuulleet panopastasta? Reseptin takana on White Trash Disease-blogin Nata, ja sillä luvataan "kaatuvan se pihtareinkin tapaus". Pakkohan se oli testata, kun olen muutenkin yrittänyt viime aikoina vähän laajentaa arkiruokarepertuaariani.


Panopastan resepti löytyy siis White Trash Disease-blogista, sekä myös bloggarin uudesta keittokirjasta nimeltä Halparuokakirja. Muokkasin reseptiä sen verran, että käytin parmesanjuuston tilalla mozzarellaraastetta, kun sitä nyt sattui olemaan jääkaapissa. Ajattelin, että kun kyseessä kuitenkin on vähän tällainen köyhäilyresepti, on pieni soveltaminen ja jääkaapin jämien käyttö varmaan ihan sallittua.Kyllä siitä hyvää tuli, tosi täyttävää kyllä, joten en tiedä kuinka sen jälkeen olisi tarkoitus mitään panohommia jaksaa. Muutenkaan en tiedä tästä pihtareiden kaatamisominaisuudesta, sillä nautiskelin pastaa tällä kertaa ihan ylhäisessä yksinäisyydessäni, eikä se tehnyt oloani mitenkään tavallisuudesta poikkeavan kiimaiseksi. Tai ehkä se oli se mozzarella, olisi pitänyt käyttää parmesania. Kissani tosin kävi lopetettuani nuolemassa lautasta, ja sen jälkeen siirtyi sohvalle pesemään jalkoväliään, joten ehkä pastassa on sittenkin jotain taikaa. Ja on minullakin mielessä eräs tietty nuorimies, kenelle voisin tätä pastaa kokata, ja katsoa sitten mitä tapahtuu.


Olisipa muuten hauskaa löytää enemmänkin tällaisia "seksireseptejä" tai muita vastaavia, ja koota niistä oma keittokirja. Tulevaisuuden haavelistalle!

Ei kommentteja: