keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Kolme vuotta sinkkuna

Bloggarikollegani ja opiskelutoverini Henriikka kirjoitti juuri blogiinsa siitä, että hänellä tuli täyteen pyöreät kahdeksan vuotta sinkkuna. Meillä on vuosipäivät näköjään aika samoihin aikoihin, sillä minullakin tulee nyt täyteen puolikas siitä kahdeksasta, eli kolme. Se kahdeksikko pitää siis halkaista, niin niistä puolikkaista tulee kaksi kolmosta. En ole noin huono matikassa. Joka tapauksessa, suunnilleen viikon päästä siitä taitaa olla päivälleen kolme vuotta, kun sinkkutaipaleeni aloitin.

Jos joku olisi sanonut minulle silloin, että tässä sitä nyt ollaan seuraavat kolme vuotta, olisin varmaan ahdistunut kovasti ajatuksesta niin pitkästä yksinolosta. Mutta se olisi ollut aika turhaa, koska hyvät kolme vuotta nämä ovat olleet. Niinpä kirjoitin kolmen vuoden takaiselle itselleni kirjeen, jonka voin sitten joskus lähettää ajassa taaksepäin itseni luettavaksi kun aikamatkailusta tulee mahdollista. Tässä se on:

Hei kolme vuotta sitten-minä!

Tiedoksesi, että tulet olemaan sinkku seuraavat kolme vuotta. Vähän vaihtelua viimeisen kolmen vuoden parisuhteiluun, eikö? Mutta hei, älä huoli. Koska et arvaakaan, mitä kaikkea sinulle tulee näiden vuosien aikana tapahtumaan!

Ensinnäkään, vaikka olet sinkku, et tule olemaan yksin. Tulet tapaamaan aivan järkyttävän määrän miehiä. Käyt niin monilla treffeillä, että se alkaa jo kyllästyttää. Sinulle tarjotaan niin monet kahvit, siiderit ja viinilasilliset, että sekoat laskuissa. Puhelimesi tulee olemaan täynnä miesten numeroita. Ja ne laittavat sinulle viestejä ja soittelevat, erityisesti öisin silloin kun olet yksin kotona nukkumassa. Ja sinäkin tekstaat niiden kanssa, erityisesti bileissä, koska kännitekstailusta tulee uusi leipälajisi. Oh yes, sitä tulet harrastamaan paljon.

Tulet tutustumaan mitä mielenkiintoisimpiin miehiin. Yksikin on sellainen, joka on yrittänyt tatuoida itseensä "Jupperi"-tekstin, mutta J meni väärin päin, joten siitä tuli pelkkä JUP väärin päin olevalla J:llä. Ja toinen taas osti aina sitä kallista valmiiksi kuorittua ja leikattua ananasta, ja laittoi sitä jauhelihakastikkeeseen. Ja yksi tulee sekoittamaan pääsi ihan totaalisesti, sekä hyvällä että huonolla tavalla. 

Se yksi tyyppi on sellainen, että tulet istumaan sunnuntaiaamuisin hänen sänkynsä reunalla katselemassa häntä kokkaamassa aamupalaa verkkarit jalassa ja hymyilemään tyhmänä, koska hän on niin upea. Vielä sittenkin, kun juttunne on jo ajat sitten loppuut, hänen läsnäolonsa vaikuttaa sinuun niin, että menet aivan sekaisin. Hän vetää sinua puoleensa kuin sellainen supermagneetti. Eikä hän ole pelkästään hyvännäköinen, vaan kaikin tavoin muutenkin siisti, mutta joudut hyväksymään, ettei sinusta ja hänestä tule mitään. Siinä tulee kestämään tosi kauan, ja olet hänen takiaan pitkään aika rikki. Rikki, ja kylmä, koska et tunne mitään muuta kuin ahdistusta, mutta älä huoli, se menee ohi. Sitä tarkoittaa, kun sanotaan, että sydän särkyy. Sinustakin tulee melkoinen sydäntenmurskaaja, ja tulet huomaamaan, että useimmiten ne miehet, joista et ole kiinnostunut, haluavat sinua jostain syystä aina eniten.

Tulet harrastamaan paljon seksiä. Siis tosi paljon. Hyvää seksiä, huonoa seksiä, luokattoman surkeaa seksiä sekä sellaista seksiä, joka tuntuu lähes tajunnanräjäyttävältä. Löydät uusia puolia seksuaalisuudestasi ja opit tuntemaan itsesi ja mieltymyksesi paremmin. Tutustut monenlaisiin vehkeisiin: isoihin, pieniin, kaareviin, paksuihin, useimmiten koviin, pari kertaa löysiin, ja yhteen ympärileikattuunkin vielä. Saat monta mustelmaa, ja teet niitä itsekin. Yhden kerran teet vahingossa yhden jätkän munaan mustelman, koska innostut vähän liikaa ottaessasi suihin. Jätkä tosin tykkäsi siitä, joten ei se haittaa mitään. Kaikista parasta on, että tulet haluamaan seksiä tosi paljon enemmän kuin aikaisemmin. Sitä varten on hyvä, että sinulla tulee olemaan panokavereita ja friends with benefits-juttuja.

Sinusta tulee tosi rohkea. Rohkaistut muun muassa aloittamaan tämän blogin, joka johtaa siihen, että päätät ruveta opiskelemaan seksuaalineuvojaksi. Sinusta tulee avoin ja aika estotonkin, etkä ujostele puhua seksistä. Aluksi et kehtaa kirjoittaa blogiisi niin paljon seksijuttuja, mutta myöhemmin rohkaistut siinäkin, ja lopulta ne aiheet, joista et kehtaisi kirjoittaa, alkavat käydä vähiin. Sinut aletaan tuntea seksibloggarina. Se aiheuttaa sinulle välillä vähän identiteettikriisiä ja pientä ahdistusta, mutta enimmäkseen vain nautit siitä tosi paljon.

Parasta näissä kolmessa vuodessa on, että opit olemaan sinkku, pärjäämään ja viihtymään yksin. Et toista enää uusissa suhteissasi vanhan parisuhteesi toimintatapoja, joihin olet sinkkuaikojesi alussa vielä aika jumittunut. Niin, tiedän että kuvittelet olevasi piakkoin jo valmis uuteen suhteeseen, mutta usko pois, et ole sitä vielä pitkään aikaan. Ja hyvä niin, sillä jos olisit alkanut heti seurustella, paljon mahtavia asioita olisi jäänyt tapahtumatta. Jos et esimerkiksi olisi tapaillut yhtenä kesänä erästä tyyppiä, et olisi koskaan mennyt yksiin bileisiin joissa tapasit pitkästä aikaa vanhan lukiokaverisi etkä olisi tutustunut häneen uudestaan eikä teistä olisi tullut parhaita ystäviä. Tai jos et vaikkapa olisi tavannut yhtä toista tyyppiä, hänen paras kaverinsa ei olisi koskaan tavannut sinun parasta kaveriasi eivätkä olisi nyt seurustelleet kahta vuotta. Kaikilla näillä jutuilla, säädöillä, heilasteluilla, miksi niitä haluatkin nimittää, tuntuu olevan jonkinlainen tarkoitus. Kaikesta opit jotain, tai sitten niistä seuraa jotain muuta hyvää.

Tsemppiä tuleviin kolmeen vuoteen, tiedän että selviät niistä! 

Pusuja (niitäkin on sinkkuvuosillesi varattuna muuten aika paljon, hihih),

nykyinen minä

Mitäköhän mahtavat seuraavat kolme vuotta tuoda tullessaan?

1 kommentti: