keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Kun neitsyys meni (sis. menovinkin ja kilpailun)

Yhteistyössä Clinic events

Se ilta alkoi aivan viattomasti: olin sopinut tapaavani viinilasillisten äärellä erään vanhan ystäväni, jota en ollut nähnyt aikoihin. Lasilliset muuttuivatkin useammaksi ja huomasimme tulevamme juttuun paremmin kuin kuvittelimmekaan. Illan edetessä ystäväni teki ehdotuksen, joka kuulosti hurjalta mutta samalla niin houkuttelevalta. Päätin lähteä hänen mukaansa, vaikka minua pikkuisen jännittikin: ehkä arvasin, että illan tapahtumat jättäisivät pysyvän jäljen.

Täysin kokematon en toki ollut. Pari kuukautta aikaisemmin olin tapaillut erästä jätkää, joka oli kokeneempi ja näytti minulle mistä tykkäsi esitellen hiukan omiakin taitojaan. Se oli kuitenkin sellaista ujoa tutustumista ja kokeilemista vasta, mutta emme ehtineet päästä kunnolla vauhtiin ennen kuin juttumme jo päättyi. Sen jälkeen yritin vähän kartuttaa kokemuksiani lisää ilman häntä, mutta ei se tuntunut yksin niin kivalta, enkä tuntenut oikein muita asiasta kiinnostuneita. Tiesin kuitenkin, että tässä saattaa olla minun juttuni, ja sen vuoksi lähdin niin ennakkoluulottomasti ystäväni mukaan tilaisuuden tarjoutuessa. Tiesin hänenkin olevan kokenut ja luotin, että hän pitäisi minusta huolta uusien ja jännittävien kokemusten äärellä.

Joimme viinipullomme tyhjäksi ja lähdimme vauhdilla kohti määränpäätämme. Tunnelma muuttui nopeasti kuumaksi, ja vaatteitakin oli pakko vähän vähentää. Alkujännityksen laannuttua antauduin kokonaan ympärilläni vellovaan hyvänolontunteeseen, joka voimistui, kun illan päätähti lopulta otti ohjat käsiinsä. Hänen taitavat sormensa pyörittivät ja painelivat joka puolelta ja minä nautin ja liikehdin silmät loistaen toivoen, ettei ilta päättyisi ollenkaan. Ja sen jälkeen minä en ollut enää neitsyt, eikä entiseen ollut paluuta.


Tämä oli tarina siitä, kuinka menetin teknoneitsyyteni (mitä muuta oikein kuvittelitte?) ja kävin ensimmäistä kertaa Clinic eventsin bileissä. Ennen sitä olin tutustunut tähän vangitsevan upeaan musiikkityyliin pintaraapaisun verran tarinassa mainitun miehen kautta, mutta pääsin sen makuun kunnolla vasta ystäväni vietyä minut bileisiin, joiden pääesiintyjänä soitti unkarilainen Jay Lumen. Ja sen jälkeen se oli menoa, tekno vei minut täysin mennessään. Tavalliset baarit ja nrjlistahittimusiikki ei enää tunnu miltään. Ja kauluspaita päällä ei näihin kemuihin ehkä kannata lähteä, sen huomasin itse tuolloin, koska bileissä oikeasti tanssitaan eikä vaan hytkytellä vaisusti takarivissä juoma kädessä. 

Kirjoitin tämän tarinan siksi, että teknoneitsyyteni vienyt Jay Lumen saapuu lauantaina jälleen Suomeen ja soittaa Clinicin bileissä Club Capitalissa. Toisena pääesiintyjänä on Amerikan ihme Joeski, jota en ole livenä päässyt koskaan todistamaan ja jonka keikkaa siksi odotan tällaisena avoimena ja kokeilunhaluisena naisena innokkaasti. Lisäksi bileissä soittavat Clinicin omat resident dj:t. Iltabileiden jälkeen juhlahumu jatkuu aamuun asti Aftherapy-aamubileissä, jotka järjestetään ensi kertaa uudessa lokaatiossa Bar Bäkkärillä. 

Näissä bileissä on kaikkea mitä tarvitaan ikimuistoiseen ekaan kertaan: hämyinen valaistus, tunnelmaan virittävää musiikkia, kiihkeä tunnelma ja ennen kaikkea kokeneet ja taitavat dj:t, jotka tietävät mistä kannattaa painaa ja mistä vääntää. Ja mikä parasta, näistä huveista ei voi tulla raskaaksi tai saada tauteja. Kaikki neitsyet siis sankoin joukoin paikalle, ja kokeneemmat konkarit mukaan fiilistelemään! Minä ainakin aion nautiskella koko illan vanhan tutun rakastajani rytmeissä.

Ai niin, ja nämä on samalla myös Clinicin 9-vuotissynttärit. Eikös se neitsyys aina jenkkileffoissakin menetetä jossain synttäreillä, tai tanssiaisten jatkoilla? Klikkaa tästä tapahtuman Facebook-sivulle. Siellä on mm. vielä tämän päivän käynnissä kilpailu, josta voi voittaa 100 euron juomalahjakortin Clinicin kemuihin!

ps. en aio viedä bileissä kenenkään neitsyyttä.

1 kommentti:

pilke silmäkulmassa kirjoitti...

Sullahan on mukavat pirskeet tulossa. Laitan sinulle lämmittely Technoa. https://www.youtube.com/watch?v=yliIjVL6ngk.