keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Laiskan päivän seksiavautuminen

Heippa tyypit! Nyt on joulua juhlittu siihen malliin, että alkaa tulla jo aika pahasti korvista ulos. Loma onneksi jatkuu kuitenkin vielä reilun viikon verran. Täällä ollaan aika hyvin lomamoodissa, unirytmi on aivan päälaellaan ja nukahdinkin eilen joskus puoli viiden maissa yöllä heräten tänään siinä kahdentoista maissa. Päivän suurin saavutus tähän mennessä on ollut se, että jaksoin vaihtaa yövaatteet verkkareihin, joten päätin reipastua ja tulla vähän höpöttelemään juttuja tänne, ettei ihan pelkäksi makoiluksi menisi koko päivä.

On mulla kyllä ihan oikeaa asiaakin. On nimittäin pakko hieman avautua, koska olen hieman huolissani itsestäni, muutenkin kuin unirytmini ja saamattomuuteni osalta.

Olen nimittäin kokenut viime aikoina todellisia vaikeuksia innostua seksistä tai nauttia siitä. Se on tosi huolestuttavaa, koska kärsin jonkinasteisista haluttomuuden ja kiihottumisen ongelmista parisuhteessa ollessani, ja pelkään niiden palaavan. Tykkään itsestäni paljon enemmän tällaisena avoimena ja seksuaalisesti aktiivisena ihmisenä, ja johan se nyt olisi ammatillisestikin vähän epäkorrektia, seksuaalineuvoja jota ei kiinnosta seksi? Tai seksibloggari, joka ei nauti seksistä ollenkaan? No ei, toki tällaiset jutut voivat olla kausiluontoisia, eikä seksologian ammattilaisuus riipu omasta seksuaalisesta aktiivisuudesta mitenkään, mutta silti. Vähäsen kuitenkin huolestuttaa, ja olen nyt käyttänyt joulunpyhät miettien mahdollisia syitä tilanteeseeni.


Onneksi voin aina ryhtyä muotibloggariksi, jos seksihaluni kuolevat pois. Tässä päivän asu: urheilutoppi, Darth Vader-verkkarit ja aamutakki.

Osittain tämä inha olotila johtunee siitä, että eräs minun mittapuullani pitkähkö ihmissuhteeni loppui hiljattain, ja vaikka itse olinkin se, joka jutun lopetti, en tehnyt sitä kevein ja iloisin mielin. Pyörittelin päätöstä mielessäni pitkään, koska suhteessa oli kaiken kurjan ja hankalan lisäksi myös paljon hyvää, mutta ei sitä lopulta vaan voinut jatkaa, koska en kokenut tarvetta ja halua olla vain ja ainoastaan hänen kanssaan. Seksi hänen kanssaan oli mahtavaa, mutta suhteen muut ongelmat vaikuttivat siihenkin niin etten loppuvaiheessa halunnut niin paljon kuin aikaisemmin. Lisäksi aloin kärsiä ihmeellisistä kivuista, sattui usein niin että jouduin pyytämään häntä ottamaan iisimmin ja suorastaan jännitin joitakin tiettyjä asentoja, koska tiesin niissä kivun tuntuvan kovemmin. En keksi kivuille mitään muuta syytä kuin sen, että kroppanikin jotenkin reagoi siihen ahdistukseen mitä koin suhteeseemme liittyen, vaikka kaipa niille joku lääketieteellinen syykin voisi ehkä olla. Joka tapauksessa kivut eivät olleet suurin ongelma, vaan suhdettamme jäytänyt mustasukkaisuus, omistushaluisuus ja kaikki muu inhottava, joiden vuoksi jutulle oli kerta kaikkiaan laitettava piste. Hän oli päätöksestäni hyvin surullinen ja minua inhottaa ajatus siitä että hän kärsii takiani, vaikka en sitä tahallani hänelle aiheuttanutkaan. Ehkä siis ei ole ihme, ettei ensimmäinen ajatukseni tällä hetkellä ole munametsälle lähteminen.

Jonkinlainen vaikutus lienee myös ammatinvalinnallani ja tällä blogilla, vaikka voisikin kuvitella, että seksuaalineuvojuus ja seksiblogin pitäminen vain parantaisivat seksielämän laatua. No tavallaan ne parantavatkin, mikään ei nimittäin ole koskaan aikaisemmin herättänyt miesten mielenkiintoa varmemmin kuin opiskelualani tai tämän blogin mainitseminen. Se huomio vaan tuppaa olemaan aika pitkälti sen tyyppistä, että minulle joko kerrotaan hyvin lyhyen tuttavuuden jälkeen todella henkilökohtaisia seksuaalisuuteen liittyviä asioita tai ruvetaan heittämään tosi suoria ehdotuksia, koska sen ajatellaan olevan ammatinvalintani vuoksi täysin ok. Kuitenkaan se, että puhun täällä blogissa suoraan pippeleistä ja hiivatulehduksista ja pystyn keskustelemaan asiallisesti seksistä myös kasvotusten, ei tarkoita sitä että nauttisin seksiehdotteluista kolmen minuutin keskustelun jälkeen. On imartelevaa olla haluttu, mutta haluaisin miesten kiinnostuvan minusta ennemmin kokonaisena ihmisenä kuin pelkkänä seksieksperttinä. Kanssani halutaan sänkyyn, mutta tyttöystäväpotentiaalia ei minussa nähdä. Ja koska olen totaalisen kyllästynyt tunteettomaan säätämiseen, en jaksa innostua näistä lähestymisyrityksistä laisinkaan.

Ongelmana tuppaa olemaan myös se, että minun on seksiä harrastaessani välillä tosi vaikeaa laueta, vaikka muuten homma luistaisikin hyvin. Ihan sama mitä temppuja mies jalkojeni välissä tekisi, hommasta ei välillä vaan tule mitään, vaikka tuntuisi hyvältä niin jotenkin ei vaan kerta kaikkiaan lähde. Usein tätä ongelmaa esiintyy uusien kumppaneiden kanssa, varsinkin jos harrastamme seksiä ensitapaamisella, koska en koe oloani täysin turvalliseksi tuntemattoman ihmisen kanssa. Viime aikoina on ruvennut kuitenkin tuntumaan siltä, etten saa sellaisesta perusseksistä samalla tavalla säväreitä kuin ennen enkä siksi pysty laukeamaan. Kyllä minä usein sanonkin miehille, että ei sitten tarvitse varoa ja saa olla raju, mutta jotenkin alkaa sellainen hiuksista vetäminen ja pyllyn läpsiminenkin pikkuisen jo tuntua kesyltä. Voi toki olla, että ongelmana on enemmänkin oikean ihmisen puuttuminen, koska se tunneside aina parantaa seksiä huomattavasti, mutta ehkä siltikin alan nyt uskaltautua tulemaan kaapista sen suhteen, ettei ihan perusvaniljameininki minulle välttämättä riitä.

Tilanne on nyt kuitenkin se, että suhderintamalla on todella todella hiljaista juuri nyt, joten ainakin ehdin rauhassa pohtia tätä asiaa, selvitellä sisäisiä ristiriitojani ja kasvattaa sitä halua. Odottakaa vaan, kohta olen taas sen tutun vanukaspurkin kuvan kanssa täällä avautumassa siitä, kuinka tulen hulluksi kiimani kanssa eikä miehiä näy missään, ja nauran itseni kipeäksi tälle postaukselle.

ps. Tästä linkistä voit käydä lukemassa kesällä kirjoittamani tekstin siitä, kuinka ärsyttää aina olla pelkkä seksibloggari eikä koskaan mitään muuta. Tästä ja tästä taas voit käydä katsomassa, mitä ihmettä tarkoittaa se tuttu vanukaspurkki ja miten se liittyy seksiin.

pps. Sain joululahjaksi MacBook Airin ja entisenä pc-käyttäjänä olen totaalisen hukassa tämän kanssa. Kesti varmaan puoli tuntia selvittää, miten saan tuon kuvan lisättyä tänne.

3 kommenttia:

pilke silmäkulmassa kirjoitti...

Jospa sinulla on jäänyt tutustuminen itseesi liian vähäiseksi nuorena. On se hyvä välillä pitää selipaattia, ei kait seksi ole kaikki maailmassa. Turhaa ressiä älä ota. Kyllä niitä säväriä vielä joskus löydät jonkun kanssa. Minä jo katsoin edellisestä videosta, että miten se nyt "KylliTätiksi" muuttunut. Noin reipas persoona :). Mieluummin tee näitä plogeja, kun muoti :D)). Semppiä uuteen vuoteen ja kuumia vällyjä :).

Alakerran naapuri kirjoitti...

Mulla ainakin seksiin ja haluihin vaikuttaa tosi moni asia. Ovulaatioaikaan panettaa niin ettei pysty edes töitä tekemään, pms-aikaan taas en tahdo kenenkään lähestyvänkään minua. Myös oikutteleva kilpirauhanen, stressi ja väsymys voivat viedä kaikki paneskelufiilikset kokonaan. Seksihullultakin.

Larissa Aleksandra kirjoitti...

pilke silmäkulmassa: Kylli-täti?! Apua :D ei kai nyt sentään. Mutta joo, eipä se tosiaan koko maailma ole, pientä taukoa ihan hyväkin pitää välillä.

Alakerran naapuri: Joo mullakin on välillä toi, että kierron vaiheet vaikuttaa :D ja kaiken maailman stressit ja väsymykset, kilpirauhasta epäilinkin tässä jo noiden postauksessa mainitsemieni syiden lisäksi, mutta tuskimpa siitä oli kysymys kuitenkaan kun olo on jo huomattavasti parempi ja kiimaisempi :D tuntui kuitenkin kivalta lukea kommenttisi, tuli fiiis etten ole ihan yksin näitten tuntemusteni kanssa :)