perjantai 16. joulukuuta 2016

Joulukalenteri 2016: Luukku 16


Tänään joulukalenterissa minä ja mielipiteeni väistymme sivuun ja annamme toisenlaisten totuuden torvien jakaa viisauksiaan. Seuraavaksi täysin random tarkoin valittu joukko sinkkuja antaa meille neuvoja ja vinkkejä erilaisiin sinkkuuteen ja deittailuun liittyvissä asioissa. Lukekaa ja viisastukaa!

Baaripokailuvinkit:

- Ota kiinnostavan näköiseen tyyppiin katsekontakti tanssilattialla, hieman myöhemmin mene juttelemaan ja jos homma skulaa, ehdota paluuta tanssilattialle yhdessä ja yritä luoda fyysistä kontaktia

- Ole itsevarma, lähesty kiinnostavaa ihmistä rohkeasti omana itsenäsi, ei anteeksi pyydellen

- Mene rohkeasti juttelemaan ja tarjoudu vaikka ostamaan juotavaa, jotta saat tilaisuuden jutella kahden kesken

- Juoman tarjoaminen on hyvä keskustelunavaus, mutta jos olet keskustelukumppanisi silmissä kiinnostava, sillä ei ole juurikaan väliä millä sanoilla keskustelun aloittaa

Vinkkejä Tinderiin:

- Jätä pois paidattomat kuvat (miehet) ja kaverikuvat

- Kirjoita esittelytekstiisi jotakin kiinnostavaa, johon on helppo tarttua

- Laadi esittelytekstisi miettien, millaisia ihmisiä haluat tavata ja suuntaa tekstisi heille. Toisin sanoen, kenelle markkinoit itseäsi. Esim. vitsikkäällä tekstillä saat erilaisia matcheja kuin jollain vakavammalla.

- Aloita keskustelu kehumalla toisen ulkonäköä (tästä on pakko olla vähän eri mieltä, mutta jos se vinkin antajalla toimii, mikäs siinä)

- Älä aloita keskustelua sanomalla "moi" tai "mitä kuuluu", koska täysin random ihmiselle on hämmentävää alkaa kertoa kuulumisiaan

- Aloita keskustelu esim. kysymällä jotain toisen kuvista tai vaikka siitä esittelytekstistä

+ Tinder-vinkki naisille: Mainitse aloitusviestissäsi sana seksi, saat varman vastauksen (pakko olla taas eri mieltä, koska aika moni matchini jätti vastaamatta kun pyysin heiltä vastauksia tähän, vaikka viestissä mainittiinkin sana seksi)

Treffeillä käymiseen liittyvät vinkit:

- Valitse paikaksi joku missä viihdyt ja missä tunnet olosi luontevaksi

- Ekoilla treffeillä mieluummin jotain toiminnallista kuin ravintolassa kykkimistä

- Suora lainaus: "Nainen viedään syömään eikä mitään hampurilais tai pizza paikkaa vaan ihan kunnon ravintola ja mies maksaa niin nainen on otettu siitä ja pystytte tutustua ja pitämään kivan illan" (hieman ovat ristiriidassa tämä ja edellinen neuvo, ota tuosta nyt sitten selvää mutta ehkä tälläiset "mies maksaa"-neuvot ovat vähän vanhentuneita jo)

- Jos pyydät jotakuta ulos, tee joku suunnitelma mitä voisitte tehdä, mutta sen ei tarvitse olla mitenkään erityisen korkealentoinen tai sisältää huimia aktiviteetteja kuten syvämerensukellusta tai jotain kuumailmapallolentoja

- Ekoilla treffeillä ei kannata mennä leffaan, koska siellä ei voi jutella

Vinkit viettelyyn:

- Kehu toisen ulkonäköä, sivele toisen hiuksia, anna toisen puhua ja kuuntele ja sivele omien huultesi ympärystä (vika kohta kuulostaa oudolta, mutta kuulemma toimii)

- Etene luontevasti (tällä ehkä tarkoitetaan, että jos se huulten siveleminen tuntuu typerältä, se varmaan näyttääkin siltä eli kannattaa silloin jättää väliin)

- Kehu, muutakin kuin ulkonäköä, tai jos ei ole muuta kehuttavaa, niin sitä sitten

- Hieronta ja hellä koskettelu

Muuta tärkeää, mitä sinkun ja deittailijan kannattaa pitää mielessä:

- Älä pyörittele montaa yhtä aikaa vaan keskity yhteen kerrallaan

- Nauti elämästä ja pidä hauskaa

- "Laatu korvaa määrän. Jos oot alle 20 niin määrä korvaa laadun."

- Ihastu ihmiseen, älä ajatukseen siitä että on joku

- Älä laita sinkkuutta negatiiviseen valoon

- Ota kaikki irti itsensä etsimisen suhteen äläkä vaan murehdi parisuhteen puutetta


No okei, pikkuisen piti päästä itsekin kommentoimaan, mutta en kai nyt voi julkaista täällä jotain mitä en allekirjoita yhtään sanomatta mitään. Pääosin sain tosi hyviä ja fiksuja vastauksia, kiitos paljon vastaajille!


Ei kommentteja: