tiistai 14. helmikuuta 2017

Ystävänpäiväspesiaali

Heippa ja hyvää ystävänpäivää! Joko te parisuhteilijat olette hankkineet kultamussukoillenne sydänsuklaarasiat ja pehmolelut? Entäs sinkut, onko jätskipurkit ja nenäliinat jo valmiina tositoimiin?

Tykkään kaikista juhlapäivistä tosi paljon, ja ystävänpäivä on yksi lemppareistani. Mutta vähän harmillista on, että siitä on tullut niin vahvasti sellainen romanttista rakkautta juhlistava päivä. Ja nimenomaan niin, että sitä rakkautta pitää juhlistaa kauhealla määrällä pinkkiä ja sydämenmuotoista ällösöpöä krääsää. Mutta ylipäätään se meininki, että olisi jotenkin säälittävää ja surullista olla sinkku ja yksin ystävänpäivänä, on aika mälsää. Päivä se on siinä missä muutkin, ja tänä vuonna vielä tiistai, joka nyt ei ole varsinaisesti mikään the ultimate date night, joten aika tyhmää olisi sellaisesta ruveta ottamaan jotain paineita.


Hyvää tekemistä ystävänpäivänä on esim. leikkiä Snapchatin filttereillä.

Minulle ystävänpäivä on aina merkinnyt enemmänkin sitä, mitä se suomen kielessä muutenkin tarkoittaa, eli ystävien muistamista. Ystäväni ovat kuitenkin olleet merkittävin rakkauden lähteeni tässä sinkkuvuosieni aikana, joten todellakin haluan muistaa heitä oikein spesiaalin paljon ja kertoa, että he ovat minulle tärkeitä. Moni ystävistäni on onneksi kanssani samoilla linjoilla tai ei muuten vaan välitä kauheasti ystävänpäivän kaltaisista hömpötyksistä, joten kauhean yksinäiseksi en ole joutunut itseäni tuntemaan silloinkaan, kun olen ollut kaveriporukkani ainoa sinkku ystävänpäivänä. Voisihan se muuten olla vähän tylsää, jos suuret rakkaudenosoitukseni eivät saisi mitään vastakaikua koska kaikki kaverini keskittyisivät intoilemaan jostain superromanttisista ystävänpäivätreffeistä seurustelukumppaneidensa kanssa.

Superromanttisista treffeistä puheen ollen, vietin tänään aamulla laatuaikaa itseni kanssa ja kävin pitkästä aikaa seksitautitesteissä. Viime kerrasta olikin jo vierähtänyt sen verran aikaa, että alkoi olla jo korkea aika uudelle vierailulle. Nyt sitten odotellaan kaikki sormet ja varpaat ristissä, että tulee puhtaat paperit eikä mitään ikävyyksiä. Vaikka eiväthän nuo taudit välttämättä mikään maailmanloppu ole, moneen löytyy parantava lääkehoito tai vähintäänkin jotain oireita lieventävää hoitoa. Muistakaa te lukijatkin käydä testeissä, sukupuolitauti kun tuskin on kenenkään käsitys kivasta ystävänpäivälahjasta.


Sain kotimatkalla testeistä ilmaisen sydänilmapallon. Se piristi!

Ystävänpäivä on usein ehkä vähän enemmän sellainen tyttöjen juttu, tai ajatellaan että miesten pitäisi silloin hemmotella naisiaan kukilla ja suklailla ja niillä kaiken maailman pinkeillä härpäkkeillä, mitä kaupoista nyt löytyy. Minusta sen ei pitäisi olla niin, vaan enemmän sellainen pariskunnan yhteinen juttu, että joko kumpikin muistaa toista tai sitten ei kumpikaan. Ärsyttävää sukupuolistereotypioiden korostamista vaan, jälleen kerran. Niiden miesten, joiden tyttöystävät vaativat hemmottelua ja erityiskohtelua ystävänpäivänä, kannattaakin laittaa kalenteriin ylös tärkeä päivämäärä tasan kuukautta myöhemmin eli 14. maaliskuuta, jolloin vietetään kansainvälistä Pihvi ja suihinotto-päivää.  Silloin on miesten tilaisuus vähän tasata tilejä ja ottaa naisiltaan vastaan pientä ekstrakivaa. Mikään ei toki estä viettämästä tuotakin juhlapyhää ihan sukupuoleen katsomatta, voihan sitä ystävänpäivänä vähän ällösöpöillä ja sitten kuukauden päästä antaa molemminpuoliset kielihoidot ja syödä pihvejä. Ja miksei sitä voisi kavereidenkin kanssa viettää, mikäli sattuu omaamaan sellaisia kavereita, joiden kanssa tuommoista tykkää harrastella. Vähän erityishuomiota uskolliselle fuckbuddylle vaikka. Aika ihanaa tavallaan, eikö?

Ihanaa ystävänpäivää kaikki ystävät ja lukijat! Pusuja <3

ps. Snapchat: teekutsuilla ;)

pps. jos huvittaa kokkailla tänään jotain spessua, täältä löytyy hyvä valikoima erilaisia ystävänpäivän menu-vaihtoehtoja ja niihin tarvittavat raaka-aineet. Ehdoton lempparini oli "Kunnon lohturuokamenu", jonka ostoslistalle kuului myös nenäliinapaketti ja silmämeikinpoistoainetta.

Ei kommentteja: