sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Joulukalenteri 2016: Luukku 4


Sunnuntait ovat parhaita päiviä löhöilyyn ja telkkarin tuijotteluun. Tänä sunnuntaina löhöilyttää tavallistakin enemmän, koska olen kipeänä enkä jaksa tehdä oikein mitään. Oma Netflix&chill-meininkini on siis tänään oikeasti pelkkää ruudun tuijottelua ja chillausta, vaikka terveenä se toinenkin vaihtoehto voisi olla ihan houkutteleva. Jos joltakulta puuttuu vielä hyvä sarja katseltavaksi sunnuntain ratoksi, tämän päivän joulukalenteriluukussa listataan muutamia hyviä ihmissuhdeaiheisia tv-sarjoja.

- Man seeks woman

Netflix original-sarja, joka kertoo sinkuksi jäävästä Joshista ja tämän toilailuista. Sarja käsittelee samastuttavia ihmissuhdepulmia loistavan överillä tavalla, josta löytyy myös ripaus sci-fin ja fantasian elementtejä.

- Masters of sex

HBOn sarja, joka kertoo seksiä vuodesta 1957 uraauurtavasti tutkineista William Mastersista ja Virginia Johnsonista. Sarja pohjautuu tositapahtumiin Mastersin ja Johnsonin tutkimustyön osalta, mutta tutkijoiden perheet ja suhdekuviot ovat fiktiivisiä.

- Fresh meat

Brittiläisten opiskelijakämppisten elämästä kertova sarja, jonka parasta antia on hahmojen ihmissuhdekoukerot. Sarjan hahmot ovat kaikessa ärsyttävyydessään kovin sympaattisia ja samastuttavia. Löytyy Netflixistä.

- Lovesick

Netflixiztä löytyvä sarja, jossa mies ottaa yhteyttä entisiin heiloihinsa sukupuolitautitartunnan merkeissä. Vähän vaikeaselkoinen seurata takaumien vuoksi, mutta erittäin viihdyttävä.

- Easy

Netflix original, jota en ole itse katsonut kuin kerran ohimennen. Moni on kuitenkin kehunut sarjaa, jossa henkilöt vaihtuvat joka jaksossa ja joka käsittelee erilaisia ihmissuhdeongelmatilanteita.

- Love

Netflix original-sarja, joka vaikutti ensimmäisen jaksonsa perusteella lupaavalta.

Taidan ehkä luovuttaa tämän reippaana pysymisen kanssa ja antautua pienelle sarjamaratonille. Tee sinäkin niin!Ei kommentteja: