perjantai 23. joulukuuta 2016

Joulukalenteri 2016: Luukku 23


Saan tosi usein kehuja tästä blogista, ja olen siitä tosi iloinen. Ilmeisesti olen löytänyt aihepiirin, joka kiinnostaa monia ja siksi lukijakuntani koostuu muistakin kuin omanikäisistäni naisista, jotka blogeja kai eniten lukevat. Olen ihan älyttömän otettu jokaisesta positiivisesta sanasta joka minulle on tästä blogista lausuttu, ja kiitollinen kaikista niistä mahtavista ajatuksista ja ideoista joita lukijani ovat minulle esittäneet. Kiitos, olette ihania, teidän takia tätä teen.

Niille lukijoille, jotka lukevat blogiani ensisijaisesti siksi, että tuntevat minut henkilökohtaisesti jostain ja jotka ovat vain kiinnostuneita seksielämäni salaisuuksista, tämän päivän luukku ei ehkä tarjoa hirveästi mitään, mutta ne, joita oikeasti kiinnostaa seksi ja ihmissuhteet ylipäätään, saavat varmasti jotakin kivaa irti. Jaan nimittäin tänään muutamia lempiblogejani oman genreni sisältä, niin tunnetumpia "isoja nimiä" kuin tuntemattomampiakin. Ja tässä ne ovat:

Suoraanpuhujan päiväkirja

Ihana Sofia kuuluu suosikkeihini ennen kaikkea siksi, että jaamme niin paljon samanlaisia kokemuksia ja hänen tekstinsä ovat vaan niin samastuttavia. Täältä löydät surkuhupaisia treffitarinoita, pohtivia tekstejä ja kaikenlaista kivaa. Sofialla on meneillään myös huippuhauska treffijoulukalenteri, jonka huomista huipennusta jo odottelen innolla.

Antistandardimallinukke

Tässä blogissa pidän eniten siitä, kuinka kirjoittaja teksteissään kyseenalaistaa yhteiskunnan normeja ja kirjoittaa hyvin rehellisesti tunteistaan. Täältä löytyy mietteitä mm. polyamoriasta ja niistä avoimista suhteista, joista kirjoitin pari päivää sitten.

No Sex and the City

Bloggari Jemina kirjoittaa vahvasti feministisestä näkökulmasta ja tuo esiin kiinnostavalla tavalla yhteiskunnan epätasa-arvoisuutta ja vähemmistöjen asioita. Blogi on ehtymätön lähde kiinnostavalle ihmissuhde- ja seksiaiheiselle kirjallisuudelle, leffoille, videoille ja muulle materiaalille.

Tarinoita alakerrasta

Uusi blogituttavuus, jonka seksipainotteiset tekstit ovat ihan huikean hauskoja: olen nauranut vedet silmissä tarinoille mm. uimakouluohjaajan meisselistä ja siitä, miten käy kun ottaa suihin purkka suussa. Loistava blogi, kiitos vain kirjoittajalle kun toit itsesi ilmi kommentoimalla tänne!

Selvästi päihtynyt

Tämän blogin parasta antia ovat hauskat biletarinat, joissa ollaan rehellisesti kännissä eikä siemailla mitään alkoholitonta siideriä tai laimennettua valkkaria. Uusin teksti "Naisen 28 päivää" on myös uusi suosikkini samastuttavuutensa ja paikkansapitävyytensä vuoksi, käykää katsomassa löydättekö yhtymäkohtia omiin tuntemuksiinne!

Sinkkublogi

Opiskelukaverini ja Mielikuvituspoikaystävä-kirjan tekijän Henriikka Rönkkösen blogi, jonka jutuille nauraa pissat housussa vaikka useamman tunnin putkeen. Hauskuutensa lisäksi Henriikka kirjoittaa toisinaan myös hyvin koskettavasti ja lohduttavasti. Ihailen hänen asennettaan olla ottamatta itseään liian vakavasti ja yrittämättä esiintyä kauniina ja virheettömänä kuvissa ja videoissa, itsestäni ei siihen kyllä olisi millään laittamaan kuvaa vatsamakkaroistani nettiin, mutta hänestä siihen oli ja paljon enempäänkin. Odotan aina kouluseminaarien jälkeen, mitä Henriikan blogiin ilmestyy, koska usein tartumme samoihin koulussa käsiteltyihin aiheisiin ja on kiinnostavaa lukea toisen bloggarin ajatuksenjuoksua asioista, joita itsekin on pyöritellyt.

Havaintoja parisuhteesta

Listani ainoa miehen kirjoittama blogi, joka on samanaikaisesti hulvattoman hauska, lämmin, rakkaudentäyteinen ja koskettava. Jokaisesta postauksesta välittyy tunne, joka kirjoittaja Samilla on sen tekohetkellä ollut (ainakin olettaisin näin, itse en ainakaan pystyisi kirjoittamaan hauskaa postausta vihaisena tai surullista postausta nauraa räkättäen). Nautin erityisesti hänen tavastaan puhua vaimostaan hyvin rakastavasti mutta ei kuitenkaan silotellen, että rakkautta riittää vaikka vaimolla onkin ärsyttäviä tapoja eikä ole täydellinen.

Muistiin panot

Tämä blogi. <3 Melissa Mäntylä on bloggariesikuvani, jonka juttuja luin jo silloin kun uskallus oman blogin aloittamiseen ei vielä riittänyt. Hän kirjoittaa hyvin monipuolisesti erilaisista aiheista pelkäämättä henkilökohtaisia tai hurjalta kuulostaviakaan juttuja, ja muun muassa kertoo avoimesti seksuaalisista mieltymyksistään ja normista poikkeavista ihmissuhteistaan. Tekstit ovat kuitenkin hyvin asiallisia, ei mitään revittelyä vaan tosi hyviä ja asiantuntevia juttuja, jotka normalisoivat hurjaltakin kuulostavia seksiin ja seksuaalisuuteen liittyviä juttuja.

Lopuksi haluaisin nostaa esille sitä, kuinka harmillista on, että blogiskene on yleisesti ottaen aika naisvaltainen ja kaipaisin tosi paljon varsinkin tämän oman genreni edustajiin myös miehiä kirjoittamaan ajatuksistaan. Varsinkin, kun lähipiirissänikin on niin paljon fiksuja miehiä, jotka ajattelevat näitä asioita päivittäin ja pyörittelevät niitä usein kanssani, mutta kukaan muu ei saa niitä tietää. Toki hyviä blogeja voisi aina olla enemmän, ihan sukupuoleen katsomatta, joten siitä aasinsilta päivän tehtävään:


4 kommenttia:

pilke silmäkulmassa kirjoitti...

Samaan olen kiinnittänyt huomion, myö ukot emme blokia kirjoittele :). Varmaan Tätijä on 98% kirjoittelijoista. En kuitenkaan pidä sitä harmillisena :D. Perustin tuossa jokin aika sitten kyseisen hömpötyksen, mutta ei taida tulla samanlaista kun tämä :D)). Katselen ja haistelen ilmapiiriä. Mutta nyt mukavaa Joulupukin uottelu iltaa, mitäpä tähän muuta sanoisi. Hou hou ;D.

Alakerran naapuri kirjoitti...

Kiitos ihanasta blogini luonnehdinnasta! Sulla on hieno lista blogeja koottuna, täytyy käydä tutustumassa kaikkiin. Mulla on vaikeuksia löytää aikaa edes kirjoittamiseen (seksijuttuja ei viitsi kauheasti työajalla kirjoittaa, vaikka ehtisikin) saati toisten blogien lukemiseen, mutta yritän kyllä aina jossain välissä käydä kurkkaamassa toisten kuulumisia.

Miehet ei tosiaan paljon kirjoittele. Itse hämmästyin sitä, miten mulla on paljon mieslukijoita – tämä käy ilmi esim. Facebookissa – vaikka olin ajatellut koko ihmissuhdeblogiskenen olevan kokonaisuudessaan naisvaltainen, ja varsinkin ajattelin oman naisnäkökulmaisen paneskelublogini kohdeyleisön olevan nimenomaan naisia. Kaikkea sitä oppii!

Barbitch kirjoitti...

Olen otettu, että listasit blogini! :)

Barbitch kirjoitti...

Oi, olen otettu että listasit blogini! :)