maanantai 21. marraskuuta 2016

Lelulaatikolla

Olemme menossa parin opiskelukaverini kanssa muutaman viikon päästä erääseen ammattikouluun pitämään seksuaalikasvatustunteja opiskelijoille, ja suunnitelmissamme on muun muassa viedä heille näytille erilaisia seksivälineitä. Meitä on myös ohjeistettu koulussa kokoamaan itsellemme työkalupakkia tulevaa neuvontatyötämme varten, jossa on myös hyvä olla joitakin välineitä asiakkaille näytettäväksi. Niimpä teimme listan, sovimme kuka hankkii mitäkin ja sitten ei muuta kuin shoppailemaan.

Ennen shoppailurupeamaani en omistanut blogin bannerikuvassa näkyvien käsirautojen lisäksi minkäänlaisia seksileluja tai välineitä. Käsiraudatkin löysin kerran lattialta eräissä kotibileissä, joten niitäkään ei ole varsinaisesti hankkimalla hankittu. Oli minulla joskus sellainen söpö pinkki pupuvibra, jonka sain eksältäni 18-vuotissynttärilahjaksi, mutta koska olin silloin vielä aika viaton ja kiltti tyttönen, en ikinä edes avannut pakettia ja hankkiuduin siitä eroon muuttaessani pois vanhempieni luota. Oli siis ehkä jo korkea aikakin hommata jonkinlaista leluvalikoimaa, ihan vaan tulevaa ammattianikin ajatellen. Osa ostoksistani tulee kyllä ihan omaan käyttöön, joten asiakastyötä varten pitää ehkä joskus hommata uudet. Mitään käytettyjä juttuja kun ei välttämättä viitsi asiakkaille näyttää..Tilasin kuvassa näkyvät kamat nettikauppa Huippukivasta. Tulevaa ammattikoulukeikkaa varten ostin kahta erilaista hierontaöljyä, liukkarituubin ja söpön liilan sormivibran, ja myös nuo käsiraudat pääsevät sinne mukaan. Omaksi ilokseni ostin nuo orgasmipallot-nimellä kulkevat pallukat, jotka kuulemma myös vahvistavat lantionpohjan lihaksia, sekä esimerkiksi nänneihin kiinnitettävän klipsiketjun. Varmaan ainakin osa noista koulua varten hankituista kamoistakin pääsee jossain vaiheessa omaan käyttöön, toistaiseksi kun ei ole mitään työkuvioita tältä seksologian alalta tiedossa joten turha noita on kai säilöä. Omassa käytössä nuo tuskin jäisivät lelulaatikon pohjalle pölyttymään.

Hain paketin vasta tänään aamulla, joten en ole vielä ehtinyt testailla mitään sen kummemmin. Tuon ketjun kanssa en kuitenkaan malttanut odottaa, sillä olen miettinyt sellaisen testaamista jo vaikka kuinka ja kauan. Tykkään tosi paljon kun tisseihini ja nänneihini kosketaan enkä pelkää pientä kipuakaan, joten uskalsin arvella tykkääväni klipseistäkin. Vähän jännitti, että sattuuko se nipistys ihan liikaa, mutta olin ihan väärässä: ketju tuntui hyvältä, paremmalta kuin uskalsin odottaakaan, eikä sattunut ollenkaan. Alla vielä todistusaineistoa etten huijaa, vaan ihan oikeasti testasin! ;)Aikaisemmin vierastin tosi paljon kaikenlaisten välineiden käyttöä, tai se tuntui jotenkin oudolta, mutta ei se enää tunnu ajatuksena niin vieraalta. Ehkä jonkun mustan kuminyrkin kaivaminen kaapista voisi säikäyttää vieläkin, mutta kyllä tuo seksuaalineuvojakoulutus avartaa mieltä kaikenlaisen uuden kokeilulle. Nyt ei siis muuta kuin testailemaan loputkin, ehkäpä huomenna otan nuo pallot testiin vaikkapa imuroidessa.

Ei kommentteja: